od Lucca » 27 lis 2012 14:55
Vyjádření koordinátoky projektu Pin Up Angels – Věra Urbánkové Svobodové
Vzhledem k tomu, že nejsem a nebudu registrovanou uživatelkou fóra a registrace je poměrně zdlouhavý proces, vyjadřuji se prostřednictvím svého rodinného příslušníka k výše uvedenému příspěvku.
Ten byl použit bez mého vědomí a je zcela vytržen z kontextu. Byl napsán pro použití na sociální síti, kde byl řádně uveden na pravou míru s ohledem na vyvíjející se situaci. Pokud se tedy výše uvedený příspěvek kohokoliv dotknul, pak se omlouvám a pevně věřím, že nebude mít dopad na financování Hospice sv. Štěpána. Věřím, že jak mně, tak panu řediteli Česalovi, na jehož popud toto doplnění píši, i panům radním, jde v první řadě o zachování a fungování Hospice sv. Štěpána a výše uvedený příspěvek bude adminem smazán na mou osobní žádost. Pan ředitel mě poučil, že Město Litoměřice každoročně Hospici na provoz přispívá. A informace o tom, jak se Město postavilo k neposkytnutí dotací, mám jen kusé, takže se k nim nebudu vyjadřovat. Jasně se distancuji od jakéhokoliv napojení mých názorů na vedení Hospice a věřím, že jako svobodný občan mám nárok na vlastní úsudek, který nebude zneužíván v případný neprospěch kohokoliv jiného, než jeho tvůrce – mám na mysli především negativní dopad na Hospic. Děkuji za pochopení a má-li někdo skutečný zájem pomoci, věřím, že je schopen celou poměrně vykonstruovanou situaci objektivně selským rozumem posoudit. Mým cílem bylo od počátku pomoci a věřím, že tento jeden, z kontextu naprosto vytržený příspěvek, nebude mít na veškeré solidárně míněné aktivity našich spoluobčanů žádný vliv.