Výstaviště Zahrada Čech

neděkujeme...

Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod rajnoha » 26 pro 2012 14:37

Protože jsem si trošku hrál s google analytics a jejich nástrojem refine, a zároveň Litoměřický deník zobrazuje IP adresy, tak se mi povedlo dojít k zajímavým výsledkům:

    - uživatel Veselý zde na fóru od začátku, jakoby nenápadně, hájí nově vzniklou účelovou prapodivnou společnost provozující výstaviště
    - stejná společnost pořádá vánoční trhy na náměstí
    - trhy jsou lidmi velmi kritizované (autodrom, andělské zvonění s německými nápisy, chybějící jesličky, prachbídný program)
    - v online litoměřickém deníku se objevuje hlasování o trzích
    - naprostá většina lidí je proti nebo částečně proti
    - po několika dnech, je anketa upravena tak aby šlo hlasovat vícekrát z jedné adresy
    - okamžitě se mění poměr hlasujících v převahu těch, kterým se to líbí
    - pod článkem v diskuzi trhy na náměstí velmi obhajují tři lidé
    - přispívají ze stejných IP adres a lze se tedy domnívat, že se jedná o stejného člověka
    - zdejší uživatel Veselý používá stejné adresy
    - pod mnoha články v Litoměřickém deníku se objevuje prosba studentky, aby jí lidé vyplnili anketu k bakalářce na téma Výstaviště Zahrada Čech
    - u ankety není nikde žádné jméno, ani fakulta
    - hádejte jaká je IP adresa prosící studentky. Ano, opět to je uživatel Veselý.

Protizákonné to asi není, neetické chování však zcela jistě. Zároveň to ukazuje na prapodivné praktiky podivné společnosti. Toto už není ani guerilla marketing, ale totální prasárna. Prapodivně to koresponduje například s totálně zpackanou prezentací při představení společnosti na jednání zastupitelů města. Zaráží mě, že toto chování v litoměřickém deníků nezarazí - buď to prostě nesledují a kašlou na to, a nebo s ohledem na změnu ankety a nezastavení evidentního spamu, na tom participují. Zahrada Čech se evidentně snaží někoho přesvědčit, že to co dělají, dělají dobře. Zároveň tím, že anketu nejsou ani schopni udělat pod vlastním jménem, se ukazuje, že nevědí co mají vlastně dělat, ale nesmí to přiznat. Moc pěkně jste to páni radní provedli. Moc pěkně.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Jirka » 27 pro 2012 10:15

No vida. Díky za odborný rozbor činnosti novodobých stbáků.
Potvrzení mých dohadů přes produkt Googlu. A co nás ještě v Litoměřicích čeká si netroufám ani napsat.

11 říj 2012 09:39
Tak jsem to s diskuzí do Deníku dnes zkusil znovu a opět jsem blokován.
A je to. Tato skvělá doktrína shromažďování nepříjemných diskutérů s následnou blokací (pravděpodobně přes uvedený mejl nebo IP adresu) nemá chybu. Díky současnému pokroku v IT mají dnes ovlivňovači našeho života možnosti o kterých se dřívější STB ani nesnilo.
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod vojta » 30 pro 2012 18:40

Docela mě zarazil článek v Lit.deníku http://litomericky.denik.cz/zpravy_regi ... 7.html.Ten samý den jsem četl v tištěné verzi MF DNES malý článek o plánech nového provozovatele ZČ.Psalo se tam o úpravě projektu nového pavilonu na multifunkční (sportovní)halu.Opravdu zajímavá shoda náhod...
vojta
 
Příspěvky: 87
Registrován: 19 lis 2010 17:29

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod worwan » 15 led 2013 18:06

no vida,už nám sahaj do peněženek : http://litomericky.denik.cz/zpravy_regi ... 30115.html
Uživatelský avatar
worwan
 
Příspěvky: 256
Registrován: 27 črc 2010 14:20

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Llukas007 » 15 led 2013 19:59

Osobně si myslím, že by se o osudu Zahrady Čech měla informovat celostátní média. Takovýhle tunel v okresním městečku je docela bomba! Navíc, kdo by to nečekal hned od začátku, že?!
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod litelot » 15 led 2013 20:18

Na jiném místě jsem se nedávno vyjádřil a tak se také začíná dít. Už prezentace spol. Expo před zastupiteli byl děs. A v duchu amatérismu to pokračuje. Červín
to tlačí, aby město platilo a páni z pokratické hospody lízali smetanu. Dokud bude Červín a Krejza na radnici, tak se nic jiného ani čekat nedá.
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Llukas007 » 15 led 2013 20:30

Leč ani jednoho ze zmíněných pánů osobně neznám, mám pocit, že jediným způsobem jak je dostat z radnice je asi defenestrace. :lol:
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod babča » 15 led 2013 20:37

A kdo těm pánům bránil v tom, aby si to pořádně prohlédli?
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Llukas007 » 15 led 2013 20:50

Já nevím, co tady všem rejpalům není jasné. Přeci nic není na tom, když litoměřičáci nikdy nebyli na výstavišti, ale náhodou se přihlásí do výběrového řízení na jeho nového provozovatele a náhodou ho vyhrají. Jistě nemají žádné známosti na radnici. To je holt o štěstí. Mají plány vybudovat za 30 milionů nový pavilon, ale pak se náhodou podívají do peněženky a zjistí, že nemají ani na revize. Vy tady děláte jako když třeba kupujete byt, že se do něj nejdřív půjdete podívat?! :lol: Proč taky. On to někdo přeci už zaplatí...
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod winie » 15 led 2013 20:55

tak tohle je uz opravdu silná káva. Ale bojím se, že je vše právně neprůstřelné.
Winie = Vít Hrzán
winie
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 499
Registrován: 12 črc 2010 06:35
Bydliště: Litoměřice, předměstí

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod vojta » 15 led 2013 21:51

Bohužel je toto jenom začátek. Tito pánové neznají stud...
vojta
 
Příspěvky: 87
Registrován: 19 lis 2010 17:29

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Martin Zahalka » 15 led 2013 22:22

To jste to poznali brzy, už přibližně dva roky vám to sděluji prostřednictvím tohoto fóra jaký je místostarosta Červín lump. Přeji si, aby ten kdo to za ty dva roky nepochopil, to pochopí v následujících dvou letech, které zbývají do komunálních voleb a dáme jasně najevo, že už žádné Červíny, Krejzy atd. nechceme. Červína musíme dostat i z místa ředitele školy - není vzorem pro naše děti. Co se týká Zahrady Čech je na místě podání trestního oznámení pro tunelování prozatím ve stádiu pokusu. Toto by měl iniciovat tajemník města, ať se jednoznačně prokáže, jestli je to v souladu se zákonem popř. protizákonné. Pokud toto neučiní mohl by být spoluodpovědný a trestně odpovědný za nečinnost. Prostě a jednoduše už teď je pozdě, aby se Červín a Krejza konečně poroučeli...
Martin Zahalka
 
Příspěvky: 75
Registrován: 10 úno 2011 10:00

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Kaktus » 16 led 2013 07:16

Už před rokem jsem upozorňoval co za svoloč je na radnici a stejná je ve vládě s dravým monarchou. Jestli vyhraje ten s náma zatočí. Chudák Beneš ten se v hrobě obrací hrůzou.
Kaktus
 
Příspěvky: 95
Registrován: 12 zář 2011 19:24

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Petr » 16 led 2013 08:18

Do Litoměřic se po letech vrátil model "opoziční smlouvy" v malém. Opět se můžete přesvědčit jak vypadá politika - koalice dvou naoko opozičních stran (ODS/ČSSD), kdy levá kryje pravou a naopak ( + šedá eminence ze SZ) v praxi. Byla to naše volba, mohli jsme to čekat.
Petr
 
Příspěvky: 469
Registrován: 22 kvě 2010 09:45

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod wind » 16 led 2013 14:59

Myslím, že vůbec nejde o opoziční smlouvu. OPO smlouva se tvořila týmově za přítomnosti zástupců obou stran. Radniční způsob vládnutí je založen na principu většinového zastoupení v radě a zastupitelstvu, které dostane již předem připravený scénář. Ten je potom i přes nesouhlas opozice přijat. Otázkou je, za koho dnes ve vedení města sedí pan Červín? Řekl bych, že je obdobou Kateřiny Peak, pomůže tam, kde mu to hodí nějaký prospěch. Pokud vstoupí do ODS :D , je to pro ODS doslova pohroma, a o tom už by měl hodně přemýšlet p. Krejza, který je však svými postoji více na straně p. Červína :x . Dnes se dá již říci, že p. Krejza nám stále více potápí ODS.
A teď k výstavišti, které je ve špatném stavu. Pokud se v rámci převzetí odpovědnosti za další provozování výstav zároveň převádí do péče nástupce i hmotný a nehmotný majetek, který patří městu, je otázkou, jak se město o tento majetek staralo, kde jsou zápisy z inventur, z revizí,z řešení technického stavu budov atd. Z toho je vidět naprosté amatérství těch, kteří chtěli podnikat ve výstavnictví z podnětu vedení města, p. Krejza, p. Červín, aby se posléze po seznámení s technickým stavem výstaviště pokusili uplatnit náklady na městě Litoměřice. Myslím, že by bylo velmi vhodné celou tuto trapnost zastavit, jmenovat skupinu nezávislých odborníků, kteří posoudí stávající technický stav výstaviště, podnikatelký záměr Expa na využití výstaviště, včetně ekonomické rozvahy, která by měla být reálná a nikoliv upravená. Potom bude možné si ve vedení města říci, kam a jak dále, včetně toho, že smlouva bude případně zrušena za odsouhlasení obou stran. Postih za tuto nerozvážnost by měli nést konkrétní osoby jmenované v textu příspěvku.
wind
 
Příspěvky: 89
Registrován: 21 říj 2010 15:11

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Martin Zahalka » 16 led 2013 15:35

pro Wind : pí. Peake je Karolína nikoliv Kateřina.... jinak s vámi stoprocentně souhlasím. a znovu se opakuji pan jednatel Červín a Zahrada Čech je jeden velký tunel a podvod podobně jako fotbalový stadion, geotermál, hrad, zimák apod. Jen jsem zvědav kde město vezme peníze na opravy škol ( mimo osmičky - jež si Červín přednostně zařídil ), školek, kulturáku a dalších organizací jež zřizuje /vyjma centrálky - tam mu to dal do kupy předchozí ředitel pan Trnka a za odměnu se musel poroučet/.Urychleně zastavme toto viditelné tunelování a informujme celostátní média, ať se to trošku pořeší a rozmázne.
Martin Zahalka
 
Příspěvky: 75
Registrován: 10 úno 2011 10:00

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod vojta » 16 led 2013 17:47

Pokud jsem to pochopil dobře,tak včerejší rada města měla projednávat odpuštění nájmu.Nevíte někdo jak to dopadlo?
vojta
 
Příspěvky: 87
Registrován: 19 lis 2010 17:29

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod litelot » 16 led 2013 17:49

To, že Červín visel na oknech elektry nebylo jen tak. Už tehdy měl vypadnout z radnice a tyhle jeho sviňárny nás nemusely trápit.
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod Martin Zahalka » 17 led 2013 15:30

Radní byli informováni o neutěšeném technické stavu výstaviště informaci podal místostarosta a jednatel Červín. /celý článek na www.litomerice.cz/. Jó a kdo je za to odpovědný, jsou tam i krásné fotečky a úžasný bordel. Kdo přebíral jednotlivé budovy po předchozím nájemci. Vždyť snad museli někomu vrátit klíče.... a to město prostřednictvím pana Červína nemohlo zjistit v jakém je výstaviště bordelu a v jakém špatném technickém stavu jednotlivá zařízení jsou ??? To je prostě další z mnoha Červínových manažerských pochybení. Už je skutečně nejvyšší čas jeho konce ....
Martin Zahalka
 
Příspěvky: 75
Registrován: 10 úno 2011 10:00

Re: Výstaviště Zahrada Čech

Příspěvekod vojta » 17 led 2013 17:25

Zajímavá je hlavně tato pasáž:Odstranění ekologické zátěže, jako jsou hromady starého a nefunkčního mobiliáře, vyřazené spotřebiče, zářivky nebo pneumatiky apod., proběhne na náklady předchozího nájemce, aniž by zatížilo rozpočet města.
Jak asi chtějí donutit bývalého pronajímatele,když vše bylo předáno...Tohle přece musí někdo odnést.
vojta
 
Příspěvky: 87
Registrován: 19 lis 2010 17:29

Další

Zpět na Kritizujeme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron