Ve výčtu nahoře mi chybí nekuřácká restaurace se slušnou obsluhou zaměřená na česká jídla z lokálních a sezónních surovin. Něco jako Čestr nebo Lokál, případně hospůdka Václava Fryče Na Pekárně, kde on mění jídelníček každý den.
Dobře se vaří a obsluhuje v Hradní restauraci, na můj vkus se tam velmi málo obměňuje jídlo, a jídelníček se příliš rozšířil, takže si troufám tvrdit, že některá jídla se připravují z mraženého masa - ale třeba se pletu. Každopádně v LTM momentálně asi nejlepší, i když si myslím, že v Praze je hodně restaurací, kde za podobnou cenu nabízí lepší kulinářský zážitek. Co se týče obsluhy, tak jí zde není co vytknout, v LTM je to takový malý zázrak.
Poslední dobou nemám moc chuť chodit do místních restaurací na běžnou večeři - uvařím si doma lépe z kvalitnějších surovin a nebude mi z toho smrdět oblečení kouřem nebo přepáleným tukem ani se neustále opakovat nabídka.
Pokud se ale chystá něco nového na místě co myslím (a tudíž i fajn prostředí), určitě rád přijdu ozkoušet a poslední volba by tam určitě pasovala, pokud se to chytne za lepší konec než nyní