Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod jimi brown herrer » 23 črc 2011 11:38

winie píše:ja sbiram bodiky spis za parkovani a tam oni nemaj povinost to oznamovat. k tomu dojit si na CP uz se dostavam asi dva mesice, ale zatim nebyl cas :oops: docela nechapu proc to nejde prohlednout online....


Jasný, ale já mam dojem, že oni prostě nemůžou strhnout body, když neví, kdo auto řídil. Prostě pokud Vás osobně nechytí, tak se podle mě nemůže bodovat.
Uživatelský avatar
jimi brown herrer
 
Příspěvky: 344
Registrován: 08 zář 2010 22:52

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod Kozopic » 23 črc 2011 17:23

Vladislav Liška píše:
Kozopic píše:... Mozna by pane Lisko neskodilo kdybyste se na tu Policii ve veci pana elixdragona obratil take vy protoze tohle vazne neni sranda.


Kozopici, pokud vite o tom, ze byl spachan trestny cin, mate ze zakona POVINNOST to oznamit policii nebo statnimu zastupci. Za poruseni tohoto zakona lze ulozit trest odneti svobody az na tri roky. Ja nevidim jediny duvod proc bych se na ne mel obracet ja. V disclaimeru je jasne psano, ze za sve prispevky jsou zodpovedni autori a navic, zadne spachani trestneho cinu nevidim. Zpusobu jak zjistit stav bodoveho konta je vice nez neopravneny vstup do DB, ktery je mimochodem pomerne prisne monitorovan. Navic nejsem schopen, krom nekolika exotu, identitu uzivatele rozklicovat.

Pane Lisko tak bych rekl ze byste nejlepe udelal kdybyste tohle forum zrusil.Netusil jsem ze to muze klesnout az tak hluboko kdy tu nechate anonymne kritizovat nejakou pravdepodobne postpubertalni nebozacku a vzapeti tu budete obhajovat nejakeho elixdragona ktery se evidentne ve sve horlivosti podkecl ze si vesele lustruje spoluobcany.Nevim jak si ovsem mam vysvetlit vasi vetu o tom ze podle vas existuje legalni zpusob jak zjistit stav bodu jineho spoluobcana.Rad se od vas necham poucit ikdyz mam znacne pochybnosti o vasem tvrzeni.
Kozopic
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 črc 2011 21:04

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod Vladislav Liška » 23 črc 2011 19:45

Kozopici, jak vidite necham anonymne kritizovat i vas a to dokonce mne, a to i presto, ze take cosi porusujete (minimalne se nechovate prilis eticky a vite moc dobre proc), ze? Forum je zcela otevrene, takze kritizovat si zde muze kdo chce koho chce pokud tim neporusuje pravidla fora nebo zakony. Dokonce si zde mohou udelat novou identitu lide, kteri jiz byli za prohresky zabanovani, a pokud se zatim chovaji slusne, nejsou smazani jak vidite. Elixirdragona v tomto pripade obhajuji, protoze co kdyz o tom treba vi z okoli ridicky? Vy jste ho videl jak nelegalne ziskaval nejaka data? Ja ne. Pokud vy ano, tak znovu opakuji, je vasi povinnosti to ohlasit a pravdepodobne by melo byt moji povinnosti ohlasit vas, ze neco vite a nehlasite to :). Chapu, ze nekteri radeji k tomuto vyzyvaji jine, dokonce i starostu :) A ciste pro vasi informaci, forum zrusim az to ja uznam za vhodne. Vy se take ridite nejakym anonymnim doporucenim abyste zanechal nejake cinnosti, kterou delate zdarma pro ostatni? Do dalsiho flame se s vami nepoustim.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod Kozopic » 23 črc 2011 21:28

Trochu zmatena odpoved ale ani ja nemam chut ani cas se s vami prit a ani to nabylo mym zamerem.
Kozopic
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 črc 2011 21:04

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod 0057 » 23 črc 2011 21:40

elixdragon píše:Po zamčení tohoto tématu, tady bude opět mrtvo. Jde o cenzuru, nebo ne? Co je na tom, že někoho označím za vepřovku, když ta vepřovka ohrožuje slušně se chovající lidi a může ublížit někomu z vašich blízkých?
Ať si mě dá dotyčná osoba klidně 5 x k soudu ;)
Paní Burdové stačí špatně zaparkovat, po náhledu do registru jí zbývá 1 BOD :D dnes parkovala na chodníku před pizzerií "na obzoru" v Terezíně, škoda že to nebylo v LTM :evil: to už by byla bez ŘP :twisted:


"po náhledu do registru jí zbývá 1 BOD" ---- nejsem si vědoma, že bych s "elixdragon" nahlížela do registru ani mu jakýmkoli způsobem sdělovala jak jsem na tom s bodovým hodnocením, ale jak tak koukám na tomto fóru je VŠE dovoleno ;)
0057
 
Příspěvky: 16
Registrován: 19 črc 2011 05:40

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod dotik » 23 črc 2011 21:47

Zjednodušeně řečeno - provozovatel tohoto fóra může pouze subjektivně moderovat - promazávat, banovat a jinak řidit chod fóra. Jediný, kdo může objektivně posoudit jednotlivé příspěvky, je soud. Pokud soud uzná, že je nějaký příspěvek protizákonný, bude požadovat po provozovateli totožnost přispěvatele, pokud to nebude moct dodat, zřejmě by měla vina padnout na jeho hlavu - proto musí každý provozovatel podobných serverů hodně zvažovat, zda některé příspěvky nechá nebo je smaže. Ale osobně nevidím žádný významný problém, kterým by se nějaký soud v této republice v současné době zabýval. A dokud budeme mít osobu blízkou, tak tu vaší holčinu stejně nikdo neusvědčí. Pokud má opravdu tak mocného tatíka, tak nechat napsat jeden dopis právníkem zas tak moc nestojí. Jo až poslanci prosadí, že za přestupky bude odpovědný majitel auta, nikoliv řidič, pak se asi tatík bude jinak snažit, aby děvenka jezdila podle předpisů (za předpokladu, že vůz není psaný na ní a i tak by asi pokutu platit stejně on, alespoň podle toho, co jsem slyšel) . PS: měl jsem tu čest jednou, nijak mě neohrozila, ale způsob jakým projela zatáčku k poště byl minimálně zvláštní - když vemu v potaz, že u pošty je přechod, základní škola a často tu pomalu přechází důchodci z pošty. Prostě - dřív nebo později někoho zabije nebo zmrzačí a zničí život někomu a ještě sobě.
dotik
 

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod Stanislav Hylán » 23 črc 2011 21:49

"po náhledu do registru jí zbývá 1 BOD" ---- nejsem si vědoma, že bych s "elixdragon" nahlížela do registru ani mu jakýmkoli způsobem sdělovala jak jsem na tom s bodovým hodnocením, ale jak tak koukám na tomto fóru je VŠE dovoleno

co s údajným nahlížením někým někam má co dělat toto diskusní forum???? Vemte rozum do hrsti. A držte ho i v době, kdy budete sedět za volantem.
Stanislav Hylán
 
Příspěvky: 372
Registrován: 08 čer 2010 20:22

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod 0057 » 23 črc 2011 21:55

Stanislav Hylán píše:"po náhledu do registru jí zbývá 1 BOD" ---- nejsem si vědoma, že bych s "elixdragon" nahlížela do registru ani mu jakýmkoli způsobem sdělovala jak jsem na tom s bodovým hodnocením, ale jak tak koukám na tomto fóru je VŠE dovoleno

co s údajným nahlížením někým někam má co dělat toto diskusní forum???? Vemte rozum do hrsti. A držte ho i v době, kdy budete sedět za volantem.

//
to se ptám také, co stím toto forum má jako dělat ?? nemá to tu hlavně co dělat !
0057
 
Příspěvky: 16
Registrován: 19 črc 2011 05:40

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod dotik » 23 črc 2011 22:34

Vždy musí být nejdřív příčina a pak následek - takže dámo - jezdi jako normální člověk, chovej se na silnici slušně a nikdo tě tu nebude probírat. Pokud máš dojem, že někdo z diskutujících nějakým způsobem omezil tvoje práva, dej trestní oznámení. V opačném případě zde diskutuj, obhajuj se, posílej žádosti kamarádům, aby tě obhajovali, ale nečekej, že lidé, které jsi nějak ohrozila nebo omezila tě budou v komentářích šetřit...
dotik
 

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod Vladislav Liška » 23 črc 2011 22:47

Presne tak, provozovatel fora neni soudce. Nicmene, provozovatel fora nema povinnost overovat identitu prispevatelu, a technicky to neni ani dost dobre mozne. Ip adresa neni v zadnem pripade identifikace ale voditko k providerovi. Nekdy. A provider nema povinnost to dale sledovat nebo logovat. Nehlede na to, ze casto to ani nejde (anonymizery, proxy, free wifi atd.) Pokud se nekomu neco nelibi, muze zalovat neznameho pachatele, soud pak muze naridit odstraneni prispevku jdouciho proti zakonu. Za poslednich x let vim o jedinem soudu kdy bylo vyhrozovano adminovi jednech novin smrti ve foru a byl prokazan i stalking. Skoncilo to podminkou a snad to nema ani pravni moc jeste. Takze pokud se nekdo rozciluje, ze tu nejaky prispevek nema co delat, tak je to uplne stejne jako se jiny rozciluje, ze takovi ridici na silnici nepatri. Pokud by se prvni strana chovala slusne, patrne by tezko byly reakce jake jsou.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod elixdragon » 24 črc 2011 01:23

rony píše:Tenkrát na Západě...ELIXDRAGON za 500,-

http://www.litomerice.cz/forum/viewtopi ... =346#p1882


Co tím chtěl básník říct? Ano za 500,-, ale v tomto případě jsem ohrožoval jen sám sebe ;)
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod občan » 24 črc 2011 10:02

dotik píše:Vždy musí být nejdřív příčina a pak následek - takže dámo - jezdi jako normální člověk, chovej se na silnici slušně a nikdo tě tu nebude probírat. Pokud máš dojem, že někdo z diskutujících nějakým způsobem omezil tvoje práva, dej trestní oznámení. V opačném případě zde diskutuj, obhajuj se, posílej žádosti kamarádům, aby tě obhajovali, ale nečekej, že lidé, které jsi nějak ohrozila nebo omezila tě budou v komentářích šetřit...



Myslím si,že nejenom já ale i spousta ostatních mají naprosto stejný názor.Řidička zmíněného vozidla,si ale stejně bude dělat co chce(protože ona je přeci ta nejlepší řidička,co má i přes svůj věk ty největší zkušenosti v řízení,navíc řídí těch zminovaných 24 hodin denně a zvládá řízení velkou rychlostí po´náměstí a nejen tam.To opravdu nikdo z nás nedovede :-).Zřejmě má potřebu se za každou cenu předvádět a poutat na sebe pozornost.Bohužel tento stav bude trvat tak dlouho,dokud neudělá nekoho neštastným.Pak bude ale samozřejmě pozdě.To si ale přes své mládí neuvědomuje jaké jsou z toho následky.
občan
 
Příspěvky: 10
Registrován: 01 pro 2010 12:06

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod Henry74 » 26 lis 2011 19:53

Na každýho jednou dojde, i v tomto případě. Asi dva týdny toto auto bylo u Horejska v autoservisu na opravě po bouračce. Měnil a lakoval se sice jen předek auta, ale obouchané a poškrábané je skoro celé. Hlavně se stačí podívat na ty ďolíky na střeše a na rámu karoserie 8-) . Teď už si možná sl. Burdová dá zase načas při řízení trošku pozor ;)
Henry74
 
Příspěvky: 1
Registrován: 05 srp 2011 18:19

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod elixdragon » 27 lis 2011 14:18

No jen škoda, že se v tom ta hloupoučká někde nenamotala na strom - ono se uvidí za čas, až bude potřebovat záchranku a dojede na místo nehody OA výjezdní skupina dopravní policie. Pak přijde vhod Burdový i ten, kterého ohrožovala na přechodu pro chodce na náměstí v Litoměřicích. Jen bych byl rád, aby se zabila v autě sama a aby nevzala někoho ssebou, protože ke škodě nevinných, ne zřídka se stává, že zaplatí životem ten, který se dopravní nehody nechtěl zúčastnit a přišel k ní jak slepý k houslým.
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod winie » 27 lis 2011 14:43

elixdragon píše:No jen škoda, že se v tom ta hloupoučká někde nenamotala na strom - ono se uvidí za čas, až bude potřebovat záchranku a dojede na místo nehody OA výjezdní skupina dopravní policie. Pak přijde vhod Burdový i ten, kterého ohrožovala na přechodu pro chodce na náměstí v Litoměřicích. Jen bych byl rád, aby se zabila v autě sama a aby nevzala někoho ssebou, protože ke škodě nevinných, ne zřídka se stává, že zaplatí životem ten, který se dopravní nehody nechtěl zúčastnit a přišel k ní jak slepý k houslým.

ale fuj elixi :? takovy silny reci jsou zbytecny a nevhodny...
Winie = Vít Hrzán
winie
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 499
Registrován: 12 črc 2010 06:35
Bydliště: Litoměřice, předměstí

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod elixdragon » 27 lis 2011 22:39

Ano je to fuj, ale až ona někoho svým jednáním, které připomíná hazardování se životem ve filmu z produkce warner bros někoho zmrzačí, nebo zabije, tak to bude taky fuj.
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod 0057 » 28 lis 2011 00:37

I když Vám do toho opět vůbec ale vůbec nic není, tak pro Vaši informaci u Horejska auto bylo, ale ne kvůli mojí chybě. Jedna šikovná paní mi nedala přednost na křižovatce a ta druhá mi tam vjela. Jestli Vás to opravdu tak moc zajímá, opravovala se kapota, dával se novej nárazník, nové dvěře, stříkání prahu, nová přední lampa, nový rámeček na spz, rovnání spz. A pro ty, kteří musí vědět o každém pohybu BMW, tak zítra ráno jde mazlík znovu k Horejskovi, protože zapoměli zatmavit okno a smazat jednu chybu ;) a aby to bylo kompletní, tak jako náhradní vozidlo mi byla poskytnuta škoda octavia a golf... S pozdravem frajerka z černého BMW, užívejte Váš nudný život a spestřujte si ho životem ostatních ;) :D
0057
 
Příspěvky: 16
Registrován: 19 črc 2011 05:40

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod worwan » 28 lis 2011 09:49

Od kdy dělá Horejsek BMW :roll:?
Uživatelský avatar
worwan
 
Příspěvky: 256
Registrován: 27 črc 2010 14:20

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod elixdragon » 28 lis 2011 15:16

0057 píše:u Horejska auto bylo, ale ne kvůli mojí chybě. Jedna šikovná paní mi nedala přednost na křižovatce a ta druhá mi tam vjela.


:mrgreen: :lol: :D to jsem se zasmál, nemyslíte si, že zrovna vám to někdo uvěří :mrgreen: :lol: :D
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Nebezpečná řidička BMW 5U7 0057 II

Příspěvekod 0057 » 28 lis 2011 16:43

věřit nemusíš, fotky a záznam o dopravní nehodě od policie mluví za vše;) a mohla bych jim i poděkovat novej lak mazlikovi slusi:)) jestli na nekoho doslo,tak na me urcite ne:D :)
0057
 
Příspěvky: 16
Registrován: 19 črc 2011 05:40

PředchozíDalší

Zpět na Bezpečnost ve městě

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron