elixdragon píše:Nevím z jakého důvodu bych se měl omlouvat, upozornil jsem na to, že ne všechny "anonymní" ankety jsou "anonymní", avšak jsem zde byl navržen na ubohého, hlupáka
s vámi se taky o něco podělit, to je radost. Doufám, že nedostanu od pana Lišky BAN, protože v čase internetu se čím dál víc setkávám s cenzurou a zákazy přístupu. Nechtěl jsem příspěvkem nikoho urazit, avšak pochopil jsem, že příspěvky podobného rázu sem uveřejňovat nebudu.
Musím říct, že mě polilo když jsem viděl adresy hlasujících a hned jsem si vybavil jaký byl uspořádán hon na mě za určité příspěvky, tedy přesněji na mou identitu, ale později jsem pochopil co jste chtěl všem sdělit, jen jsem do této záležitosti nechtěl vstupovat.
Sice to bylo malinko špatně, já bych postupoval určitě jinak, nezveřejnil bych adresy, ale nadnesl bych téma k tomuto a očekával reakci zainteresovaných a teprve po té bych asi přistoupil pokud by někdo vše zpochybňoval ke zveřejnění.
Ale vzhledem k tomu, že jak zde někteří tvrdí není seznam plný, nebo se někteří v něm nenalezli, vyvstává spousta otázek, jedna z nich zní: nezneužil Vás kdosi k ověření informačního kanálu? Třeba? Ale nehodlám zde nastolovat další otázky na které bych stejně hledal odpověď marně, ale nějaký záměr za tím samosebou stojí.
Nicméně pan Liška reagoval si myslím velice jasně, rychle a správně, taková data by neměla býti vypouštěna do éteru.
Jinak ale díky za vaši snahu, někde si myslím cosi hnije, co myslíte občané???