Tak Gurmánie ať si majitel - živnostník s tradicí alias člen VV a slibotechna v jedné osobě pan Chovaneček vychvaluje co chce, ale jeho podnik je zajímavý pouze co se prostředí týká, jinak je to ne zrovna podnik na levné a dobré nasycení a to je prosím názor velké spousty lidí, i já mám nedobrou zkušenost a tak tam proto nechodím.
Ve městě je opravdu docela problém najít dobrou restauraci, kde mám já dobré zkušenosti, tam jiní pohořeli a opačně, je to prostě o přístupu zaměstnanců a majitelů provozoven...
Pokud jedete do mexické v Ústí, z vlastní zkušenosti doporučuji se zdaleka vyhnout mexické na Míráku, sice prostředí celkem dobré a odpovídající typu restu, výhled v z patra na náměstí hezký, ale kvalita jídel v poměru s cenou targédie a to mi potvrdily i servírky ... Ale je dosti možné, že už konečně toho neuměla kuchařského majitelé vyhodili a že mají jiné, nebo jiného, ale já dlouho vydýchávám když si někde naběhnu.
Ale mexickou na Klíši mohu vřele doporučit, jen si zařiďte rezervaci dostatečně včas, mají hodně nabito.
Phone: 475 201 000
Jinak pokud stojíte o opravdový kulinářský zážitek a budete chtít cestovat, vřele doporučuji restauraci na hradě Střekov, opravdoví profesionálové, jak kuchař, tak číšník, to je fakt super zážitek, ale nechají si to řádně zaplatit, ale stojí to za to