osobne mi to prijde tak, ze jde o boj mezi dvema bunkami uvnitr jedne MO. Jenze navenek to cele pusobi silne neduveryhodne a obycejny clovek nema naladu se v tom stourat a vezme si z toho proste jen to, ze neco je v neporadku, ruce pryc.
Ujišťuji Vás, že nejde (o boj) a ujišťuji Vás, že působí (nedůvěryhodně). A je to škoda. Socdem v Ltm má spoustu zajímavých nápadů a zdravých myšlenek. Ale onen obyčejný člověk bohužel uvidí pouze ty palcové titulky a mediální masáž a dál už se nezajímá. Jestli někdo předpokládá, že souboj o kandidátku v komunálních volbách vede k tomu, že se uplácejí lidé, aby se stali členy, je, promiňte mi to, ukrutný blázen. Odměna zastupitele je Vážení zcela zanedbatelná (zastupitelé za čssd ji navíc rozdávají na různé sportovní, kulturní či společenské akce litoměřičanů), odměna pro členy různých komisí a výborů jest jedna večeře za rok. Opravdu úchvatné a stojící za to někoho podplácet. Neříkám však, že se tady členové nekupují, zcela jistě ano, tak jako jinde a v jiných stranách. Jen role a obsazení jsou různé. Nejde však o komunální politiku jde tam o vyšší patra.
Abych uspokojil kolegy předdiskutéry, musím poznamenat, že i osoby "více než šibalské" se v litoměřické čssd najdou, zcela nepochybně, tak jako ve všech stranách, nemyslím, že by jejich procento bylo jiné, než je v politických uskupeních u nás, obvyklé. Je na Vás je rozeznat. A, nezlobte se na mě, to nelze udělat tak, že něco někde slyším. Právě setkání zastupitelů s občany je ideální příležitostí jak se přesvědčit. Přijdete podíváte se ďáblům do očí a řeknete si "je to pravda, jsou to oni, oranžová lůza, která usiluje o moc a moje peníze". Anebo zjistíte, že to ďáblové nejsou, že je štvou podobné problémy jako Vás a že je chtějí řešit a jen byli trošku odvážnější než vy a do toho víru špinavostí politického bytí se vrhli, aby s tím něco provedli. Je to Vaše osobní rozhodnutí a jakkoli se rozhodnete bude to správné. Protože jste se rozhodli na základě konfrontace a vlastní zkušenosti.
Je ještě jedna možnost, zůstat sedět na zadku doma a poslechnout si souseda. Ten má přece zaručené info o všem. ALE MÁŇA ŘIKALA, ŽE TO NENI SMĚROPLATNÝ, tak nevim!?!
PS: Omlouvám se za poněkud patetický příspěvek ale mám takovou nějakou nostalgickou noc, tak jsem si nemohl pomoct.