Senátor za LT Hassan Mezian mě opravdu nepotěšil

neděkujeme...

Senátor za LT Hassan Mezian mě opravdu nepotěšil

Příspěvekod Vassago » 03 čer 2016 13:59

Stalo se to co jsem čekal. Nevím proč hlavně doktoři mají tendenci sr.t se do politiky. :roll: Místo toho, aby dělali svoji práci, kterou prý umějí, využijí svoje ovečky kterým léčí tělo, aby je přesvědčili o tom, že jako politici budou za něco stát a dali jim hlas. Jenže to je velký omyl. Kéž by přišla doba,kdy lidi nebudou volit do politiky člověka kterého "znají". Přece když jim tak dobře minule napravil záda, tak je navýsost kvalifikovaný na "nápravu" politiky.
Výsledkem je pak toto:
http://diit.cz/clanek/senat-take-schval ... i-za-muzou

Stručné info: Náš pan senátor Mezian schválil cenzuru internetu. Jde zhruba o to, že úředník na základě svého uvážení (tedy ne na základě rozhodnutí soudu), může dle své libovůle dát pokyn k blokaci vybrané webové stránky. Paragraf 82 a zvláště pak paragraf 84 - "Seznam nepovolených internetových her vede a o zápisu do něj rozhoduje z moci úřední ministerstvo." je zajímavý.
Až potkáte "našeho" senátora v Litoměřicích, nezapomeňte mu "poděkovat" a zase ho případně volit. :x Svým hlasování se zařadil mezi klasickou politickou sebranku, co odhlasuje všechno co mu strana nařídí. Měl by chodit kanálama. :x
Uživatelský avatar
Vassago
 
Příspěvky: 54
Registrován: 02 čer 2010 09:19

Zpět na Kritizujeme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron