Městská nemocnice

děkujeme...

Městská nemocnice

Příspěvekod Petr Urbánek » 14 dub 2016 10:20

V tomto týdnu jsem byl hospitalizován v Městské nemocnici v Litoměřicích a musím opakovaně potvrdit, že péče všech lékařů i zdravotních sester byla skvělá. Rád bych jim proto touto cestou ještě jednou poděkoval. Jen díky jejich schopnostem a obětavé práci to nemocnice dotáhla tam kde je.

Nerozumím však, proč tento dobrý dojem vedení nemocnice zbytečně kazí. Mimo jiné např. i tím, že písemně žádá hospitalizované pacienty, aby si s sebou do nemocnice přinesli dokonce i svůj vlastní toaletní papír. Že by na jeho nákup nemocnici již nezbývaly peníze, když v rámci údajného zvyšování komfortu pacientů utrácí miliony korun za každodenní nákup stovek výtisků novin (které pacienti stejně nedostanou) ? A nebo že by vedení nemocnice mělo pro platby vydavatelům tisku jiné důvody a na komfortu pacientů jim ve skutečnosti vůbec nezáleželo ? Jde o drobnost, která však potvrzuje pravidlo.

Petr Urbánek
Uživatelský avatar
Petr Urbánek
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 296
Registrován: 16 kvě 2014 13:25

Re: Městská nemocnice

Příspěvekod lupus » 14 dub 2016 21:43

Chválíme ? V dnešním Litoměřickém deníku.cz čteme: MN Litoměřice obdržela darem od města pět televizí určených pro dětské pacienty.
Chválíme ? V dnešním vydání /14.4.2016/ MF dnes, v příloze Severní Čechy, je článek o chybějícím zdravotnickém personálu v nemocnicích našeho kraje. Litoměřická nemocnice potřebuje lékaře na ARO, gynekologicko-porodnické oddělení, neurologiii, internu a chirurgii.
O těch novinových výtiscích, zmiňovaných v předcházejícím příspěvku,nic nevím. V porovnání s tím, je vlastní toaleťák, prkotinou. Je snad milé, mít něco vlastního s sebou....
lupus
 
Příspěvky: 238
Registrován: 03 dub 2011 18:39

Re: Městská nemocnice

Příspěvekod Petr Urbánek » 15 dub 2016 08:57

Vážený lupusi,

Váš komentář s různými problémy MěN absolutně nerozporuji a není v kontrastu s tím, co jsem včera napsal. Tvrdil jsem a na tom i nadále trvám, že lékaři a zdravotní sestry, kteří v MěN pracují, poskytují pacientům super péči v rámci možností, které jim vedení nemocnice dává k dispozici. Za to rozhodně patří do rubriky chválíme.

Současně jsem doplnil svůj názor, že vedení nemocnice plýtvá finančními prostředky za zbytečnosti (slušně rečeno), které navíc nesmyslně zdůvodňuje zvyšováním komfortu pacientů. Nemůže být toto plýtvání, společně s efektivností zadávání veřejných zakázek, jedním z důvodů, proč je potřeba sanovat nemocnici dotacemi z rozpočtu města, aby se poté mohli radní sedící v jejím vedení chlubit přebytkovým hospodařením nemocnice (když jiným nemocnicím k tomu mohou stačit příjmy od zdravotních pojišťoven za poskytovanou zdravotní péči) ?

Petr Urbánek
Uživatelský avatar
Petr Urbánek
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 296
Registrován: 16 kvě 2014 13:25

Re: Městská nemocnice

Příspěvekod Petr Panaš » 17 lis 2016 13:04

Aktualita v souvislosti s litoměřickou nemocnicí https://www.litomerice.cz/aktuality/476 ... dni-zmenou
Petr Panaš
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1104
Registrován: 21 kvě 2010 12:58


Zpět na Chválíme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron