Autoservis Radek Gillar

neděkujeme...

Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Vladislav Liška » 19 led 2015 19:59

Taková malé vyprávění o jednom menším okresním autoservisu a jeho majiteli, který nedodržuje sliby a odvádí nekvalitní práci.

Několikrát jsme měli ženy auto v tomto servisu, vždy byly nějaké menší problémky s termíny a drobnosti s kvalitou oprav, ale tak bylo to starší auto, manželka k pánovi jezdila leta a byla spokojena, člověk to až tak neřešil (i když výhrad bylo dost, ale kde nejsou). Dnes pan Gillar překročil svůj stín. Před vánoci bylo dohodnuto, že tam auto před prodejem odvezeme a on opraví to, co už sliboval přes rok a dost možná i déle (bowdeny od posuvných dveří), plus opraví anténu rádia, kterou už si 2x naúčtoval a pořád nefungovala. Když to tam žena na dohodnutý termín přivezla, tak tam bylo zavřeno, ok, je před vánoci, tak pohoda, dohodnuto, že to přivezeme hned po svátcích. Dohodnuto uděláno, slíbený termín opravy 2 dny. Po dvou dnech se pan Gillar neozývá a nedá se mu dovolat, další den už ok, a že čeká na jedno lanko a bude to tedy ve čtvrtek, opět se nic neděje, opět ho naháníme a v pátek tvrdí, že už je hotovo, a že má na auto kupce, a kolik za to chceme a bla bla, ok prima, to se nám hodí, chceme ho prodat. Kupec se prý ozve někdy o víkendu. Takže v pondělí zase naháníme pana Gillara a prý se kupec ještě nerozhodl a že pan Gillar auto komplet vyčistí ať to lépe při prodeji vypadá, že auto zná a je v pohodě atd. Jasan, pohoda. Po pár dnech ho zase naháníme a že kupec to bere a ať přivezeme techničák a tak. To byl pátek, na víkend jsme byli pryč, takže dneska (tedy po 14 dnech) voláme a že kupec si to zase prý rozmyslel a že večer dá vědět. No zase se nikdo neozývá, tak zase naháníme a že kupec ještě neví. A už mi bouchly saze a že auto chceme hned. Jasně, žádný problém, ale na dílně prý nikdo není a on jede pryč, takže v osm hodin ráno další den nám auto vydají. Do této doby vedla komunikaci manželka, která ho zná dlouho a je mírná. Došla mi opravdu trpělivost a pro auto jsem si jel hned, protože jsem si všiml, že auto předtím stálo normálně venku před servisem mimo oplocený areál. Přijedu tam a auto nikde. Prima, naháním pana Gillara, kde je naše auto, a že v dílně se svítí a vrata jsou otevřená a že to auto chci. Tak najednou už nikam nejel, ale byl v lakovně, jakto že v dílně má 4 zaměstnance a neví o tom vysvětlit neuměl, ale klíčky jsou u něj v kanceláři a auta vydává on a že to nejde. Takže jsme si pěkně vyměnili názory a pro auto jsem si šel. Auto v dílně skutečně bylo, oproti předpokladům mělo dokonce klíčky i v zapalování (místo kanceláře), takže prima, ostatní už věděli, že si auto vezmu, takže žádný problém, a auto si odvážím. Zaparkuju venku na pumpě a jdu zkontrolovat opravy. Chachá :) Následuje další telefonát.
Proč auto není umyté jak bylo slibováno? Bez reakce.
Proč auto není opravené jak bylo slibováno? Jedno táhlo opravené, ale to druhé prý opravili, ale nefunguje to, ví o tom. Aha, takže se na to vykašlali.
Proč stále nefunguje autorádio? Bez reakce.
Proč auto stálo zbytečně 14 dní, když se na něj nešáhlo? Cítí se ukřivděně, že nám ho chtěl prodat. No sorry, nějak tomu nevěřím.

Minule se mi nezdál stav kilometrů, a najednou děsně vysoká spotřeba, takže žena si teď před servisem ofotila kilometry. Tak jako dobrý nesedělo to o dva kilometry, sice nechápu, jak auto může po dílně najezdit dva kilometry, ale budiž.

Ponaučení? Panu Gillarovi nevěřit ani nos mezi očima.

A závěrečný dotaz? Máte prosím někdo dobré zkušenosti s nějakým místním servisem?
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod babča » 19 led 2015 21:00

Pan Polák v Žalhosticích.
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Lukino » 19 led 2015 21:41

To je vaše špatná zkušenost. Já mám s p. Gillarem jen ty nejlepší :)
Lukino
 
Příspěvky: 222
Registrován: 23 kvě 2010 11:21

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Stanislav Hylán » 19 led 2015 22:05

Já mám dobré zkušenosti s autoservisem Václava Záhorky v Terezíně. Už několik let.
Stanislav Hylán
 
Příspěvky: 372
Registrován: 08 čer 2010 20:22

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Tomas.Marny » 19 led 2015 22:11

Výborné zkušenosti Jiří Král Terezín u Děla
Tomas.Marny
 
Příspěvky: 653
Registrován: 22 kvě 2010 18:58

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod anonymys » 19 led 2015 23:18

Podobně negativní zkušenost mám s "tuším Krupkou?" z Kamýcké ulice. Před pár lety mi dělal opravu dveří na autě, že max do týdne to bude. po třech týdnech bylo auto opravené a najeto 5 km. Už nikdy k němu :x
anonymys
 
Příspěvky: 92
Registrován: 09 čer 2010 21:27

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Missorka » 23 led 2015 10:44

babča píše:Pan Polák v Žalhosticích.


Pana Poláka můžu taky doporučit.
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod elixdragon » 23 led 2015 22:51

Proč mě to s tím Gillarem ani nepřekvapuje :D
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod lakyna » 02 úno 2015 21:09

Pane Liška vy budete asi člověk,který nebude spokojený nikdy a nikde. Víte,že máte strašně ošklivou karmu? :)
Jinak s autoservisem Gillar mám zkušenosti jen dobré. Ono to asi bude o přístupu a komunikaci ze strany zákazníka. Auto mi bylo odevzdáno vždy v řádném termínu a pokud byl problém, pan Gillar volal. A že mi občas nezvedne telefon,to se dá selským rozumem pochopit. Zkuste na tu dílnu někdy přijít a hodinu to pozorovat, asi byste koukal,jak se jeden člověk dokáže vyskytovat na několika místech najednou. V tomto frmolu se i stane,že na něco zapomene. Jsme lidé a tato ,,pracovní,, skleróza je vykompenzována vždy řádně opraveným autem.
A k Vašemu tak trošku pubertálnímu vztekání,že zákazník si to rozmyslel... Bože člověče,to jste opravdu taková kapacita,že kupujete první věc (auto) kterou vidíte? Tak to bůh s Vámi.

Aloha :)
lakyna
 
Příspěvky: 2
Registrován: 02 úno 2015 21:01

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod elixdragon » 02 úno 2015 22:03

:lol:
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Vladislav Liška » 02 úno 2015 23:08

Lakyna lakyna :) ja samozrejme jsem spokojen na mnoha mistech a velmi casto. Napriklad byvaly servis fiat za mostem byl v pohode.

Ono tech pochybeni pana Gillara bylo trosku vic jak se nyni ukazuje pri proverovani na pojistovne, kdy pan Gillar resil opravu po stretu se zveri. Takze to fakt neni jen o tom, ze obcas nezvedl telefon, nebo nekdy neco opomel. Opominal porad a opakovane. Bylo nasi chybou, ze jsme netrvali treba na prejimacich protokolech, budiz to pro nas poucenim. A vzhledem k tomu, ze tvrdil, ze auto umyje a vycisti, aby ho ukazal zakaznikovi, a umyte ani vycistene nebylo, a opravy take nebyly provedeny, tak pochybuji, ze vubec nejaky zakaznik existoval. Takze rozhodne jsem nebyl vztekly, ze ho neprodal, tomu jsem ani moc neveril :)

Jinak auto jsem pak dal do jineho doporucovaneho servisu, a zavady, ktere pan Gillar neopravil za nekolik mesicu, byly hotove do odpoledne. Auto se pak rychle prodalo za ponekud vetsi cenu, nez pan Gillar tvrdil :)

A vite co je jeste zajimave? Ozvalo se mi bokem dost lidi, co na pana Gillara nadavaji a zkusenosti maji i horsi nez ja :) takze ono to asi nebude jen sem tam nejaka drobnost :)

P.S. Lakyna, pokud jste primo pan Gillar osobne, muzete zareagovat klidne konkretne na jednotlive veci :)
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod lakyna » 03 úno 2015 18:34

Tu spokojenost jsem myslela všeobecně.
Avšak to co zde píšete je slovo proti slovu. No vidíte jak jsou v jiném servisu rychlí,to mají asi ,,hodně,, práce :) a to už také o něčem vypovídá,že? A když už tu rozjíždíte styl ,,ostatní,, tak by bylo radno poznamenat,že Vaše jméno je po Ltm velice propagované a né zrovna hezky. Ovšem to je mi vcelku buřt,nepotřebuji Vás ani Vaši firmu. A hlavně lidi s takovou karmou ve svém životě ani nechci. Už jen číst to Vaše naříkání je silně vyčerpávající.
Pan Gillar nejsem, nevím jak jste na to přišel. Nemám sebemenší problém zajít na kávu a popovídat si. Jen bych ráda upozornila,že mám alergii na ředitele zeměkoule,kterým neni dost dobrý ani 5-ti hvězdičkový hotel.
Tímto končím debatu a pokud chcete,dáme kávu.
P.s.: Jo a až si zase za týden budete stěžovat na jinou firmu,vzduch či počasí, zkuste být CHLAP a řešte to s dotyčným a né po internetu. On za počítačem umí bejt každej frajer.
Krásný zbytek dne a zajděte si na nějaký optimistický kurz :)
lakyna
 
Příspěvky: 2
Registrován: 02 úno 2015 21:01

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod rajnoha » 03 úno 2015 19:05

Dotyčný autoservis neznám, hodnotit ho tedy nemohu, ale třikráte jsem navštívil firmu pana Lišky, i když osobně se neznáme a ani jsem se tam nepředstavil a mohu říct, že jsem byl velmi příjemně překvapen úrovní služeb jak jeho tak i ostatních. Ale ani jsem tedy negativní názory neslyšel, naopak jsem tam šel na doporučení a sám doporučuji dál.
Jakou má pan Liška karmu nevím, ale jako uplakánek mi nepřijde. A když o informacích, které zde píše, říkáte, že jsou silně vyčerpávající, tak proč se vyčerpáváte? Chápu, že si i někdo může myslet, že jste dotyčný autoservis, protože obecně na všech fórech jsou noví anonymní uživatelé, kteří se objeví odnikud a hned se někoho zastávají, dost podezřelí.
Ale za počítačem umí bejt každej frajer co? :)
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod vodomerka » 03 úno 2015 19:07

po posledním příspěvku si nejsem jist, jestli vám bude jakákoliv káva v Litoměřicích dost dobrá :D
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Vladislav Liška » 03 úno 2015 19:16

Vážená lakyno, pokud nechcete bejt frajer za počítačem, tak proč se schováváte za anonymní přezdívku? Nekazí vám to karmu?

Jinak nemám pocit, že bych psal nějaké stesky a podobně, berte to jako varování od nespokojeného zákazníka, podpořené argumenty. Navíc samozřejmě byla snaha to s panem Gillarem řešit osobně, ale on se jaksi ani neukázal. Proč myslíte, že tam šlo auto opakovaně s reklamací? :) Vás by bavilo to řešit do nekonečna? Být bez auta zbytečně? Já tolik času bohužel nemám.

Že je moje jméno zmiňované i negativně mě mrzí, ale chápu, že občas někomu šlápnu na kuří oko, život je holt boj. Doufám, že jméno firmy negativně zmiňované není, protože kolegové si to určitě nezaslouží a myslím odvádějí výborné výkony a snaží se všem vyjít maximálně vstříc, a nejspíš se to i daří, protože se zákazníci vracejí a i chválí, což je výborná satisfakce. Samozřejmě občas se něco nepovede, ale to okamžitě řešíme a opravdu nevím o zakázce, kdy by zákazník odešel nespokojen. Chápu, že konkurenci to trošku může vadit.

Jinak jak jsem přišel na to, že byste mohla být RG napsal myslím trefně Rajnoha (až k nám příště půjdete, ohlašte se, rád s vámi dám řeč).

Kávu přijímám a píši zprávu.

P.S.: Zkuste zde na fóru přečíst více věcí, určitě si pak i všimnete, že tu poměrně dost i chválím :) Například se mi oproti obecnému názoru docela líbí Jiráskův park :)
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Llukas007 » 03 úno 2015 20:24

Jiráskův park se vám líbí jen proto, že jste tam jako malý capart neběhal pod dohledem babičky kolem krásné fontány.
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Vladislav Liška » 03 úno 2015 20:35

Ano to je pravda, jak jsem psal, skutečně nejsem zatížen nostalgií, takže to vidím bohužel/bohudík jinak než všichni ostatní.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod Vladislav Liška » 03 úno 2015 20:46

Příjemná novina, zavolal mi právě pan Gillar, uznal vše co jsem napsal, a pozor OMLUVIL se. Což - bez ironie - oceňuji.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod xeonxeon » 31 bře 2015 22:10

Pan gillar byl dříve slušný člověk na kterého se dalo spolehnout. Poté co má novou provozovnu nahoře u cargonetu a má zaměstnané lidi na černo na něj není spolehnutí ani na jeho práci. Viz nedotažené kontakty na baterii po kryt převodovky který se ztratil. atd...
xeonxeon
 
Příspěvky: 1
Registrován: 31 bře 2015 22:08

Re: Autoservis Radek Gillar

Příspěvekod litomericka_surikata » 20 kvě 2017 13:18

Pana servismana neznám a znát ani nechci, ale můj známý měl tu čest několik aut po jeho lidech opravovat. Co mi vyprávěl... :D :D :D Lidé byli velmi nespokojeni, opravy na týdny a bez výsledku a známy to vyřešil během pár minut. Bohužel v dnešní době narazit na kvalitní neznačkový servis je umění.
Uživatelský avatar
litomericka_surikata
 
Příspěvky: 16
Registrován: 05 dub 2015 14:09


Zpět na Kritizujeme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron