SOS - žalhostická cenzura

SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 22 led 2015 23:01

Dobrý večer. Nespílejte mi prosím, že v litoměřickém fóru presentuji problémy, které úzce nesouvisí s městem Litoměřic. Bohužel se musím uchýlit k této variantě. Proto i tak divný název "SOS". Do 20.1.2015 fungovalo žalhostické fórum. Bez jakékoliv anonce bylo ze dne na den toto fórum zrušeno a na stránky umístěno v nové podobě. Ale v jaké! Jen pro představu nezainteresovaného čtenáře. http://www.zalhostice.cz/zastupitelstvo/ Podle paní nové starostky paní, která má zcela jinou přestavu o fungování fóra: žalhostické fórum funguje následovně: přihlásíte se na tomto fóru, napíšete příspěvek, který se po stisku tlačítka neobjeví na fóru, ale vyskočí tabulka, kde se dočtete, že po schválení se váš příspěvek zveřejní - a čekáte (tedy až se objeví), tedy čekáte den, dva, když má náhodou správce - cenzor dovolenou, tak až skončí dovolená. Tento cenzor, zřejmě paní starostka si potom příspěvek přečte, možná schválí a pustí jej do fóra. Nevím, zda jsem se vyjádřil přesně, ale jinými slovy, pokud si s někým budete písemně dopisovat pomocí České pošty, bude vaše korespondence pružnější, jak elektronická na cenzurovaném žalhostickém fóru. Je s podivem, že toto cenzurované fórum je provozované a cenzurované na oficiálních stránkách úřadu zastupující stát a při registraci se vám objeví v emailu odesilatel "missorka@baby-cafe.cz" s poznámkou "URL fóra: http://zalhostice.baby-cafe.cz. Nevím, jak je možné, že se na oficiálních stránkách státního úřadu objeví jakási kavárna! Jak je možné, že do stránek Obecního úřadu Žalhostice má přístup kdosi z nějaké kavárny! Domnívám se, že je v tomto v zápalu boje o cenzuru porušován zákon, neboť jsou jasně stanoveny vyhláškou MV ČR kritéria, která musí splňovat oficielní stránky každého obecního, či městského úřadu.

Lze se jen těžko domnívat, co vedlo "nové" zastupitelstvo OÚ Žalhostice k tomuto nelogickému zásahu. Dost možná, že se nové zastupitelstvo shlédlo v praktikách kdysi dávno používaných, kdy ČTK "přemlela a upravila" veškeré zprávy a takto vhodně upravené k obrazu svému zveřejnila.

Nebo tento bezprecedentní čin způsobilo několik, možná kritických příspěvků ve ZRUŠENÉM fóru.
Této možnosti napovídá i další úprava na stránkách OÚ Žalhostice, kde je kolonka "Názory, připomínky". I tato kolonka byla "pro jistotu" upravena tak, aby do ní nemohl někdo napsat svůj názor, nebo připomínku. Tak trochu mi tato kolonka připomíná "Potěmkovovi vesnice".

Myslím si, že se ani těmito "VUMLovskými" praktikami nelze umlčet názory obyvatel. Zatím to vypadá tak, že se "nové zastupitelstvo" dostalo nějakým omylem k nějaké historické publikaci a nechalo se jí inspirovat.

Omlouvám se účastníkům litoměřického fóra, kterých se samozřejmě tento problém netýká, ale na druhou stranu je vidět, čeho všeho jsou schopni někteří "nedocenění" zastupitelé schopni. Hezký večer všem Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Petr » 23 led 2015 08:31

Honzo, založte nové fórum, nezávislé na obecním úřadu, jako to udělal tady pan Liška. Sice vám z úřadu také asi nikdo odpovídat nebude, ale můžete bez cenzury diskutovat mezi sebou... ;)
Petr
 
Příspěvky: 469
Registrován: 22 kvě 2010 09:45

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Vladislav Liška » 23 led 2015 09:15

Možná by mohla odpovědět Missorka, která je zde i zaregistrovaná? Je trošku s podivem, že obecní fórum jede na doméně baby-cafe.cz ale predpokladam, ze tam bude nějaký vztah mezi Missorkou a zastupitelstvem (starostkou) a tim jim nabídli, že to budou provozovat. Pokud by to bylo zdarma, tak je to asi ok, i když to vypadá divně. Co se týče pravidel, tak to je smutná kapitola.
Pokud by byl zájem, není problém zde vytvořit sekci pro Žalhostice a můžete psát zde. Ale co jsem slyšel, tak nová starostka není špatná, tak se třeba chytí za nos, dojde jí to a dojde i k úpravě pravidel, přeci jen jste malá obec a takova pravidla mi tam přijdou totálně nesmyslná.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Missorka » 23 led 2015 09:43

Honzo, to fórum není donastavené, dejte mi trochu času (po pravdě jsem si myslela, že se k tomu dostanu dřív).

Fórum hostujeme proto, že to bylo nejjednodušší řešení dané situace, kdy původní fórum přestalo plnit svůj účel. Proto se udělalo nové.
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 23 led 2015 17:33

Přeji všem dobrý večer. Ze všeho nejdříve musím poděkovat Láďovi za poskytnutý azyl a současně i za hezkou nabídku.

K poznámce Missorky: je to smutné, ale vašimu slibům se mi nechce po zkušenostech ze zrušeného fóra tak nějak uvěřit. Vím, je to smazané, nicméně si velice dobře vzpomínám na poznámku paní Mazancové, která uvedla, možná, že to nebudu citovat doslovně: ""dovedu si představit daleko příjemnější diskusní prostředí, např. phpBB, kde je možné příspěvky upravovat, moderovat ap. ..."" konec citátu. Já jsem odpověděl, že doufám, že to není snaha o nejakou cenzuru. Bohužel se mé obavy naplnily do puntíku. Rovněž tak si myslím, že neobstojí ona jakási snaha o výmluvu, že se nové žalhostické fórum buduje. Ona funce, zablokování přímého vstupu s příspěvkem do fóra není běžná, tudíž se musí "extra" nastavit. Z tohoto je zřejmé, že byla tato funkce záměrně nastavena paní Mazancovou. Rovněž tak poznámka na fóru "http://zalhostice.baby-cafe.cz/", že je fórum ve výstavbě se zde objevila až dnes. Nyní jsem se pokoušel 3x vložit příspěvek na žalhostické fórum s tímto výsledkem:
---------------
Rychlé odkazy
FAQ
Honza
Soukromé zprávy [0]
Upozornění [0]

Obsah fóra

Informace

Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen.
-----------------------------

Jen tak mimochodem zde je onen 3x vložený příspěvek: - myslím si, že nic vulgárního ap.



Dobrý den, koukám, že se po kritice na litoměřickém fóru pohnuly ledy. Ona ta zdejší cenzura byla (tedy doufám, že tomu tak již není) skutečně tvrdá! Uvidéme v následujících dnech. Nicméně bych chtěl touto cestou upozornit, že hlavní fórum bude na hostitelském serveru - viewtopic.php?f=23&t=1273, kde se nás velice ochotně ujal moderátor a nabídl zřídit na tomto fóru novou sekci, přímo pro žalhostické fórum. Zdejší fórum se bohužel po zásahu paní Mazancové, samozřejmě se souhlasem paní nové starostky, (nechce se mi věřit, že by si na oficielních stránkách úřadu zastupující stát dělal vlastní úpravy kdokoliv, kdo se dozví heslo) se nejeví jako důvěryhodné. Toto mé tvrzení dokládá i skutečnost, že byl proveden další zásah na těchto stránkách, kdy osoba, s největší pravděpodobností opět paní Mazancová "zlikvidovala" ještě druhou část stránek OÚ Žalhostice a to konkrétně "Názory, připomínky. Zde provedla rovněž tak zásah, aby zde nemohl někdo napsat "nějaký dotěrný" dotaz. Takže tato rubrika obsahuje pouze cca 4 - 5 článků a DOST!

Jestli jsou tyto, bezesporu přínosné změny přínosem i pro obyvatele obce, nechám na zvážení každému samotnému. Vzpomínám si na jeden z mnoha slibů (tedy předvolebních) Nové vlny - kde slibovali nové přehlednější stránky obce .... Tak to je tedy success!!!

Nicméně se těším na diskusi na přátelštějším a hlavně NECENZUROVANÉM fóru - viewtopic.php?f=23&t=1273

Hezký podvečer všem. Honza

-----------------------

Takže jak je vidět, tak si "hackeři" na státem provozovaných stránkách dělají co se jim zamane. Proto bych využil zdejší velkorysou nabídku a požádal o vytvoření nové sekce fóra pro občany obce Žalhostic. Pokud bych mohl poprosit o název sekce " SOS - žalhostická cenzura "

Děkuji všem za pochopení celé situace a přeji klidný večer. Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 23 led 2015 19:03

Nedalo mi to a ještě jednou jsem zavítal na žalhostické fórum.

Posuďte prosím jak věrohodně na vás působí tato výměna názoru: - překopírováno ze žalhostického fóra:
---------------------------------------------
Toto fórum je ve výstavbě

Citace

Příspěvekod Petra Mazancová » pát 23. led 2015 15:53:26
Pokud chcete pomoci s jeho nastavením, pište sem.

Některé věci, které se nelíbí, nemusí být záměr, jen otázka nastavení za pochodu.

Díky za pochopení.
Nahoru

Honza
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 22. led 2015 0:12:21

Re: Toto fórum je ve výstavbě

Citace

Příspěvekod Honza » pát 23. led 2015 18:51:03
Paní Mazancová, proč to děláte? Mám na mysli mírně řečeno "hloupé " výmluvy? Velice dobře si vzpomínám na váš příspěvek, kde jste uvedla, že jste déle jak 10 let moderátorem fóra phpBB, atd., atd. Tak proč se nyní snažíte zde vytvářet dojem, že je "nějaký problém s nastavením". Nastavení celého fóra nemůže zabrat déle jak 30 minut.

Krom toho, že i kdyby vám někdo uvěřil, že máte problém s nastavováním programu, musí toho, kdo by vám uvěřil napadnout otázka, proč jste se tedy do toho pouštěla? Nebo vám úřední stránky slouží jako trenažer? Sama vidíte, že vaše výmluvy jsou těžko obhajitelné.

Odpusťte mi paní Mazancová, ale připadá mi to jako kdyby zdeník zboural dům a potom zjistil, že neví, jak postavit nový.
Nahoru

Petra Mazancová
Administrátor
Příspěvky: 5
Registrován: ned 11. led 2015 14:09:14
Bydliště: Žalhostice

Re: Toto fórum je ve výstavbě

Citace

Příspěvekod Petra Mazancová » pát 23. led 2015 18:57:07
Honzo, nevymlouvám se. Prostě jsem udělala chybu, stane se.

Myslím, že se vám v podstatě absolutně nelze zavděčit, nevím, zda vám jde o diskusi, nebo jen hodláte šířit svůj světonázor. Vaše volba.
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 23 led 2015 22:36

Re: Cenzura obecního úřadu?

Ohlásit tento příspěvek
Citace

Příspěvekod Petra Mazancová » pát 23. led 2015 10:04:45
Fórum bylo deaktivováno, protože neplnilo svůj účel a sloužilo v podstatě k napadání různých osob. Věřím, že nové fórum smysl má a věřím ve férovou a slušnou diskusi.



Dobrý večer. V pořádku paní Mazancová, jen se mi zdálo, že tři dny odstarňovat chybu, která zabere cca 3 minuty, je dlouhá doba. V této souvislosti musím podpořit v názor pana Sobotky. Jak je vidět, nikdo mu nehodlá odpovědět. To samé je s neodpovězenou otázkou, kdo tak razantně a na čí příkaz znemožnil jakýchkoliv přístup občanů obce na uvedené části webových stránek obce? To se mám tedy oficielně zeptat na Ministerstvu vnitra, kdo vlastně administrátorsky spravuje, chceteli, obhospodařuje oficielní stránky úřadu, úřadu který zastupuje stát? Mám na mysli vaši poznámku, že fórum umístil na stránky pan Tichý. Mám to tedy chápat tak, že pan Tichý umístil fórum na stránky OÚ Žalhostice a toto forum se na těchto stránkách tváří (nebo je přesměrováváno) na kavárnu ve městě?

Kdo tedy rozhodl o !deaktivování" starého fóra?
Ve kterých kritériích (pravděpodobně) neplnilo svůj účel?
V čem spatřujete, že nové fórum "smysl má" a v čem nemělo smysl staré fórum?
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod babeta » 25 led 2015 11:21

Bohužel, nejste jediný, kdo je ohromen z toho, že bylo zrušeno žalhostické forum. Rozhodl to někdo?, kdo se neví a neví to ani zastupitelstvo, respektive jeho členi. Je to partizánština lidí, kteří se bojí slyšet názor svých voličů přestože byli oni sami iniciátory, aby se forum vytvořilo (před cca 5 lety), aby se občané mohli svobodně vyjádřit k problémům obce apod. Pravda a kritika bolí, v Žalhosticích dnes rozhodují lidé, kteří nejsou v zastupitelstvu, neuspěli ve volbách, ale přesto se snaží hýbat kyvadly. A paní Mazancová, jedna velká slibotechna.Babeta
babeta
 
Příspěvky: 1
Registrován: 25 led 2015 11:13

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 25 led 2015 12:33

Dobrý den. Musím se přiznat, že mi nějak uniklo, že ti samí lidé, kteří dnes považují, byť i oprávněnou kritiku, za osobní útok, byli iniciátory vzniku starého žalhostického fóra. Musíte mít pravdu, protože to do sebe dobře zapadá. Vzpomínám si, že jako první příspěvek byla nějaká kritika vůči starému zastupitelstvu, adresovaná právě nynější novou paní starostkou.

Je s podivem, že v postatě to, co vymysleli, jim nyní šíleně vadí. Napadá mě jedno takové staré české přísloví: "Kdo zasévá vítr, sklízí bouři"! A tak to mu je bohužel pro novou paní starostku i v tomto případě.

Nicméně je mi divné, že může někdo používat oficielní stránky státního úřadu jako trenažer. Vždyť podle koncovky adresy je patrné, že za tyto stránky (doménu) musí obec platit. Totéž platí i pro sekci "názory, připomínky". Naprosto nechápu, proč tam takováto sekce je, když není možné do ní nic vložit. Nabízí se jen jedna odpověď: protože paní Mazancová odmítá, že by jakkoliv do této části zasahovala, že je na stránkách obce daleko víc lidí, kteří si na nich zkouší svůj um. A s tímto se nabízí otrázka: ví o tomto "pořádku" nová paní starostka? Já osobně jsem přesvědčen, že ano. V tom případě zbývá konstatovat jen jediné "Jaký pán, takový krám".

Hezký den přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod lol1 » 25 led 2015 18:55

Že se za podivné stránky "vyhazují" peníze občanů? No a ? Úřad s penězi hospodaří, jak umí... Př.: "projekt" na znak Žalhostic za 25.tisíc (opravdu ho tak moc potřebujeme? Nebo jen prostě proto, že ho mají Žernoseky?) Nehodily by se tyhle peníze na opravu silnice-cesty u školy????
lol1
 
Příspěvky: 4
Registrován: 25 led 2015 18:45

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 25 led 2015 23:21

Dobry večer, před minutou se objevil další príspěvek na http://zalhostice.baby-cafe.cz/viewforum.php?f=2. A je mi z toho smutno. Jak je vidět, na OÚ v Źalhosticích vládne anarchie. Zřejmě tam nikdo za nic neodpovídá. Paní Hanková zřejmě nestíhá (domácnost, obchůdek, starostování) a proto to vypadá, tak jak to vypadá! Pan Veselý jako místostarosta, jakbysmet! Zastupitele - právníka JUDr. Pánika nevyjímaje. I proto bylo zcela určitě zrušeno staré fórum (už tam bylo tolik nezodpovězených dotazů na zastupitele a protože nezodpovězených, tak i následné krytiky a poukazování na skutečný stav).
Domnívám se, že takto se daná situace nedá vyřešit. A nebo dá, ale jen na krátkou chvíli.
A abych se vyjádřil k příspěvku jak Babety, tak i lol1. Ono vše souvisí se vším. Už jak psala Babeta, že Nová vlna byla iniciátorem vzniku fóra (později, když se kritika na tomto fóru otočila proti Ní samotné, tak jej zrušili). Stejně tak byla Nová vlna v roce 2010 zcela zásadně proti tomu, aby se vyplácela (a to zase souvisí s spříspěvkem o hospodaření nového zastupitelstva , napsaným lol1) neuvolněným zastupitelům odměna 420,- Kč měsíčně. K tomuto dlužno podotknout, že přesto, že v onom roce 2010 byla Nová vlna při hlasování v menšině, ostatní, dnes už zastupitelé ze starého zastupitelstva se pro klid připojili k menšině a odhlasovalo se nevyplácení. A ejhle o čtyři roky později (to je vidět ze zápisu o hlasování zastupitelstva) se ti samí, z Nové vlny otočili jako na obrtlíku a hlasovali (protože byli již v zastupitelstvu ve většině) a to i přesto, že staří zastupitelé byli proti - měli ale smůlu, protože byli v menšině. Když jsem se na tuto poněkud divnou, o 180 stupňů otočenou reakci dotazoval na starém fóru, bylo mi sděleno panem Tichým, že je toto (nové) rozhodnutí ekonomičtější pro obec, protože s vyplacenou odměnou mohou zastupitelé nakládat dle své vůle. Samozřejmě, že když jsem si toto odůvodnění přečetl, udělal jsem salto! Na můj doplňující dotaz, proč je toto nelogické řešení ekonomičtější pro obec, protože se mi jeví daleko ekonomičtější, kdyby uvedené peníze zůstali v obecní pokladně, mi už neodpověděl. Na jednu stranu se mu ani nedivím, na to se nedá odpovědět! K tomuto se vznesla poměrně silná kritika a nechci zde opakovat podle mého názoru někdy i silná slova, ze strany občanů Žalhostic. Samozřejmě, je to věcí zastupitelstva a toto právo jim nikdo nechce ubírat, ale na druhou stranu, proč takovýmito skutky jen "prudí" občany! Nebo snad po svém zvolení zastupitelé občany pohrdají a myslí si o nich, že jsou hloupí a zapomětlivý?
Myslím si, že zrušení fóra na obecní úrovni nebyl ze strany zastupitelstva moc dobrý taktický tah. Přeci jen na obecní úrovni se dalo "tak nějak" cosi ututlat. Nyní, když se podívám, kolik lidí již četlo tuto sekci, chce se mi věřit, že si ji přečte někdo ze zainteresovaných úřadů, případně z Denníku litoměřicka a dojde postupně k nápravě. Já v to pevně věřím. Přeji všem krásný večer. Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Hanková S. » 26 led 2015 14:29

Dobrý den, je zajímavé, jak rychle, pane "Honzo ", opět odsuzujete mě z něčeho, co nemáte ničím podložené. Pro představu o vás zde uvedu, že jsem ani ne po týdnu nástupu do funkce starostky již čelila vašemu napadení a osobní urážkám, že jsem nedokázala splnit předvolební slib ohledně vyřešení dopravní situace v naší obci, která desítky let leží bez povšimnutí a stála již lidské životy. Je toho mnoho, co bych o vás v kontextu s příspěvky, které vkládáte, mohla čtenářům uvést, ale nesnížím se na úroveň despoty. Zákon neupravuje, že je nutné, aby měly web. stránky obce diskuzní fórum, kde se diskutující, ve vašem čele, k novému zastupitelstvu vyjadřují hanlivými výroky typu, který tady, právě pro tyto důvody, nemohu ani vypisovat. V podmínkách našeho fóra bylo uvedeno, že sprosté a hanlivé výroky budou smazány a to se také stalo - to je naprosto legální. Diskuzní fórum nebylo zrušeno, bylo předěláno do stejné formy, jako je tato zde. Není pravda, ale znám již váš styl osočování, že já, či kdokoliv jiný ze zastupitelů provádí cenzuru, to je holý výmysl. Na takovou úroveň bych se skutečně nesnížila! Ani to mi, laskavě, opět nepodsouvejte. Pravdou je, že toto registrované fórum dala na můj podnět dohromady paní Mazancová, která má zkušenosti jako administrátor a přiznám se, že mi nebylo známo, že není kompletně vybavené. To je samozřejmě chyba. Za tuto se omlouvám. Nadále ovšem z mé strany platí, že na vaše další případné nesmyslné útoky nebudu ani prostřednictvím tohoto fóra reagovat. Po zkušenosti s vámi, anonymního diskutujícího, trávícího svůj čas osočováním nového zastupitelstva urážkami a nesmyslnými výroky, uvádím, že budu trávit čas s diskutujícími, kteří jsou objektivní, věcní, nikoho neurážejí, nezkoumají jeho rodinný rozpočet, neobviňují z kacířství a nemají plnou hlavu anarchistických výjevů. Velmi ráda podiskutuji s lidmi, kteří jsou konstruktivní, nikoliv čelit obžalobě x obhajobě.
Hanková S.
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 led 2015 09:20

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Vladislav Liška » 26 led 2015 17:45

Děkuji paní starostce za vysvětlení. Nám litoměřickým nezbývá než závidět, že v Žalhosticích vedení obce umí s občany komunikovat narozdíl od většiny litoměřických politiků a neskrývají se ani před nepříjemnostmi. Držím palce, ať se vám fórum povede dát do kupy co nejrychleji a funguje k plné spokojenosti obyvatel. V případě nouze nabízim pomocnou ruku.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 26 led 2015 22:53

K vašemu předvolebnímu slibu ohledně dopravní situace v obci - nikdy jsem vás ani v tomto směru nenapadal, či urážel! Pouze jsem se vás zeptal, s jakými státními institucemi, nebo orgány jste v této souvislosti jednala. Nic víc, nic míň. Bylo pod vaši úroveň mi na toto odpovědět, místo toho jste měla obrovskou starost (a nejen vy, ale celá Nová vlna), kdo že je to ten rejpal Honza Nováček. Nikdy, zdůrazňuji nikdy, jste na mé otázky nedokázala slušně odpovědět, pominu-li skutečné napadání a urážení jakéhosi "anonyma". Budu vás citovat "" dopravní situace v naší obci, která desítky let leží bez povšimnutí a stála již lidské životy. Víte stejně dobře jako já a další spoluobčané, kteří chodí na veřejná zasedání, že opětovně lžete! Toto se dá bohudík snadno doložit zápisy z těchto zasedání! Minulá zastupitelstva jednala několikrát jak s dopravním odborem v Litoměřicích, tak i s Policií ČR, jak o možnosti snížení rychlosti, tak i možnosti vybudování zpomalovacích retardérů. Bohužel nic z tohoto nebylo zainteresovanými orgány povoleno. (opět možné dohledat v zápisech veřejných zasedání). A opět vám vyvrátím vaši lež o lidských ŽIVOTECH (uvádíte množné číslo) zapříčiněných špatnou dopravní situací v obci. Opravte mě, ale pokud vím, jednalo se o jednu smrtelnou nehodu, která nebyla zapříčiněna dopravní situací obce, ale stala se v noci a příčinou byl alkohol. Jen pro upřesnění ještě malý dodatek ke smrtelným nehodám, jedna se stala v 60tých letech minulého století, kdy u bývalé vinárny Pod Radobýlem byla úzká silnice a došlo zde ke smrtelnému úrazu dvou žen. Po tomto byla silnice rozšířena. Ale toto sem již asi nepatří. Vaše opačné tvrzení doložte případy!

Ze starého fóra znám velice dobře vaší reakci, dalších zastupitelů nevyjímaje, vy všichni totiž považujete dotaz za útok na vaši osobu a vždy jste se tak na fóru chovali a jednali! Proto mě ani neudivuje, že jste "jaksi přešla" bez odpovědi příspěvek od lol1, nebo mou poznámku o vyplácení odměn!

Dále se mi nesnažte vložit do úst, něco, co jsem neřekl! V žádném příspěvku jsem nehovořil o tom, "že je ze zákona nutné", aby měli oficielní stránky úřadu zastupující stát na těchto stránkách fórum! Opět - budu k vám mírnější - nemluvíte pravdu. Uváděl jsem pouze skutečnost, že není možné, aby nějaký diletant, nebo amatér měl do těchto stránek přístup a obhospodařoval je z kavárny. A je zcela jedno jestli má přístup na stránky obce plný, nebo omezený! Pokud kliknu na sekci stránek a přesměruje mě to do kavárny, je to ať se vám to líbí nebo ne, byť i částečný přístup!

Co se týče zrušení, či nezrušení starého fóra, najen já a vy víme proč k tomu došlo! Z jednoho prostého důvodu, už jsem to zde i psal. Občané se ptali zastupitelstva (mě nevyjímaje), ale z 90% dotázaní zastupitelé dodržovali striktně "radiový klid" a zbývajících 10% odpovědí, nebyli odpovědi na otázky, ale spíše úvaha jednotlivých zatupitelů, kdo je za tímto nickem, kdo za tímto, atd.
Uvádíte: ""V podmínkách našeho fóra bylo uvedeno, že sprosté a hanlivé výroky budou smazány a to se také stalo"" - a zase nemluvíte pravdu, nebyli smazány jen sprosté a hanlivé příspěvky, (což je nepopíratelně správné), ale pro jistotu jste povolila, ano vy jste povolila, nebo nařídila smazání celého fóra!!

Co se týče vaší reakce ""ale znám již váš styl osočování, že já, či kdokoliv jiný ze zastupitelů provádí cenzuru, to je holý výmysl"" já si bohužel pro vás ani v tomto případě nevymýšlím a už ne vůbec nikoho neosočuji, proto vám zde překopíruji zprávu z onoho dle vámi necenzurovaného fóra "" Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen."" Nezlobte se na mě ale jestli toto není cenzura, když se to tam přímo píše - jakmile váš příspěvek bude SCHVÁLEN -, tak co podle vás cenzura je? Pro vás zde uvedím definici z wikipedie ""Cenzura je kontrola a omezování sdělování informací – ať už předávaných mluveným slovem, tiskem nebo dalšími formami vyjadřování. Bývá zřizována státem, náboženskou organizací, armádou, vedením firmy apod. Slouží pro udržení ideologického monopolu, uchování státního, firemního či vojenského tajemství nebo uchování hlásaných morálních principů.""
ANo již jsme to zde četli, (snažím se předcházet vaším odůvodněním, či výmluvám): že se stala chyba (v tomto případě ale nejde o chybu ale úmysl, protože se tato cenzorská funce musí nastavit), nebo, že paní Mazancová je nezkušená (sama uváděla že má 10leté zkušenosti s vedením fora phpBB). Jsou to jen a jen výmluvy, které jsou velice podobné výmluvám na starém fóru!

V žádném případě mi nejde o nějaké usvědčování, ale napovím vám - překopírujte celé staré forum a zveřejněte - tím by jste mě dostala na lopatky. Ale vím na 100%, že toto neuděláte, protože by jste nepoložila na lopatky mě, ale sebe! Uvedl jsem zde fakta, která lze písemně doložit, ale bohužel pro vás se nedají písemně vyvrátit. Zatím je vyvracíte pouze svým jednostranným tvrzením.

Paní Hanková, nečekám, že by jste jakkoliv reagovala a už vůbec nečekám, že by jste mi odpověděla a to z jednoho prostého důvodu: proti pravdě se bojuje špatně. Dá se sice na malou chvíli umlčet, ale ne na pořád - viz staré fórum.

Hezký večer všem přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod ronyk » 27 led 2015 06:40

Já nevím čím to je, ale čím víc Vás čtu tím více Vám přestávám věřit.
ronyk
 
Příspěvky: 496
Registrován: 23 kvě 2010 16:34

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 27 led 2015 10:52

To je v pořádku, každý má právo na svůj názor. Já také stále nemohu uvěřit, že to, co se stalo, se stalo.
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 31 led 2015 22:23

Takže shrnuto a podtrženo:

od babeta » 25 led 2015 11:21
Bohužel, nejste jediný, kdo je ohromen z toho, že bylo zrušeno žalhostické forum. Rozhodl to někdo?, kdo se neví a neví to ani zastupitelstvo, respektive jeho členi. Je to partizánština lidí, kteří se bojí slyšet názor svých voličů přestože byli oni sami iniciátory, aby se forum vytvořilo (před cca 5 lety), aby se občané mohli svobodně vyjádřit k problémům obce apod. Pravda a kritika bolí, v Žalhosticích dnes rozhodují lidé, kteří nejsou v zastupitelstvu, neuspěli ve volbách, ale přesto se snaží hýbat kyvadly. A paní Mazancová, jedna velká slibotechna.Babeta

odpověď zastupitelstva v čele se starostkou paní Hankovou ---- Ž Á D N Á

od lol1 » 25 led 2015 18:55
Že se za podivné stránky "vyhazují" peníze občanů? No a ? Úřad s penězi hospodaří, jak umí... Př.: "projekt" na znak Žalhostic za 25.tisíc (opravdu ho tak moc potřebujeme? Nebo jen prostě proto, že ho mají Žernoseky?) Nehodily by se tyhle peníze na opravu silnice-cesty u školy????

odpověď zastupitelstva v čele se starostkou paní Hankovou ---- Ž Á D N Á

od Honza žalhostice » 26 led 2015 22:53
V žádném případě mi nejde o nějaké usvědčování, ale napovím vám - překopírujte celé staré forum a zveřejněte - tím by jste mě dostala na lopatky. Ale vím na 100%, že toto neuděláte, protože by jste nepoložila na lopatky mě, ale sebe! Uvedl jsem zde fakta, která lze písemně doložit, ale bohužel pro vás se nedají písemně vyvrátit.

odpověď zastupitelstva v čele se starostkou paní Hankovou ---- Ž Á D N Á

Nechť si každý udělá svůj vlastní názor, kde je skutečná pravda. Já, prezentovaný samotnou paní starostkou Hankovou, jako "lhář", který si vymýšlí nepravdy. A když má možnost mi mé lhaní a mé výmysly vyvrátit, je tak velkorysá, že to neudělá. Tomu se říká vzácný charakter. Proč tomu tak je nechám již na každém samém. Podívám-li se na počet shlédnutí této sekce, tak si myslím, že to není moc dobrá reklama jek pro jmenovanou paní starostku, tak i celé zastupitelstvo obce Žalhostic.
Proto jsem i uvedl, že jsem si na 100% jistý, že paní starostka nezveřejní přepis starého fóra.

Hezký večer Všem
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 02 úno 2015 11:37

Dobrý den. Nevím, pane Liška, ale soudě podle tohoto fóra bych byl k té komunikaci tak trochu skeptický a myslím si, že na tom žalhostičtí zastupitelé v čele s paní Hankovou nebudou o nic lépe jak ti litoměřičtí, spíše naopak.

""od Vladislav Liška » 26 led 2015 17:45
Děkuji paní starostce za vysvětlení. Nám litoměřickým nezbývá než závidět, že v Žalhosticích vedení obce umí s občany komunikovat narozdíl od většiny litoměřických politiků a neskrývají se ani před nepříjemnostmi.""

Hezký den přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 03 úno 2015 18:48

NA ZÁPADNÍ FRONTĚ KLID! PANÍ HANKOVÁ SE OPÁJÍ MOCÍ A NÁZORY OBČANŮ JI MOC, LÉPE ŘEČENO NEZAJÍMAJÍ!

Stejně mi a jistě nejsem jediný, komu je divné, že osoba - tedy paní Hanková, která získala ve volbách suveréně nejméně hlasů dělá starostku. Lidé zřejmě věděli, proč jí ty hasy nedali!
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod lol1 » 06 úno 2015 16:19

Dobrý den, musím reagovat na úžasnou komunikaci mezi občany s paní starostkou. Opravdu se snaží, neboť se stýká s občany každý první čtvrtek v měsíci, aby si řekli, co je trápí a hlavně, co se vedení za krátkou dobu povedlo. To, že se sejdou v hospodě, kde není slyšet vlastní slovo, je vlastně nepodstatné ( k tomu mě napadá jen jedno- asi si občané lepší místo nezaslouží... ). Navíc,konečně má obec dva stoly na tenis! Tolik si je celé roky lidé přáli, a určitě je 100 %využívají ( já osobně do teď nevím, kdo je spravuje, a dohlíží na to, aby nám dlouho vydržely- když se koupily z peněz obce, tudíž NAŠICH).
Závěrem- komunikace je úžasná, jen MĚ se při pomyšlení na ni nějak hůř usíná.
lol1
 
Příspěvky: 4
Registrován: 25 led 2015 18:45

Další

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron