lupus píše:Pane Mareši, vidím, že tu jste jakýmsi hromosvodem. Dovoluji si tedy konstatovat, případně se i zeptat. CCR je příspěvkovou organizací města. Za čí peníze bylo vyrobeno těch pět panelů, které krášlí jižní podloubí?
Modrá grafika ,logo ODS, pánové Krejza, Chlupáč, Lončák, Saša Vondra ...v akci. To je propaganda ODS, která patří před sekretariát ODS a ne před turistické centrum. Všechno zde prezentované dokázala " společně "
ODS. Připomíná mi to období vlády jedné strany, kdy nám bylo vnucováno, že bez nich to nejde, že pouze oni jsou strůjci blaha všeho lidu. /Ještě dotaz:Kým jsou placeny zaměstnankyně CCR za manipulaci s tímto
materiálem? / Zdravím.
rajnoha píše:A všimli jste si někdo, že by občané měli možnost v litoměřickém deníku pokládat otázky do toho rozhovoru? Čtu to denně, a ta možnost tam nebyla. To je ale náhodička. Stejně tak pod tím není umožněna diskuze. Pro zajímavost doporučuji shlédnout facebookový profil místní ODS a komentáře občanů - v drtivé většině jsou naprosto negativní a sprosté. To je odraz reality a ne tento rádoby rozhovor.
V jedné otázce pan Krejza oslovuje tazatele příjmením, které ovšem vůbec nikde žádné není. A to zcela pomíjím odpovědi. Takže ODS jede dál ve svých podvodech a podvůdcích jen aby se udržela u Koryta - protože pokud ne, tak mají velké problémy sehnat nějaké zaměstnání. Být panem Urbánkem tak podám trestní oznámení, minimálně za to, že o něm pan Krejza tvrdí, že pobírá sociální dávky. A to jsem bývalý volič ODS a to i v Litoměřicích. Co ODS předvádí v kampani je skutečně smutné
rajnoha píše:Pane Mareši, víte co to je ONLINE rozhovor? Někde jste o sobě psal, že jste odborník na IT. Koukněte se jak probíhají ONLINE rozhovory v jiných médiích (třeba těch vámi zmiňovaných denících), ááááno?
A teď trocha matematiky. Za poslední měsíc je na vašem FB profilu 45 příspěvků. Z toho je 20 fotka a profil vašcih kandidátů. Součet celkových liků je 271. Velké množství liků jste si dali sami, nebo jiní z ODS odjidnud a rodinní příslušníci (proč ne). Více než třetinu všech liků máte dohromady vy a pan starosta. Na jeden post připadá tedy průměrně 6 liků. Pokud bych počítal medián, je to daleko méně.
Teď se podíváme na počet komentářů: celkem 41 (vynechal jsem komentáře, kdy si něco komentujete sami). Ze 41 příspěvků je 25 vyloženě negativních (i sprostých). 4 jsou neutrální. A 12 jsou pozitivní (a byl jsem velmi benevolentní při počítání). Negativní komentáře tedy dvakrát převyšují pozitivní komentáře. Pokud vám přijde, že jste na tom dobře, tak nezbývá než pogratulovat ke ztrátě soudnosti. Asi podobná situace jak před parlamentními volbami u vaší strany...
Ta vaše reklama vedle Xindla, je opravdu vtipná, kouzlo nechtěného, ale pobavilo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník