Volba pro Litoměřice

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 15 zář 2014 15:09

Pánové Fröhlich a Chudoba předkládají vlastní variantu pohledu na celou věc. Nikdo nic netajil. Každý klub má svého předsedu, který dostal rozpracované stanovy, ke kterým se měl vyjádřit výbor klubu cestou svých členů. Tak tomu bylo i u jachtařů. Pokud jsme dostali připomínky, byly zapracovány do stanov, které se schválily na řádné valné hromadě za účasti notáře. Každé stanovy procházejí změnou v průběhu období. Pokud se ukáže, že je třeba je upravit, stane se tak cestou advokátní kanceláře. Vzhledem k tomu, že pánům unikají některé historické souvislosti, nemá cenu dále tento problém rozvíjet. Pouze opakuji, že se v celé věci, která zbytečně přerostla do osobních zájmy několika lidí, vede trestní řízení. Nikdo z členů výkonného výboru nemá zájem o likvidaci sportovních aktivit, naopak, ty se rozšiřují. Doufám, že i problém jachetního klubu bude vyřešen ku prospěchu těch, kteří opravdu chtějí sportovat v areálu Slavoje.
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Pavel-LT » 17 zář 2014 15:50

Pavel-LT » 11 zář 2014 18:36 píše:… kam se podělo Vaše motto, když jste letos v červnu dopustil, že Slavoj Litoměřice bez mrknutí oka, bez zatlačení slzy smutku, zrušil nejstarší oddíl Jachtingu v ČR, jehož historie se datuje od roku 1887 a zcela oprávněně se tento sport řadí mezi nejstarší organizované sportovní kluby v Litoměřicích. Jaký byl důvod tohoto zásadního rozhodnutí?

Josef Mayer » 11 zář 2014 20:49 píše:… jistě je Vám známo, že s aktéry této kauzy probíhá trestní řízení. Proto se ke konkrétním věcem, jenž jsou součástí spisu nebudu vyjadřovat.

Pavel-LT » 11 zář 2014 21:48 píše:… neodpověděl jste mi na otázku proč byl zrušen nejstarší jachting klub, co ten má společného s nějakým trestním řízením a nebo soudní kauzou?

Josef Mayer » 16 zář 2014 15:09 píše:… opakuji, že se v celé věci, která zbytečně přerostla do osobních zájmy několika lidí, vede trestní řízení.

Vážený pane Mayere, doposud jsem od Vás nedostal odpověď na otázku „jaký byl důvod zrušit oddíl jachtingu? Začal jsem si zjišťovat informace sám a poptal jsem se skoro všech, kteří by mohli o nějakém „trestním řízení“ které souvisí se zrušením jachetního oddílu něco vědět. Dozvěděl jsem se pouze o jediném a to že Policie vyšetřuje udání Slavoje, že ho trenér jachtingu pomlouvá. Je to ale celé dosti divné, protože kdyby někdo opravdu Slavoj pomlouval, bylo by zcela logické , kdyby Slavoj takového člověka vyloučil ze svých řad . Takže, co má takováhle „kauza“ jednoho člověka společného s ostatními členy jachtařského oddílu? Můžete prosím odpovědět na mou otázku: „Proč byl zrušen jachetní oddíl“?

Děkuji Pavel
Pavel-LT
 
Příspěvky: 7
Registrován: 11 zář 2014 16:43

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 17 zář 2014 16:50

Pane Pavle, tak jak jsem Vám již sdělil, nebudu se k celé věci vyjadřovat, vzhledem k probíhajícímu trestnímu řízení. Ve všech záležitostech zastupuje Slavoj Litoměřice pan mgr. Štěpán Jakl. O budoucnost jachetního sportu v Litoměřicích se vůbec nemusíte obávat.
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod MarTyn » 17 zář 2014 19:01

Pane Mayere, nabízím tedy jiné otázky. Je známo, že jste stávajícím členem sportovní komise při radě města Litoměřice. Jak byste činnost této komise za Vašeho působení zhodnotil a jak si představujete její fungování v příštím volebním období ? Díky za odpovědi Martin
MarTyn
 
Příspěvky: 36
Registrován: 18 pro 2013 18:58

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 17 zář 2014 21:25

Členem sportovní komise jsem druhé volební období. Hodnocení práce komise je jednoduché. Vzhledem k tomu, že neměla žádná pravidla, byla její práce formální. Velmi si vážím těch členů komise, kteří souhlasili po celých osm let s mým názorem, že pokud v našem městě nebude jasná koncepce sportu, nic podstatného se ani v dalším období v této důležité oblasti nestane. Protože se však blížilo další volební období a kritika financování sportu neustále sílila, proběhl v měsíci prosinci 2013, kulatý stůl o sportu. Výsledkem rušné diskuse, kde bylo zejména napadáno financování hokejového klubu, byl vznik obsáhlého materiálu, který byl dobře zpracován a sloužil jako podklad pro budoucí koncepci sportu ve městě. Bohužel, práce zpracovatele trvala dalších sedm měsíců, než vznikla jakási swod analýza, která nám byla předložena k připomínkování před poslední sportovní komisí. Materiál byl projednán radou města a bude předložen zastupitelstvu v tomto týdnu. V blízké budoucnosti, po letošních volbách, je třeba jej rozpracovat do podoby koncepce sportu pracovní skupinou, která vznikne z nových členů komise sportu. Součástí koncepce musí být i transparentní způsob financování všech sportovních aktivit a taktéž financování provozu sportovních zařízení v majetku města. Osobně bych doporučoval zařadit do koncepce i provoz ostatních sportovních zařízení sportovních klubů, tělocvičen i hřišť ve správě škol. Teprve potom může vzniknout návrh koncepce k projednání na radě a zastupitelstvu města. Schválená koncepce bude potom podkladem pro jednání nové komise sportu, která by měla mít pravidelná jednání o jejím plnění, a to nejen o čerpání finančních zdrojů, ale taktéž o výsledcích sportovců, které za tyto zdroje budou dosahovat. Jsem přesvědčen o tom, že pořádek, který se cestou koncepce nastaví, nám ukáže další finanční rezervy, které se dají využít pro činnost sportovců a sportovních klubů.
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod rajnoha » 17 zář 2014 22:29

Chápu to správně, že se snažíte o kolektivizaci sportu? Všechen sport pod Slavoj? Proboha proč? To už tady jednou bylo.

Můžete vysvětlit, jak to je tedy s jachetním oddílem? Povídá se, že jste jim vypověděli nájemní smlouvu a oni se odmítli vystěhovat, to údajně řeší soud. Takže jak to vlastně je?
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 17 zář 2014 23:16

Chápete to špatně. Žádná kolektivizace sportu pod Slavoj se konat nebude, pouze řádná kontrola toku finančních zdrojů, které poskytuje město všem subjektům.
Jachetní klub žádnou nájemní smlouvu neměl, svou část areálu využíval pro své účely. Jachtaři jsou dočasně do vyřešení sporu součástí veslařského klubu a dále sportují. To vše proběhlo řádným jednáním.
Nájemní smlouvu měl nájemce, který jí neplnil a dal nám sám výpověď ze smlouvy. Slavoj mu taktéž dal výpověď. Stanovená doba výpovědi vypršela a nájemce se dál, proti výpovědi, kterou sám dal pohybuje v areálu. To je v rozporu se zákonem. Proto je vedeno cestou AK patřičné jednání podle zákona.
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod MarTyn » 18 zář 2014 20:03

Dobrý večer pane Mayere, děkuji za obsáhlou odpověď na můj dotaz.

Uvádíte, že "výsledkem rušné diskuse, kde bylo zejména napadáno financování hokejového klubu, byl vznik obsáhlého materiálu, který byl dobře zpracován a sloužil jako podklad pro budoucí koncepci sportu ve městě. Bohužel, práce zpracovatele trvala dalších sedm měsíců, než vznikla jakási swod analýza, která nám byla předložena k připomínkování před poslední sportovní komisí".

V této souvislosti se chci ještě zeptat, kdo se na vzniku "obsáhlého materiálu" podílel, kdo je oním "zpracovatelem" kdo ho vybral, podle jakých parametrů a kolik stojí jeho služby ?

Věřím, že jako člen sportovní komise budete, sto na uvedené otázky odpovědět.

Děkuji Martin
MarTyn
 
Příspěvky: 36
Registrován: 18 pro 2013 18:58

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 18 zář 2014 21:55

Dobrý večer i Vám. Tento materiál zpracoval odbor strategií Městského úřadu. Shodli jsme se na tom, že jeho zpracování odpovídá poznatkům z diskuse u kulatého stolu. Swod analýa byla zpracována na Fakultě tělesné kultury v Olomouci. Další možností byla FTVS v Praze. Informaci jak došlo k výběru zpracovatele, jaké byly parametry výběru a kolik to všechno stálo, bohužel nemám. Tyto kompetence má vedení města.
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Copernicus » 23 zář 2014 09:13

Když se tak dívám na kandidáty VPL, jsou mi ty tváře nějaké povědomé. Kolik členů hnutí (strany, kandidátky) je ve Slavoji a kolik hraje s p. Mayerem košandu?
Copernicus
 
Příspěvky: 4
Registrován: 16 zář 2014 09:25

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Vladislav Liška » 23 zář 2014 09:59

Donesly se ke mně informace/drby, že prý Volba pro Litoměřice už je dohodlá s ODS na budoucí koalici. Pane Mayere můžete to prosím buď potvrdit nebo vyvrátit? Případně říct, s kým jste ochotní jít do koalice (pokud ta možnost nastane)? Díky.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Adson z Melku » 23 zář 2014 10:14

toto se ke mě sice nedoneslo, nicméně by mě to nepřekvapilo, protože primárně jde o stavbu haly pro 5. ZŠ a gymnázium a tuším, že to má v gesci p. Krejza, takže smysl to dává ...
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 23 zář 2014 21:25

Dobrý večer. Odpovím Vám přesnými čísly, ale před tím k tomu přidám malý komentář:
- lidí, kteří pracují ve veřejně prospěšných činnostech, po svém zaměstnání, což je sport i kultura, si velice vážím
- tito lidé by mohli trávit svůj volný čas podobně, jako naprostá většina, a to výhradně pro svůj prospěch
- obětují čas v týdnu i o víkendech k tomu, aby vychovávali děti a mládež a někteří ještě stále sportují
- jsem potěšen tím, že se vytvořilo společenství lidí, kteří representují každý týden v některém místě republiky naše město, je to 15 let naší práce, která velmi dobré výsledky
- jsou zde manažeři, specialisté, učitelé, studenti, lidé mladí, středního věku i senioři
Nyní k číslům : 17 kandidátů je ze Slavoje, z toho 15 je z basketu

K druhé otázce uvádím, že to co povídala jedna paní není pravda - čekáme na výsledky voleb a podle nich bude vypadat i naše další jednání. Pokud budou výsledky uspokojivé, budeme jednat s těmi politickými stranami či hnutími, které mají blízký program a názory jako máme my. Řekli jsme, že chceme býti slušnými občany a za tím si stojíme.
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod gladiátor » 24 zář 2014 20:00

Pane Mayer.
Jmenuji se Karel Němec. Jsem členem bývalého výboru jachetního oddílu, který se Vám podařilo úspěšně ZRUŠIT a to na základě nepravdivých a lživých informací. Pozorně sleduji diskuzi na tomto foru a nestačím se divit. Několikrát ve Vašich příspěvcích zaznělo, že chcete být „Slušnými lidmi“, ale já jsem Vás poznal úplně z jiné stránky.
Čtu-li Váš program a vidím tu část, kde hovoříte o tom, že jste připraveni vést diskuzi s občany, musím se ptát? Proč jste stejnou diskuzi nevedli s vlastní organizací a to Jachetním oddílem a jejich členy. Co říkáte tomu, že si na tomto foru nalijeme čistého vína. Už jednou jste slyšel mé vystoupení na sportovní komisi města, informace které na této komisi zazněly, vyvolaly údajně zděšení členů komise. Proto jste nemohl dopustit aby členové jachetního oddílu přišli na valnou hromadu (jak to umožňuje občanský zákoník dle § 251), ZCELA VÁS CHÁPU. A proto je potřeba, aby se veřejnost a ostatní členové tělovýchovné jednoty dozvěděli, kde je pravda.
Vy se schováváte za údajná trestní řízení, která již běží a to zda o něčem budeme veřejně hovořit neznamená v žádném případě maření a nebo ovlivňování probíhajícího šetření. Z mé strany nemám nouzy předložit důkazy proti Vám a tudíž mi nic nebrání o těchto problémech otevřeně hovořit.
Mám začít já a nebo začnete Vy ….
Karel Němec
gladiátor
 
Příspěvky: 81
Registrován: 24 zář 2014 19:46

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Josef Mayer » 24 zář 2014 21:51

Pane Němec, slíbil jsem, že odpovím na všechny otázky, které budou vedeny slušným způsobem. Ve Vašem případě, po přečtení SMS, které rozesíláte na všechny strany, však učiním výjimku a diskutovat s Vámi na tomto fóru vůbec nehodlám!
Josef Mayer
 
Příspěvky: 37
Registrován: 07 srp 2014 21:16

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod Ropovod » 25 zář 2014 00:31

Typická marešovská odpověď, kecy, žvásty, odklonění. Děkuji za další usnadnění výběru.
Uživatelský avatar
Ropovod
 
Příspěvky: 141
Registrován: 29 kvě 2010 00:40
Bydliště: Ltm

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod gladiátor » 25 zář 2014 20:08

Pane Mayer.

Zbytečně odcházíte od problémů o kterých oba víme, víte že dřív nebo později , budeme o těchto záležitostech muset hovořit. Pokud nechcete na tomto foru veřejně hovořit o skutečnostech, kterých jste součástí a jedním z rozhodujících článků, řekněte mi kdy a kde se sejdeme. Já jsem připraven. Jako potencionální politik se naučte vést i nepřijemnou diskuzi, kterou jste navíc sami zavinili. Přesto Vám odpovím na Váš krátký glos. Abych řekl pravdu, nic jiného jsem od Vás ani nečekal …

Ano, zaslal jsem SMS statutárnímu zástupci Slavoje, ale pouze jednu a ne na všechny světové strany, jak opět nepravdivě informujete. SMS obsahovala velmi závažnou informací . Je to jediný způsob komunikace s Vámi, protože na telefonáty a žádosti o schůzky nereagujete . Takhle si Vy představujete komunikaci s voliči? Nepřekvapujeme mně, že tuto informaci (SMS) opět zlehčujete (stejně jako v případě otevření soukromé pošty a zneužití informací v této poště obsažené, ale k tomu se dostaneme později). V momentě, kdy jste byl seznámen s textem SMS, jistě znáte své povinnosti ve funkci místopředsedy Slavoje. Pokud ne, tak víte, že ve výkonném výboru Slavoje je člověk, který Vám určitě sdělí, jaké jsou zákony této republiky a jak postupovat. Víte moc dobře, že pokud nebudete konat Vy, tak já zcela určitě splním svou občanskou povinnost. To slovo „občanská povinnost“, by jste si měl vzít sebou do své politické kariery.

Zítra podrobně rozebereme důvody zrušení jachetního oddílu. Veřejnost a hlavně sportovní veřejnost se musí dozvědět kdy, kde, proč a za jakých okolností se Slavoj zachoval takto nefér vůči členům jachetního oddílu.

Pravda a sport zvítězí Nad lží a nenávistí

Karel Němec
gladiátor
 
Příspěvky: 81
Registrován: 24 zář 2014 19:46

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod gladiátor » 26 zář 2014 15:46

Vážení kolegové, sportovci, trenéři, občané… Toto může potkat i Vás

Včera jsem slíbil, že Vás seznámím o skutečnostech, které vedly ke zrušení jachetního oddílu Slavoj Litoměřice, ke kterému došlo 18.6.2014 na valné hromadě Slavoje.

Důvod, který uvádí Slavoj v mediích je, že v jachetním oddíle jsou dlouhodobé problémy s některými členy. Tato slova dokresluje předseda jachetního oddílu na valné hromadě Slavoje a to: cituji ze zápisu „důvody vedoucí ke zrušení jsou zejména nemožnost plnění úkolů a funkce klubu, kterými jsou výchova mladých jachtařů a účast na závodech díky vnitřním rozporům členů klubu, které jeho chod paralyzují“. K tomu zdůvodnění však v žádném případě nedostal mandát od členské základny. Paradoxem je, že právě tento předseda svou nečinností , neplněním povinností a úkolů, uváděním polopravd a zatajováním informací, byl ten, kdo paralyzoval chod klubu asi v duchu hesla „Zloděj křičí, chyťte zloděje“. Potom takto přednesené zdůvodnění na valné hromadě před nezasvěcenými členy Slavoje vedlo bohužel ke zrušení oddílu. Hlasovali, aniž by znali názor samotných jachtařů.

Pravda je však jiná. Předseda oddílu 3 dny před valnou hromadou na mimořádné schůzi oddílu při volbě kandidáta na tuto valnou hromadu, členům oddílu slíbil, že on na valné hromadě bude nejlépe hájit zájmy jachetního oddílu. Což jak je patrné z citovaného zápisu z valné hromady neudělal a byla to z jeho strany jen cílená likvidace jachetního oddílu s podporou některých členů vedení Slavoje.

Otázkou je proč však na tuto hru přistoupilo vedení Slavoje. Vy pane Mayere jste prohlásil na schůzi jachetního oddílu dne 9.3.2014, že předseda svou funkci absolutně nezvládá. Proč jste tuto situaci neřešil? A nebo to byl Váš dlouhodobý záměr? A současný předseda jachetního oddílu svou bezpáteřností se stal jen účinným nástrojem? Ze všech informací, které mám, je tato likvidace jachetního oddílu řízena některými členy výkonného výboru Slavoje. Ještě před zrušením jste Vy pane Mayere, mně před svědky řekl do očí, že klidně jachetní oddíl na rok uzavřete a budete hledat nájemce. Kdo si myslíte, že jste? Byl jste jen zvolen a měl by jste hájit požadavky sportovců, včetně jachtařů. Vzpomínáte si co jsem Vám na to odpověděl? Že toto sportoviště uzavřete a pronajmete jen přes mojí mrtvolu. Další člen VV prohlásí, dokud v areálu bude p. Frohlich, nemůžeme to pronajmout. PROČ tenista neřeší problémy svého klubu? V měsíci květnu jste vydali zákaz k přijímání nových členů do jachetního oddílu. PROČ se nesmí přijímat děti a dospělí? V roce 2013 bylo v jachetním oddíle 9 dětí a v letošním roce jich mohlo být celkem 21. To mne vede k přesvědčení, že zrušení jachetního oddílu byla naplánovaná, dlouhodobě připravovaná akce některých členů vedení Slavoje, jehož jste Vy také členem, kterým se nehodilo do plánu , to že v jachetním oddíle přibývají děti a mládež.

Existuje mnoho řešení, které by tuto situaci v jachetním oddíle vyřešily smírnou cestou a nenarušily tak dlouholetou tradici tohoto sportu v Litoměřicích. Vy jste se však rozhodli pro násilnou cestu, bez možnosti diskuze, k prosazení svých podnikatelských zájmů bez ohledu na sport, pro který v prvé řadě je tento areál určen.

Jak chcete být „Slušným občanem“ a regionálním politikem vůči svým voličům, když v organizaci, kde jste byl jen zvolen se chováte jako by Vám patřila. Patří Vám, stejně jako mně a vice jak tisícovce dalším sportovcům.

Věřím, že: Pravda a sport zvítězí nad lží a nenávistí

Karel Němec

P.S. Zítra si popovídáme o existujících trestních oznámeních za které se schováváte, aby jste nemusel odpovídat.
gladiátor
 
Příspěvky: 81
Registrován: 24 zář 2014 19:46

Re: Volba pro Litoměřice

Příspěvekod gladiátor » 27 zář 2014 20:06

Vážení voliči, sportovci, spoluobčané

Pan Mayer se ve svých odpovědích ohledně zrušení jacht klubu odvolává na probíhající trestní řízení. Mohu Vás ujistit, že žádné trestní řízení související s jacht klubem NEPROBÍHÁ a potom tedy nechápu, proč se nechce k celé problematice zrušení jacht klubu vyjádřit.

Před tím, než-li se pustím do odpovědi týkající se trestních oznámení Vám musím řící, že v žádném případě nechci házet všechny do jednoho pytle v rámci tělovýchovné jednoty Slavoj, neboť si hluboce vážím všech sportovců, trenérů, rodičů a dobrovolníků, kteří se věnují práci s mládeží a organizováním sportovních akcí bez ohledu na čas a své pohodlí. Jsem hrdej na každého sportovce, který reprezentuje naše město a v některých případech naši republiku, který vzešel z píle všech zainteresovaných. Vadí mi ale, že někteří lidé ve vedení Slavoje, poškozují dobré jméno Slavoje svým jednáním a podle mého názoru toto jednání přerostlo až do té fáze, že byl spáchán trestný čin.

Jaký trestný čin byl spáchán?

Předsedovi klubu vodních sportů letos v lednu pošta doručovala zásilku určenou do vlastních rukou. Výzvu však převzali členové veslařského klubu, dopis vyzvedli, otevřeli a zjistili, že se jedná o důvěrné informace. Místo aby dopis odevzdali adresátovi, tento doručili na výkonný výbor Slavoje. Někteří členové výkonného výboru s tímto dopisem pracovali celých 10 dní, dokonce pane Mayer jste napsali odvolání proti informacím, které jste neoprávněně získali otevřením dopisu a teprve po oněch 10 dnech jste odevzdali dopis adresátovi a to prostřednictvím pana Šífa, který při předání dopisu si neodpustil poznámku k adresátovi „nesu Vám rozsudek smrti“. O měsíc později dostala dotčená osoba, která byla adresátem tohoto dopisu, výpověď z nájemní smlouvy na areál jacht klubu. Pane Mayer myslíte si jako budoucí regionální politik, že Váš postup byl v souladu se zákonem? Doporučuji Vám si otevřít trestní zákoník, nalistovat § 183odst.2 TZ a seznámit se s jeho zněním. Vážení voliči, členové tělovýchovné jednoty, nesmíte se na mně zlobit, ale vzhledem k tomu, že vedení Slavoje odmítalo celou vzniklou situaci řešit, byl jsem donucen celou věc oznámit státnímu zástupci. Toto je jediné trestní oznámení, které šlo za dotčenými osobami tělovýchovné jednoty. Druhé trestní oznámení podal Slavoj na mne pro pomluvu. Je s podivem, že dřív než trestní oznámení obdržela policie, kolovalo toto oznámení mezi představiteli města. Ve skutečnosti to byl zoufalý krok výkonného výboru Slavoje, aby ospravedlnili svůj skutek s otevřením dopisu a mého vystoupení na sportovní komisi města Litoměřice. Následně se v denním tisku objevila zpráva s nadpisem „ Slavoj se soudních sporů neobává“. Já k tomu dodávám. Slavoj se soudních sporů obávat nemusí, ale konkrétní osoby ANO.

Vážení voliči a občané tohoto města myslíte si, že někdo může beztrestně otevírat soukromou poštu? Jak by se Vám líbilo, kdyby Vám někdo četl Vaši korespondenci a následně proti Vám podnikal právní kroky. Vážený pane Mayer vím, že na tyto otázky nejste schopen odpovědět a ani nemůžete.

Vážení členové uskupení „Volba pro Litoměřice“ věřím, že jste čestní, pracovité lidé, kteří skutečně chtějí spoustu věcí v našem městě zlepšit, ale prosím Vás …! Volič doufám rozhodne správně, může přeci kroužkovat.

Pravda a sport zvítězí nad lží a nenávistí

Váš zmatený stařík Karel Němec

P.S. Příští týden se seznámíme s využíváním dotací v rámci neziskové organizace Slavoj a klientelismem
gladiátor
 
Příspěvky: 81
Registrován: 24 zář 2014 19:46

otázky pro ostatní kandidáty VPL

Příspěvekod Petr Felix Chudoba » 28 zář 2014 21:48

Následující otázka není ani tak pro Josefa Mayera, ten už se tady odkopal dostatečně. Prohlásil se ale za zástupce Volby pro Litoměřice, a tak předpokládám, že mluví za všechny spolukandidáty. Na ty se obracím.

Josef Mayer 08 srp 2014 15:36 píše:Nebudeme nikoho napadat, zareagujeme na všechny slušné dotazy a výzvy … slušnost je způsob otevřené komunikace, po které často voláte.

Josef Mayer 11 zář 2014 20:49 píše:nebudu (se) vyjadřovat

Josef Mayer 15 zář 2014 15:09 píše:nemá cenu dále tento problém rozvíjet

Josef Mayer 17 zář 2014 16:50 píše:nebudu se k celé věci vyjadřovat

Josef Mayer 24 zář 2014 21:51 píše:diskutovat s Vámi na tomto fóru vůbec nehodlám!

Josef Mayer 13 srp 2014 15:26 píše:Chceme pracovat a komunikovat tak, aby občané města byli spokojeni s tím, jak se problémy řeší.

Vážení kandidáti Volby pro Litoměřice, řadu z vás ze Slavoje znám. Neshodli jsme se vždy a ve všem, ale mluvívali jste otevřeně a přímo, proto se vás ptám:
toto je způsob, kterým hodláte „otevřeně komunikovat“? Takto chcete „pracovat a komunikovat,“ takto budete „řešit problémy“? A to si opravdu myslíte, že s tímhle zoufalým kličkováním před nepříjemnými otázkami, vykrucováním a mlžením by „občané města byli spokojeni“?
Uživatelský avatar
Petr Felix Chudoba
 
Příspěvky: 50
Registrován: 12 zář 2014 01:42

PředchozíDalší

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků

cron