SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Litomericko24.cz » 13 zář 2014 09:04

Rajnoha: vzhledek k tomu, ze jsem panu Birnerovi slibil, ze z me strany nebudou dalsi utoky na ANO, tsk pouze zverejnuji pohled dvou jinych vysoce postavenych kandidatu na medialni tanecky a pseudoboje ci ruzne "vypraskavani".

Vážení kolegové,

jako místopředseda místní organizace hnutí ANO v Litoměřicích bych Vás tímto rád zdvořile požádal, zda by bylo možné, abychom obě strany upustili od ataků, jak osobních, tak stranických. Stále probíhá osobní oboustranný spor, objevují se různé zbytečné komentáře a karikatury. Myslím, že to nemáme ani jedna strana zapotřebí a je to i nedůstojné.

Jsou necelé 4 týdny do voleb a měli bychom se všichni snažit přesvědčit občany jít k volbám. Přesvědčit voliče bychom hlavně měli našimi volebními programy. O těchto programech můžeme vést diskuzi, vzájemně se upozorňovat, co se nám na tom druhém programu nelíbí, nebo s čím souhlasíme a budeme ho prosazovat společně. Vzájemně si můžeme pomoci, takto zatím pomáháme současnému vedení radnice.

Je zbytečné si dokazovat, kdo má větší „koule“ (s prominutím).

Existuje zde i řešení, že se sejdeme, dáme si po hubě, pak si dáme panáka (jako sportovci, či rovní chlapi v hospodě), vše bude zapomenuto a budeme se snažit společnými silami konečně rozbít téměř autoritativní vládnoucí triumvirát na radnici. Tato naše vzájemná řevnivost nám nepomáhá. Političtí konkurenti se nám smějí, voličům už to začíná být také nepříjemné a minimálně tím ztrácíme sympatie všichni.

Máme zde po mnoha letech šanci společně na radnici prosadit změnu. Byla by škoda, abychom o tuto šanci u voličů zbytečně přišli díky našemu nevhodnému chování. Oběma stranám či hnutím nám jde přeci ve výsledku o to samé. Tak tuto šanci nepropásněme!

Berte to opravdu jen jako prosbu a doporučení. Vzájemně opravdu můžeme prosadit mnoho nového a přínosného pro občany.

Předem děkuji za Váš čas a přeji příjemný zbytek dne.

Pavel Birner
Obchodní ředitel

Tomas Sarnovsky, volebni manazer:
Ja to s nim zitra proberu. Pokud muzes, zkus zvazit, jestli znepristupnit FB vlakno s tou prestrelkou. Zadne ruseni ferkafe ani Tv ani niceho dalsiho nebude. Neni ani po volbach a neni ani k nicemu takovemu vule. Urbanek je prudas jako ty, ale mi ostatni, treba ja a Lukas tohle nechceme. T.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Adson z Melku » 13 zář 2014 09:57

Pane Dostále,
poprvé vám zde poděkuji, protože konečně děláte investigativní novinařinu, byť možná nevědomky a s jinými účelem, než informovat občany o předvolebních křivárnách.
Děkuji vám zato, že jste nám odkryl pozadí zákulisních předvolebních jednání a informoval nás o tom, že jedny hochy "co spolu mluví" se chystají nahradit jiní, se stejnými praktikami. Opět si parcelujete sféry vlivu a vaše volební programy jsou jen, s prominutím, žvásty pro obtížný hmyz, pro nás voliče, které potřebujete pouze jednou za 4 roky.
Chci vyjádřit naději, že se tak vše dělo za zady p. Urbánka a že on z toho vyvodí důsledky a p. Sarnovský bude vyškrtnut z kandidátky ANO. Prosím p. Urbánka, aby k tomu zaujal stanovisko.
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Adson z Melku » 13 zář 2014 10:20

Ještě k p. Birnerovi, netuším zda je to naivita či úmysl, ale napsat p. Dostálovi, že společně s ním máte po letech naději dosáhnout změny, když je to právě on, který současný marasmus na LT radnici pomahal udržovat, svoji propagandistickou podporou, pak já právě toto považuji za výsměch voličům. Věřte, že to, že se váš p. předseda Urbánek pouští do p. Dostála, tak to vám u spousty voličů, přidává na sympatiích, ne naopak, jak píšete.
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod litelot » 13 zář 2014 17:34

Ddotiku, dělat dobré investigativní zpravodajství se dá dělat a město nemusí nikomu platit 240.000 ročně za opisování jeho vlastních tiskových zpráv :!:
http://www.severoceskydenik.cz/zpravy/c ... rettyPhoto.
Tady se píše pravda o kauzách na radnicích ;)
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod wind » 13 zář 2014 17:47

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
wind
 
Příspěvky: 89
Registrován: 21 říj 2010 15:11

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Missorka » 13 zář 2014 17:57

litelot píše:Ddotiku, dělat dobré investigativní zpravodajství se dá dělat a město nemusí nikomu platit 240.000 ročně za opisování jeho vlastních tiskových zpráv :!:
http://www.severoceskydenik.cz/zpravy/c ... rettyPhoto.
Tady se píše pravda o kauzách na radnicích ;)


?????
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Litomericko24.cz » 13 zář 2014 18:27

Litelot - jiste...s tim souhlasim...treba Severoceskydenik zacne natacet skoly, skolky, sporty, neziskovky, kulturni akce, delat jim vsem propagaci, zverejnovat vse, co si poslou mailem atd atd. Zalezi na koncepci media - my se blizime verejnopravnimu - vice smerem k socialnim sitim - a Radek to smeruje k bulvaru...kazdy si sve ctenare najde...
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod rajnoha » 13 zář 2014 19:56

Tady někdo poněkud přebral ne? Nebo si zapomněl vzít prášek. Litoměřicko24 prý se blíží veřejnoprávnímu médiu. Tak to je solidní vtip. 1000x lepší než ty kreslené trapárny.
Do kvality a směru veřejnoprávního média vám toho milý pane novináři chybí poněkud víc než vaše ubohá a chyb plná čeština...

Navíc jde i o to, jestli ty školy a školky a podobné věci zajímají taky někoho jiného než aktéry samotné. Osobně neznám nikoho mimo ten okruh, koho by to zajímalo, a kdo by si například místo TV šlágr radši pustil vás. Vyndejte si tu hlavu z vlastního zadku a podívejte se jaké sračky děláte. Dobrým měřítkem pro vás může být velikost vaší inzertní základny nebo sledovanost na youtube, případně komentovanost na FB.

Kdyby všechny ty školy a školky vzaly rozum do hrsti, tak si udělají své pořádné stránky a nebo FB profil a tam si svoje věci zveřejňují zdarma a každý kdo chce se na to podívá. Narozdíl od vašeho skoro veřejnoprávního média.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod litelot » 13 zář 2014 20:02

Litomericko24.cz píše:Litelot - jiste...s tim souhlasim...treba Severoceskydenik zacne natacet skoly, skolky, sporty, neziskovky, kulturni akce, delat jim vsem propagaci, zverejnovat vse, co si poslou mailem atd atd. Zalezi na koncepci media - my se blizime verejnopravnimu - vice smerem k socialnim sitim - a Radek to smeruje k bulvaru...kazdy si sve ctenare najde...

Stále dokola si tady hrajete na samaritána neziskovek a přitom 2/3 plochy vašish médií zabírají komerční reklamy. Navrhuji proto novému vedení radnice zrušit dotaci pro vaše zbytečná media, zrušit také vydávání populistického Radničního zpravodaje a ušetřené peníze ( celkem ročně 690.000Kč) vyplatit na začátku roku, po schválení ZM
aq podle předem daných kritéri,výsledků činnosti dle výročních zpráv za předešlý rok, jednotlivým žádajícím neziskovkám ve městě. Následně zveřejnit seznam vyplacených částek na stránkách města. Jasné určení, spravedlivé a transparentní rozdělení všem neziskovkám,které si to zaslouží ;) .Co vy na to p. Dostále? Leasingy na vaše auta a hypotéku si laskavě plaťte z peněz od vašich inzerentů :!: mecenášství vašeho byznysu z městské kasy už musí konečně skončit a veřím, že i tak to chápe i většina voličů.
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Missorka » 13 zář 2014 20:14

Litomericko24.cz má na FB 6500 sledujících - to je poměrně slušný záběr (třeba deník Litoměřicka nemá ani takový náklad). V době povodní to bylo nejlépe informované médium, které informovalo ve dne v noci... Školy a školky si jistě mohou udělat vlastní profil, ale já nebudu sledovat 30 různých profilů - proč, když to můžu mít na jednom místě? osobně dávám přednost informovanosti z regionu před rádoby investigativní žurnalistikou pana Pešouta, jehož motivací rozhodně není snaha tepat neřády...

Moc nechápu, proč se z letošních litoměřických voleb stává boj o 20 000, které město Litomericku24 dává a které zcela zjevně ani náhodou nepokryjí náklady na provoz...
Petra Mazancová

www.baby-cafe.cz
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod rajnoha » 13 zář 2014 21:01

Kamarádka, že? :-)

Vy sledujete co se děje na všech místních školách a školkách a dalších spolcích? Zajímavé...

Ten druhý informační server vůbec neobhajuji - neznám ho a jak o tak vypadá, bude to něco s větším záběrem, takže asi ne úplně in u nás.

Vědela jste, že počet sledujících na FB si můžete koupit? A to poměrně levně... Co je horší a co se poměřuje jsou počty komentářů. Kolik lidí jim tam diskutuje? Nic moc co? Nepřijde mi, že by volby byly o 20 tisících měsíčně. Nedělalo se výběrové řízení, kvalita je mizerná a vlezdoprdelizmus maximální. Proč si to pan Dostál nemůže dělat za svoje jako jinde? Město ty peníze může využít jinde efektivněji. Pokud lidi a inzerenti chtějí jeho servilnost a kvalitu, proč ne, ale za svoje.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Missorka » 13 zář 2014 21:09

No třeba naše obec vydává Zpravodaj vlastním nákladem, přijde mi, že skoro každá obec / město za podobnou službu platí, proto tu hysterii zde moc nechápu.

Víte, že původ fanoušků se dá ověřit??? :-) http://www.socialbakers.com/facebook-pa ... ricko24-cz
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Missorka » 13 zář 2014 21:11

rajnoha píše:Vy sledujete co se děje na všech místních školách a školkách a dalších spolcích? Zajímavé...


Sleduju přes Litomericko24 :-) Jinak bych nesledovala, nicméně mě to zajímá, ale nemít to v kupě, asi bych se na to vykašlala.

Informační centrum vás nijak nepálí? ;-)
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod rajnoha » 13 zář 2014 21:39

Na Social Baker oveřujete jen geolokační původ. Chcete školení? A nemyslím to zle. Jen, že se poměřuje reach skutečně zapojením skupiny a ne počtem likes. To zapojení je mizivé. Možná i proto pan Dostál diskutuje zde a ne na svých stránkách a nebo na FB. O jiných kanálech nemluvě. To že deník má i FB základnu nulovou je také tragédie.

Skoro každá obec si vydává nějaký zpravodaj, o tom není pochyb. Ale neznám obec, která by si platila dva takové...

A informační centrum s vedoucí členkou z ODS kandidátky mě také pálí a co vím, tak nejsem jediný.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Birner Pavel » 14 zář 2014 00:52

Nepovažuji za výsměch voličům, když bychom vzájemně se všemi novými politickými subjekty našli programovou shodu a tím dokázali prosadit změnu. Ano pak můžeme spolupracovat. Možná jsem naivista, když věřím, že se to dá dokazat. Pořád lepší být naivista, zkusit to, než být nespokojený, neudělat nic a jen kverulovat a kritizovat.
Změnu chceme prosadit slušnou politikou, kdy nebudeme zveřejňovat lživé informace, nebudeme na nikoho osobně útočit, nebudeme nikomu vyhrožovat rušením čehokoli a je jedno, zda se to týká pana starosty, pana Dostála či jiného politického konkurenta. To samé zdvořile žádáme i po ostatních. Jsme sice soupeři, ale ve výsledku by nám všem mělo jít o jedno, o Litoměřice, o město, ve kterém žijeme,chceme žít a chceme se tu cítit dobře.
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Missorka » 14 zář 2014 08:37

rajnoha píše:Na Social Baker oveřujete jen geolokační původ. Chcete školení? A nemyslím to zle. Jen, že se poměřuje reach skutečně zapojením skupiny a ne počtem likes. To zapojení je mizivé. Možná i proto pan Dostál diskutuje zde a ne na svých stránkách a nebo na FB. O jiných kanálech nemluvě. To že deník má i FB základnu nulovou je také tragédie.

Skoro každá obec si vydává nějaký zpravodaj, o tom není pochyb. Ale neznám obec, která by si platila dva takové...

A informační centrum s vedoucí členkou z ODS kandidátky mě také pálí a co vím, tak nejsem jediný.


Ne nepotřebuju školení, díky. :-) Ale napsal jste, že lajky je možné si koupit, snažila jsem se ukázat, že zde tomu tak není. A p. Dostál diskutuje zde, protože se to sem hodí, znova opakuju že Ltm24.cz vnímám jako informační nikoli diskusní a investigativní. Z vlastní zkušenosti (inzerát na FB Ltm24.cz) vím, že ten dosah je fakt veliký (zveřejnění inzerátu - odpovědi pak chodili ke mně a bylo jich opravdu hodně, mám srovnání s Deníkem a je to neporovnatelné).
Konec obhajob, jen jste mi přišel nespravedlivý.
Missorka
 
Příspěvky: 133
Registrován: 16 srp 2010 22:04

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Miloš » 14 zář 2014 13:36

Dotíku, konečně jste nás zveřejněním zákulisního dění v ANO pobavil, protože vaše kresby za moc nestály. Přidáte nám zde také Vaši komunikaci se Szántem když jste si domlouval svoje kšefty na radnici a nebo s Krejzou když jste domlouval spolupráci Severočechů s ODS. Zajímá nás hlavně to zda po ukončení placení za noviny a TV radnicí už máte domluvenou náhradu zakázkami od kraje, kde je váš bývalý spolustraník a kámoš Szántó radním. A taky to jestli vám Krejza slíbil pozici ODS „B“ pro Severočechy namísto Červína nebo jestli na vás zbyla jenom pozice ODS „C“. I my chceme, aby jste nás bavil stejně jako Litoměřice baví vás.
Miloš
 
Příspěvky: 13
Registrován: 28 srp 2014 13:38

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Miloš » 18 zář 2014 05:42

Miloš píše:Dotíku, konečně jste nás zveřejněním zákulisního dění v ANO pobavil, protože vaše kresby za moc nestály. Přidáte nám zde také Vaši komunikaci se Szántem když jste si domlouval svoje kšefty na radnici a nebo s Krejzou když jste domlouval spolupráci Severočechů s ODS. Zajímá nás hlavně to zda po ukončení placení za noviny a TV radnicí už máte domluvenou náhradu zakázkami od kraje, kde je váš bývalý spolustraník a kámoš Szántó radním. A taky to jestli vám Krejza slíbil pozici ODS „B“ pro Severočechy namísto Červína nebo jestli na vás zbyla jenom pozice ODS „C“. I my chceme, aby jste nás bavil stejně jako Litoměřice baví vás.


Dotíku, ani po několika dnech stále žádná odpověď ?
Miloš
 
Příspěvky: 13
Registrován: 28 srp 2014 13:38

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Litomericko24.cz » 18 zář 2014 07:54

Milosi odpovedi jsou mnohokrat zde na foru ;) Pisu vetsinou z mobilu a stale dokola prepisovat stejne veci me moc nebavi. Ale jen v rychlosti - s Karlem Krejzou jsme samozrejme jednali a rekli jsme nas nazor na gymnazium (ekonomicky nesmysl pro Litomerice, podlozeny zkusenostmi z Ceske Kamenice, kam jsem si za starostkou zajel zjistit si podrobnosti). Dale o financovani 1.ligy hokeje (nas nazor je, ze hala se da klidne kazdy tyden zaplnit i jinou aktivitou. Soucasne vedeni ma v programu hokej, jine vedeni muze mit v programu treba kazdy tyden velky koncert)
Co se tyce Bcka a Ccka, tak Severocesi maji cil byt hlasem nasich volicu v rade mesta, kde budou prosazovat nase priority. O ostatnim se muze vest diskuse. Podporime toho, kdo chce stejne veci jako my. A vzhledem k tomu, ze nechceme nic nerealneho, ale bezne normalni veci, ktere lidem ve meste vadi, tak by to nemel byt problem vice mene s kymkoliv ;).

Co se tyce kseftu - vzhledem k tomu, ze jsme na medialnim trhu od roku 2000 a prosli jsme si radou ruznych voleb, tak obecne nehledame nahradu, ale jine partnery a inzerenty. Mimo komercni sfery (odkud mame vetsinu penez) mame smlouvy po celem kraji - takze pokud nebudou Litomerice, bude nekdo jiny...uvolni se nam prostor na reportaze pro jine klienty.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: SEVEROČEŠI a jejich podvod na voliče

Příspěvekod Miloš » 01 říj 2014 22:59

Dotíku, několikrát jste nám tu tvrdil, že vaše manželka platí městu za pronájem kavárny standardní nájem. Jak nám tedy vysvětlíte, že platí pouze 525 kč za m2 když jiný nájemce platí městu za pronájem rychlého občerstvení 1400 kč za m2. Pro každého asi platí jiný standard. Teď už rozumím proč spěchá prodloužit nájem ještě před volbami, co kdyby se to obrátilo a někdo další by takto výhodný nájem nechtlěl odsouhlasit. Kdo nevěří ať se přesvědčí.
http://radnice.litomerice.cz/dokument-1197268.html
http://radnice.litomerice.cz/dokument-1197171.html
Miloš
 
Příspěvky: 13
Registrován: 28 srp 2014 13:38

PředchozíDalší

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron