Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod hasič » 07 srp 2014 17:11

Už jsem fakt naštvanej. Aby mi volala moje matka a stěžovala si, že u nich v Domově je posledni dobou stále otravuje starosta Chlupáč, to je trochu moc. Prý jde postupně pokoj po pokoji a normálně do těch babiček a dědečků hustí nesmysly typu, jako že aby šli k volbám a volili jeho a ODS. Mojí matce navíc nahustil do hlavy, že by taky nemuselo být na důchody a na provoz Domova. Absolutní trumf si pak nechal nakonec, místní ODS prý zachránila nemocnici před zavřením a jestli nebude na radnici vládnou pan starosta Chlupáč, tak nemocnice do půl roka zavřou a budou muset všichni jezdit do Ústí.
To, jak takováto zpráva zapůsobí na 83 letou paní si nepřejte vidět.
Tímto vás drahý pane Chlupáči zařazuji mezi tzv. ŠMEJDY co oblbujou důchodce a nabízejí jim koupi výhodných produktů.
Vy pane jste osobně pak MEGA ŠMEJD.
Jestli vás v Domově potkám tak s váma vyrazím dveře.

Podotýkám, že nemám nic společnýho s ŽÁDNOU stranou, ani modrou ani zelenou ani růžovou. Jsem jen opravdově nasranej kam některý lidi zajdou.Hajzlové. Na starý lidi s takovouhle prasečinou.
hasič
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2013 01:38

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod litelot » 07 srp 2014 18:35

Naprosto chápu Vaše velké naštvání. Sám jsem to slyšel z několika zdrojů, že starosta takto zneužívá svoje postavení, obchází bezbranné důchodce a straší je např. zrušením nemocnice. Je to sviňárna a zuofalství zároveň. Jak tady bylo již psáno, vedení radnice začalo zneužívat radniční zpravodaj pro svojí volební kampaň a jak vidno i dosud slušny starosta Chlupáč dělá zoufalé kroky pro svoji záchranu na radnici. A to se volební kampaň teprve rozjíždí. Co nás asi čeká po prázdninách? Co udělají ostatní zoufalci na radnici - Krejza, Červín, Lončák, Elman atd?
Jediná rychlá a účinná obrana jsou sociální média. Všechny podobné informace se musí dostat mezi spoustu lidí. Sdílejte prosím FB, posílejte odkazy, pište SMS diskutujte zde, mluvte o tom doma v práci, dejte vědět známým a kamarádům. Sociální sítě jsou rychlé a mocní politici nemají proti nim obranu. O tom se svět již mnohokrát přesvědčil a mnoho věcí se změnilo k lepšímu. Radniční zpravodaj nemá šanci. Radnici poplatný Deník, letáky a výkřiky radních taky ne. Jestli chceme na radnici skutečnou změnu a Chlupáče a spol. dostat pryč, tak pojďme do toho :!: Nic to nestojí, jenom trochu času. ;) Díky všem za snahu a jak praví klasik - Sejdeme se v lepších časech. :D, ten náš boj proti zoufalcům na radnici si jistě Liťák zaslouží.
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Birner Pavel » 08 srp 2014 01:35

Jestli je pravda, že starosta Chlupáč takto odchází důchodce a vynucuje jim lživé myšlenky o konci nemocnice či další potencionální hrozby, které jsou lživé, tak to již překračuje všechny meze, to je totální hyenizmus! Jestli jsou tato tvrzení pravdivá, tak to je již opravdu za hranou slušného chování a jediný způsob, jak to změnit, je přijít k volbám a vedení města vyměnit. Škoda, že není středověk, kdy bylo možno trestat bezpráví defenestrací, zde můžeme toto podlé jednání potrestat jen změnou ve vedení radnice!

Pavel Birner
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Birner Pavel » 08 srp 2014 01:47

Ještě posílám jeden komentář, jestli pan starosta říká důchodcům, že by nemuselo být na důchody,tak vědomě lže! Vždyť důchody neovlivňuje komunální politika ale vláda a stát. Byl bych zvědavý, jak by se pan Chlupáč zachoval, kdyby na něj někdo podal trestní stíháni za šíření poplašné zprávy. Vedeni radnice se pustilo do volební kampaně trestními oznámeními a jak to vypadá, tak i lživími informacemi , které zastavíme jen tak, že prostě nebudou opět zvoleni! Zneužívání důchodců těmito metodami je opravdu podlé a jestli jsou pravdivé informace o těchto praktikách, tak pan starosta již není zosobněním slušného chování, ale je to ..............
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Adson z Melku » 08 srp 2014 09:06

Dobrý den,

myslím, ze tahle zpráva už je za hranou, jen zatím netuším, z které strany. Buďto je hasič pomlouvač a nactiutrhač, pak je na místě tr. oznámení ze strany starosty a nebo je náš starosta opravdu šmejd a pak je to na tr. oznámení ze strany vedení Domova nebo příbuzných našich seniorů. Tímto bych poprosil p. Chlupáče aby se k tomuto oznámení zde vyjádřil osobně.

Děkuji předem.

P.S. nebo, že by "naše" litoměřicko napsalo o tomto tématu několik vět?
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod elixdragon » 08 srp 2014 12:39

Není nic lehčího, než-li zavolat do televize a pokecat s reportérem o tomto problému. Televize platí na všechny, policie mávne rukou a nepůjde proti starostovi, po měsíci vám napíšou, že nejsou důkazy. Po takovém obvinění jak tu píše hasič šáhne každá televize a jak ráda :twisted:
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod babča » 08 srp 2014 13:04

Pane Birnere! Nevím nad čím se pohoršujete, když tyhle kecy o důchodech začal váš předseda p. Urbánek. V historii vlákna "Ano" můžete od něj najít článek o Detroitu, bankrotu tamního městského rozpočtu a závislosti na důchodech. http://www.novinky.cz/ekonomika/342910- ... penze.html
Sice odkaz v pokračování svého příspěvku dementoval, že u nás se to stát nemůže, ale....
Mnozí staří lidé nevědí, že jejich důchod není závislý na městském rozpočtu a že peníze vyplácí sociální správa. Někdo si takovéhle informace přečte, špatně si je vyloží a pak to jede jako drby. A teď ke starostovi. Pokud opravdu dělá to, co popsal jeden z diskutujících, tak se jen chytil té přiblblé myšlenky a rozvíjí ji dál. Je to hyenismus nejvyššího kalibru. Staří lidé nemají tolik možností informace si ověřovat a snadno takovýmhle věcem uvěří. Tak je, prosím, všechny nechte na pokoji a svůj předvolební boj veďte mezi sebou. Nikdo z vás neví, co ho ve stáří čeká.
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod hasič » 08 srp 2014 13:31

Hmm a jak si to jako představujete. Že jako moje 83 letá matka bude mluvit do kamery tv Nova. Nebo že bude svědčit u soudu? Kolik je vašim rodičům? Asi jsou dost mladí, protože byste tohle nemohl napsat. To šmejdství starosty Chlupáče je právě v tom, že tito lidé se již neumí bránit. Vy nebo já bychom ho nakopali do …, ale ne důchodce notabene v Domově.
Ono to ale není poprvé co mám s Chlupáčem podobnou zkušenost. Před časem jsem se účastnil setkání dárců krve kde nám měl starosta jakoby poděkovat. Místo toho tam začal vyprávět jak mu všichni ubližují s nějakou opravou stadionu a jak na nás všechny apeluje a spoléhá jako na rozumné občany. Bylo mi z toho mdlo ale mávl jsem nad tím rukou. To jsem ale netušil, že když nepochodil u lidí v produktivním věku, tak se vrhne na seniory. Jinak bych ho nakopl do zadku už na těch dárcích. Jak jsem napsal je to MEGA ŠMEJD. Kam se na něho hrabou ti s hrncema. Klidně přiznám, že poslední roky jsem k volbám nechodil, ale po téhle zkušenosti letost půjdu.
hasič
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14 pro 2013 01:38

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Birner Pavel » 08 srp 2014 13:39

Paní Babčo,
Zde je trošku diametrální rozdíl, pan Urbánek dal příklad Detroitu v kontextu s hospodařením Litoměřic. Dále to uveřejnil jako osoba Petr Urbánek a ne jako pan starosta, který jestli toto opravdu udělal, tak to udělal jako statutární představitel radnice, což je alarmující a opravdu neetické, takto zneužívat naše starší spoluobčany, protože máte pravdu, nikdo neví, co nás ve stáří čeká.
Můžete mít jiný postoj než naše hnutí, je demokracie a my to respektujeme, protože nejsme jako současné vedení radnice, kterému vadí opozice a snaží se s ní bojovat tak vehementně, až to malinko připomíná dobu před rokem 1989.
Rozhodně nechceme zneužívat neznalosti konkretnich problémů, ale budeme na tyto problémy upozořnovat, pomáhat je řešit.
Kdyz ale někdo bude provádět takovéto nekalé praktiky, tak se proti nim budeme ohrazovat, to by měli udělat všichni napříč politickým spektrem i všichni občané. Prěci není správné vyvolávat paniku lživými informacemi a toto se přesně stalo.
Někomu takové chování může připadat v pořádku, nám ale rozhodně ne a je jedno jestli je to v předvolebním čase či kdykoli.
Jsem rád, že se tato diskuze rozpoutala, protože je dobré takovému chování zabránit nebo rovnou předejít.
Pavel Birner
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod babča » 08 srp 2014 14:39

"Nejsme jako oni", kde já jsem to jenom už slyšela :) Nevidím velký rozdíl v tom, jestli to říká člověk, který se na radnici chce dostat jako nový starosta, nebo ten, který se tam chce zuby nehty udržet.
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Birner Pavel » 08 srp 2014 15:02

Petr Urbánek ale neřekl to samé jako údajně pan starosta, nestrašil naše důchodce, použil příklad jako paralelu k současnému hospodaření radnice.
Je logicke, že lídr kandidátky je i kandidátem na starostu. Velmi důležité je, že my neděláme komunální politiku pro peníze, když se podíváte na čelo naší kandidátky, nenajdete tam nikoho, pro koho by bylo nezvolení existenčním problémem a to je ten hlavní rozdíl proti současné vládnoucí garnituře, protože pro ně to problém je.
Díky tomu co předváděla ODS poslední roky na vládní úrovni, už témeř nikdo nevěří, že se dá dělat slušná neklientelistická politika a vždy když se někdo takový objevil, tak ODS záhadně spojila síly s kýmkoli, aby mohla tyto slušné lidi minimálně upozadit a klást jim překážky. Stejná taktika se používá již i zde v Litoměřicích.
Nejen u nás, ale i v ostatních politických subjektech jsou občané, kteří věří, ze se dá politika dělat slušně,transparentně a tak politiku chceme dělat a budeme.
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Tomas.Marny » 09 srp 2014 07:20

Pokud je pravda co zde bylo napsáno ohledně starosty města, záměrně nepíši "našeho starosty", tak je to jen odraz jak to ve zmíněné straně vypadá, jak se bojí že končí a tudíž jim není cizí žádná sviňárna typu Chlupáč.
Ale vydržme, čím se bude blížit termín voleb, tím více budou mít hoši od modrého ptáka nervy na pochodu a tak se dočkáme ještě větších prasáren. Jeden obelhává a straší chudáky důchodce, další vyhrožuje násilím, ale aby jsme nezůstali jen u jedné strany, máme tu Červína, Szánta a další v řadě, všichni by chtěli ke korýtku, protože ono je ještě stále výživné a plné pomejí.
Pokud se chceme zbavit těchto lidí a změnit kulturu komunální politiky a zarazit nestoudné rozkrádání města, máme příležitost a možnost to dokázat.
Já jen doufám, že zvítězí slušní lidé, kteří najdou odvahu řešit rozkrádání města podáváním trestních oznámení, není přece možné, aby několik málo jedinců napříč politickými stranami rozkrádali město takovým způsobem jak se děje teď a vše jim prošlo.
Tomas.Marny
 
Příspěvky: 653
Registrován: 22 kvě 2010 18:58

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod simi » 10 srp 2014 06:42

až se mě nechce věřit,jaká smršť se tu snesla na starostu. Z informace JPP ( jedna paní-pán povídal) se tu hned odsuzuje,pomlouvá no prostě hnus. Je mi jasné , že se jedná o předvolební boj, ale tolik špíny si snad nezaslouží po tom , co pro město udělal. To, že ho pomlouvají nepodepsaní, to je tu dobrým zvykem, ale od kandidátů politických stran bych očekával lepší reakci a ne připojovat se k neověřeným informacím. Asi budete starostu špinit dál, ale vsadím se, že starosta bude mít ve volbách nejvíce preferenčních hlasů a tím vám ta nevymáchaná ústa zavře. No možná otevře, až se tomu budete divit. Přeji hezký den,užijte si ho venku na sluníčku a ne u PC. Radek Šíma ( ODS - ať se to nedozví někdo až z dalšího příspěvku).
simi
 
Příspěvky: 132
Registrován: 22 črc 2010 07:55

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Birner Pavel » 10 srp 2014 09:26

Pro pana Šímu, pana starostu jsem ani jednou nepomlouval, v každém svém příspěvku jsem psal, že jestli je pravda tato "údajná" informace, tak........
Na druhou stranu, přeci by si někdo toto do detailu přeci úplně nevymyslel. Jako spolustraník pana starosty ho požádejte prosím o vyjádření k této události.
Když by jste sledoval všechny mé příspěvky a má vyjádření, věděl by jste, že v mnoha mých vyjádřeních jsem psal, že si pana starosty vážím, že je to slušný člověk. Na druhou stranu upouští od svých morálních postojů a zásad, kdy proti svému původnímu vyjádření o nezneužívání Raničního zpravodaje ho ba naopak používá ke svým politickým vyjádřením. Nedistancuje se od výroků svého místostarosty o vyhrožování, jen přijme jeho argumentaci o tom, že to byla sranda, místo toho, aby ho vyzval k omluvě, čímž vlastně s těmito praktikami tedy souhlasí, když to jen tak přejde ( mlčení přeci znamená souhlas).
Opakuji, pana starostu nechci nějak soudit či dehonestovat, Jan ho tímto zadám o jeho vyjádření k informaci uvedené výše.

Pavel Birner
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod simi » 10 srp 2014 10:32

Pro pana Birnera: nemate to zapotřebí spolukomentovat každou neověřenou věc, jak se starosty zeptat na tuto věc osobně asi víte a komentovat zde každou urážku není potřeba. Jen se zamyslet, zda jako nový politik se připojovat k takovému hanobení někoho,kdo pro město něco udělal.
simi
 
Příspěvky: 132
Registrován: 22 črc 2010 07:55

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Adson z Melku » 10 srp 2014 11:47

Mohu se Simiho optat, co starosta pro Litoměřice opravdu nezištně, tedy z titulu své funkce udělal? Jistě, díky napojení na Vondru, který byl z politiky po právu voliči drsně vyprovozen, dokázal zajistit financování některých projektů. Pevně doufám, že právě tyto projekty budou po nástupu nových lidí na radnici důkladně prošetřeny a ze zjištěných skutečností budou vyvozeny adekvátní kroky.
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Jaromír Mareš » 10 srp 2014 12:12

Pane Birnere, pořádně si přečtete, co jste v předchozích příspěvcích napsal. Těžko věřit Vašim slovům o tom, jak si Ladislava Chlupáče vážíte! Je opravdu zarážející s jakou rychlostí jste začal na tento výmysl reagovat a zneužívat ve své kampani. Alibistická vsuvka typu „pokud je to pravda“ působí v tomto kontextu opravdu spíše úsměvně. Vždy mě překvapí, co všechno je člověk schopen udělat, aby se dostal do vedení města. Nejdříve je to výmysl o údajném vyhrožování, teď pomluvíme starostu a co dál .... ? Věřte však tomu, že toto je opravdu málo. Přeji příjemný den
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 200
Registrován: 05 pro 2012 16:55

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Birner Pavel » 10 srp 2014 13:09

Pro členy ODS, je vidět, jak překrucujete fakta, v zadnem příspěvku jsem pana starostu nepomluvil. To, že jsou mé komentáře v podmiňovací způsobu ja naprosto správné, až se vyvrátí nebo potvrdí, pak můžu změnit použití času.
V demokratické a slušné politice je bežné, že funguje opozice, podle toho jakým způsobem reagujete na připomínky občanů, jak na takových to fórech či tisku, je vidět, že vám začátek věta mnoho neříká, celé to připomíná celostátní politiku vládnutí ODS, kdy jste nás přivedli k největšímu schodku v historii a kdy celou republiku ovládala nějaká blondýna s panem s Monaka a vaši představitelé včetně bývalého premiéra toto vládnutí ještě obhajují.
Pane Mareši, buď nevíte, cose děje ve vaší straně, nebo nám všem záměrně lžete, místostarosta se přeci ke slovům o vyhrožování přiznal a zveličil to, že šlo jen o vtip. Ba dokonce jeden z vašich členů potvrdil, že se toto téma probíralo na radě města.
Birner Pavel
 
Příspěvky: 84
Registrován: 10 črc 2014 08:41

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Jaromír Mareš » 10 srp 2014 19:29

Vážený pane Birnere, máte pravdu, že „V demokratické a slušné politice je běžné, že funguje opozice“. Ta opozice však nezapomíná na slušnost a nevyužívá ke své propagaci nepodložené zprávy alá Blesk. Zkuste více přebírat z „Hospodářských novin“. Sice nebudete mít tolik čtenářů, ale kvalita bude určitě lepší. Plně si však uvědomuji, že právě toto je možný důvod mnoha našich nedorozumění a slibuji, že se budu snažit jednotlivé Vaše obavy vysvětlovat v tomto základním levelu. Jen Vás prosím o jeden drobný ústupek, na Vaše hlavní téma Zrušení botiček v Litoměřicích opravdu reagovat nebudu. Přeji příjemný nedělní večer
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 200
Registrován: 05 pro 2012 16:55

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Llukas007 » 10 srp 2014 19:37

Škoda, že pan Chlupáč nebyl starostou už dřív. Třeba by moje babička neumřela v šílené LDN, a měla pohodlí nového domova důchodců. To, že by jí tam otravoval starosta předvolebníma řečma by mi jistě vadilo míň, než nepříjemné sestry nadávající bezmocným pacientkám, které mnohdy i bily!!! Ano bily!!! Jistě kdyby byl starosta přítomen nenechaly by jí sestry celé dny ne výkalech a třeba povlékly nově postel. Každá mince má dvě strany. Já jsem jen zvědav jak začnou po koumálních volbách hrabat nynější "čestní a neúplatní", leč na funkci se těšící nováčci. Třeba překvapí... Jistě budou pracovat jen pro blaho svých spoluobčanů, už se těším.
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Další

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron