Severočeši.cz

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 24 črc 2014 21:29

Litelot : omlouvam se za "tesnopis" - 6.8. Zavolejte panu Lachmanovi a zeptejte se ho, zda kandiduji Severocesi Litomerice. Jeho odpoved sem pak hodte. Do te doby nema smysl se na toto tema dal bavit. Coz asi uznate...
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod litelot » 24 črc 2014 21:54

Litomericko24.cz píše:Litelot : omlouvam se za "tesnopis" - 6.8. Zavolejte panu Lachmanovi a zeptejte se ho, zda kandiduji Severocesi Litomerice. Jeho odpoved sem pak hodte. Do te doby nema smysl se na toto tema dal bavit. Coz asi uznate...

Mám v tom dost zmatek a myslím, že nejsem sám. Hrajete tady na to, že Severočeši Litoměřice jsou něco úplně jiného, než Severočeši.cz, což je blbost.
Kdyby to tak skutečně bylo, tak jistě už kandidátku p. Lachman má. Jelikož ale nemáte 10% podpisů oprávněných voličů (cca 1600) a nemůžete být samostatně registrováni, tak Vám nezbývá než čekat právě do 5.8., zda předběžné rozhodnutí nezruší krajský soud a pak rychle běžet za panem Lachmanem.
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Achab » 24 črc 2014 22:08

lide co znam a kandiduji za Severocesi Litomerice jsou v pohode. co ale nikdy nepochopim proc jste se dali pod ten sileny spolek Severocesi.cz Jasne kazda strana ma sve problemy s tim musim souhlasit. Ale zrovna u Severocechu to je vic nez bezne. Podle meho to je naprosto prapodivny komunisticko podnikatelsko politicke uskupeni a total necitelne. Sveho krajskeho zastupitele jste si vyhodili protoze nechtel spolupracovat s komancema http://zpravy.aktualne.cz/regiony/ustec ... le:766472/ aby se nasledne zastupitelem opet stal protoze vyhral soud. A jeden z vasich nejvyraznejsich politiku senator a krajsky zastupitel je jeste nedavny komunista http://tema.novinky.cz/jaroslav-doubrav ... nt=novinky fakt nechapu jak se slusni lide mohou nechat spojit s tim politickym obludariem kterym Severocesi.cz jsou a radeji nekandiduji jako nezavisli. Stejne podle meho se uz jedna o mrtvou stranu ktera do roka ci dvou zanikne. Kdybyste kandidovali jako nezavisli asi byste udelali lepe. Sorry ale skoda schopnych lidi u naprosto tragicke strany. A to sem si vygooglil behem chvilky kdybych se tomu venoval vice buh vi co by na me jeste vypadlo :cry:
Achab
 
Příspěvky: 236
Registrován: 16 čer 2010 21:55

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 24 črc 2014 22:22

Achab - znacka nehraje tolik roli - SZ je plne terminatoru...proste zelení nechapou Severocechy a Severocesi nechapou Zeleny. Na tom neni nic moc zvlastniho. Za Severocechy v okrese Ltm je v krajskem zastupku Josef Seifert. Starosta Trebivlic. Je skoda, ze clenove SZ delaji maximum (mozna vic jak maximum :) :) ) pro to, aby vytvorili osobni nepratelstvi, celkem slusne jim sekunduje ANO. Zaroven ale uznavate, ze lidi u Severocechu jsou v pohode (ty ktere znate - nevim kdo to je). Vytvarite tak docela zvlastni situaci - misto abyste zvazovali, jak se pokusit najit pruniky programu, tak stale dokola opakujete, ze jsou Severocesi v Moste spatny. Co cekate, ze tito lide udelaji, kdyz by se dostali do zastupitelstva? Budou spolupracovat s nekym, kdo je systematicky ocernuje a rika o nich, ze jsou blazni, ze kandiduji za Severocechy? Zvlaste, kdyz se shodneme na tom jak psal Adson - neni SZ jako SZ...
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 24 črc 2014 22:29

Litelot - abych pravdu rekl, tak me nebavi stale dokola opakovat stejnou vec - psal jsem to nekolikrat. Kouzlo internetu je, ze tu vsechno zustava, ale jeste jednou - za Severocechy Litomerice kandiduji 4 clenove Severocesi.cz a ostatni jsou nestranici. Vuci volicum se nam zdalo ferovejsi zvolit tuto formu a zaroven priznat, ze jsme Severocesi.cz. A o tom se rozhodlo uz v dobe, kdy byl zalozen web www.severocesi-litomerice.cz.

A fakta - potrebujete 7% podpisu z poctu obyvatel, podepsane peticni listy musite predlozit v den, kdy podavate kandidatku, tedy 5.8. tusim 15:00. Takze mame jeste 14 dni cas na podpisy :) ;). No a pak 6.8. Sem hodte tu odpoved od pana Lachmana...
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod litelot » 24 črc 2014 22:56

Litomericko24.cz píše:Litelot - abych pravdu rekl, tak me nebavi stale dokola opakovat stejnou vec - psal jsem to nekolikrat. Kouzlo internetu je, ze tu vsechno zustava, ale jeste jednou - za Severocechy Litomerice kandiduji 4 clenove Severocesi.cz a ostatni jsou nestranici. Vuci volicum se nam zdalo ferovejsi zvolit tuto formu a zaroven priznat, ze jsme Severocesi.cz. A o tom se rozhodlo uz v dobe, kdy byl zalozen web http://www.severocesi-litomerice.cz.

A fakta - potrebujete 7% podpisu z poctu obyvatel, podepsane peticni listy musite predlozit v den, kdy podavate kandidatku, tedy 5.8. tusim 15:00. Takze mame jeste 14 dni cas na podpisy :) ;). No a pak 6.8. Sem hodte tu odpoved od pana Lachmana...


Dotiku, nás tady na fóru taky moc nebaví vaše příspěvky a nestálé překrucování, myslím, že Rajnoha váš charakter včera přesně vystihnul.
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Achab » 24 črc 2014 23:03

Dotik nesmite za kazdym videt politickou konkunrenci :roll: co pisu o Severocich tak neni problem Mostu a jejich organizace nybrz cele politicke strany. je skoda se lide kandidujici u nas se schovali pod tak neverohodnou znacku. to snad ale musite uznat sam. Mam takovy dojem ze uz moc neverite opacnemu rozhodnuti soudu jak ste psal pred nedavnem. Jestli si myslite ze dokazete sehnat podpisy tak se distancujte od zprofanovane znacky a budete mit sanci. pokud zacnete sber podpisu drzim palce a to vazne.
Achab
 
Příspěvky: 236
Registrován: 16 čer 2010 21:55

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 24 črc 2014 23:15

Achab - 11.10. Cca 21:00 by mohlo byt jasno...jinak plati co jsem psal nahore...

Litelot - tak to nectete ;)
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod rajnoha » 26 črc 2014 08:06

Pane Dostále, vy jste napsal, že v mnou napsaném vašem profilu je spousty lží. Následně jste dal argument k jedinému bodu. Kde je ta vaše spousta? Což jen potvrzuje to, že jste překrucovač, který neumí, nebo spíše nechce, validně argumentovat a má jen snahu se zalíbit.

A k tomu jednomu bodu. Vezměte si web vašich novin, a ukažte mi, kde máte více inzerentů? Je tam jedna reklama na GH a zbytek jsou reklamy na LEAL nebo jejich eshopy. Tato firma vám stránky také spravuje jak se tam píše. Takže tam nejde ani o klasický prodej reklamního prostoru. Dále tvrdíte, že nemáte průnik s články v Radničním zpravodaji. Stáhněte si poslední zvěřejněné číslo radničního zpravodaje, to jest z 1. dubna, číslo 2. Pak si projeďte váš web a odškrtávejte si ve zpravodaji jaké články jste našel i u vás podepsané buď jako tisková zpráva a nebo Eva Břeňová. To je kouzlo co? Kromě kulturního přehledu, slova starosty a tiráže je tam snad vše. To je ale náhodička. Těžko se pak divit, když kde kdo tvrdí, že jde o duplikování obsahu. Další vaše články jsou v podstatě jen reportáže z kulturních a jiných akcí a nebo pozvánky na ně (proč ne). Investigativní nebo jiné články nad kterými by autor strávil čas přemýšlením a nebo dohledáváním informací tam prostě nejsou. Povrchnost.

Mimochodem, bod o tom, že na hypotetické/virtuální kandidátce máte kamarády a zaměstnance berete negativně? Proč, když se tu všichni známe. To bylo konstatování, negativum a pocit, že to je snaha o poškození jste si z toho udělal vy. Asi vám to teda nepřišlo úplně košer?
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 26 črc 2014 09:30

Rajnoha - jeste jednou - vemte si radnicni zpravodaj a noviny Litomericko24.cz - muzete si je stahnout v sekci Ke stazeni : http://www.litomericko24.cz/ke-stazeni/

Bod o tom, ze na kandidatce Severocesi - Litomerice jsou lide, kteri se znaji, beru jako velmi pozitivni a naopak poradame pravidelna setkani, aby si mezi sebou vyrikali nazory na jednotlive problemy mesta. Zveme si zajimave lidi na setkani...

Ale je pravda, ze ANO jde jinou cestou a budou k sobe hledat partnery, kteri se s nikym neznaji a nemaji zadne osobni vazby a kamarady ve meste...coz je take samozrejme cesta a treba to oslovi volice.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Adson z Melku » 28 črc 2014 10:50

Litomericko24.cz píše:Achab - znacka nehraje tolik roli - SZ je plne terminatoru...proste zelení nechapou Severocechy a Severocesi nechapou Zeleny. Na tom neni nic moc zvlastniho. Za Severocechy v okrese Ltm je v krajskem zastupku Josef Seifert. Starosta Trebivlic. Je skoda, ze clenove SZ delaji maximum (mozna vic jak maximum :) :) ) pro to, aby vytvorili osobni nepratelstvi, celkem slusne jim sekunduje ANO.


Pane Dostále, aby bylo jasno, mýlíte se ve dvou věcech (i když, možná to není omyl, ale úmysl) - nemám se SZ, jakožto polit. stranou nic společného, kromě toho, že se mi líbí, že pracují pro město, i v časech, kdy zrovna není před volbami. Druhým omylem je to, že neustále zde obviňujete SZ i ostatní přispěvatele z vytváření osobního nepřátelství vůči Severočechům. Pokud jsem si tedy já všiml, tak proti p. Wünschovi, paní Kubelkové a stejně tak proti ostatním lidem z Vaší kandidátky zde nikdo nic špatného nepsal. Tím, kdo vyvolává negativní příspěvky je Vaše osoba a to dle mého názoru zcela oprávněně, protože jste niterně spjat s tou lumpenpolitikou, kterou provozovala roky ODS a ČSSD na zdejší radnici!!!

A ejhle, vše nasvědčuje tomu, že budou tyto dvě strany lidmi ve volbách vymeteny a Vy sedáte po vzoru Blanických rytířů na bílého oře a s plamenným mečem vyrážíte hlásat novou nezkaženou politiku. Na to jste však ztratil právo (morální) spoluprací s minulým vedením radnice. Takže tolik asi k vysvětlení averze vůči Vaší osobě, Severočeši mají jedinou vadu a tou je spojení s Vaší osobou. Tato vada je však, alespoň pro mne, zásadní!!!
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 28 črc 2014 12:04

Adson - :) vse nasvedcuje tomu, ze jak ANO, tak SZ dela vse pro to, aby tam obe strany zustaly...a to je to, co se vam snazim vysvetlit. Ale dokazu si predstavit napriklad spojeni SZ/KSCM/ANO.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 28 črc 2014 12:22

Adson (nemuzu upravovat ani mazat, takze musim odpovidat znovu) -
I kdyz - KSCM hlasuje s koalici, Lidi zvoleni za SZ jsou v koalici. Je tezke v tak malem meste najit nekoho, kdo nejak nespolupracuje s mestem. Vzdyt i Sever dela velky projekt pro mesto za nekolik milionu - ale to asi upresni Petr Panas. Proste budete mit tezke si vybirat podle kriterii - hlavne nespolupracovat se soucasnym vedenim.

A co se tyce me osoby - proto jsem az 10., ze nechci sedet v zastupku dokud maji sanci tam byt lepsi lidi. A naopak - tim ze jsme Severocesi, tak by bylo zvlastni, kdyby kandidovali 3 clenove a ja ne.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod vodomerka » 28 črc 2014 13:13

viz spolupráce vašeho krajského zastupitele s KSČM na likvidaci Činoheráku
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod marga » 28 črc 2014 14:58

Clovek, ktery byl clenem CSSD, pritom tvrdi, ze je vzdy volic ODS, neuznavajici nove vznikla uskupeni, proto kandiduje za Severocechy, kteri jsou na scene sest let?

Diky...
marga
 
Příspěvky: 14
Registrován: 21 čer 2014 05:39

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod litelot » 04 srp 2014 15:30

Zdá se, že Dotik a spol.mají kliku:
http://usti.idnes.cz/severocesi-cz-muzo ... zpravy_hrk
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod rajnoha » 08 srp 2014 05:40

Dotik a spol. kliku nemají. Rozhodnutí pro ně přišlo pozdě, takže sáhli k zoufalému kroku a kandidují pod hlavičkou - tramtadadadá - B10. Což je Bílinská politická strana.

A z mého pohledu pěkná prasárna a podvod úplně stejného kalibru jaký předvedl Václav Červín. Prostě lidi nás nechtějí, podpisy bychom nesesbírali tak holt využijeme nějakou obskurní stranu a jdeme za ní :)

Obzvláště vtipně pak působí vyjádření lídra kandidátky stewarda Lukáše Wunsche, který se někde vyjádřil, že bude prosazovat petice, kde se pro vyjádří alespoň 50% voličů. Sami si pak nedokáží sehnat ani 7% podpisů na petici aby tam mohli jít pod svou hlavičkou.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod Litomericko24.cz » 08 srp 2014 06:49

http://severocesi-litomerice.cz/kandida ... 1-10-2014/

Nikdy nebyl duvod sbirat podpisy. Od prvniho dne soudu bylo zajisteno nahradni reseni - psal jsem to sem mnohokrat. A vzhledem k tomu, ze stejny nazor mely i dalsi strany, tak jsme dostali nabidku od dalsich, ze to nemusime resit. Kdyz uz okresni soud rozhoduje o necem, co nesmi, tak si alespon politicke strany a hnuti dokazi navzajem pomahat. Bohuzel soudy jsou jake jsou a rozhodly az v den, kdy jsme na urad odnesli kandidatni listinu.

Ale pro me osobne to byla dulezita zkusenost a videl jsem velke rozdily v chovani radoby politiku - at soucasnych nebo budoucich. Litomerice jsou v teto kampani nastaveny na boj. A lide, co meli umet komunikovat se napadaji.

Ale treba to bude ku prospechu volicu a tohoto mesta.

Ps: Rajnoho, to ze jsem nevolitelny uz psat nemusite :) vas hlas jsem si uz odecetl ;)
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod litelot » 08 srp 2014 07:11

Dotiku, nechci prudit. Proč má hodinář Husák uvedeno bydliště Račiněves?

12. Marcel Husák, 38 let, OSVČ majitel obchodu, hodinář,
Račiněves, bez politické příslušnosti (Pokud je mi známo, tak skutečně v Litoměřicích nebydlí)
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: Severočeši.cz

Příspěvekod rajnoha » 08 srp 2014 09:41

Dostále, vaše argumentační logika je úžasná.


1. Důvod sbírat podpisy máte, etický, chapá, pro vás je to nadávka. Kandidujete za stranu, v které máte jen 4 své ovečky z celé kandidátky. Následně tvrdíte, že za tu stranu vlastně vůbec nekopete a že jste jiná strana. Pak se ukáže, že jdete pod pláštíkem jiné strany, která s LTM nemá vůbec nic společného. Je poněkud bizarní, že vám vůbec nepřišlo na mysl požádat voliče ať vám podepíší petice. Ale on by ten výsledek byl asi jasný, že? :)

2. Opět se vrátím k etice. Předpokládám, že jste viděl svůj polední plátek. Přijde vám normální mít reklamu své strany (nebo čeho to vlastně) na opravdu každé straně? Znáte jiné noviny, kde toto je? Hotový kandidát na Peroutku jste...

3. vaše reakce v PS je odpověď na co přesně z mého posledního příspěvku?
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

PředchozíDalší

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron