Po Litoměřicích vás provede básník Karel Hynek Mácha

děkujeme...

Po Litoměřicích vás provede básník Karel Hynek Mácha

Příspěvekod worwan » 26 črc 2014 11:10

Až opadnou vedra a budete chtít vytáhnout potomky od počítačů... http://www.geofun.cz/machovy-litomerice/
Uživatelský avatar
worwan
 
Příspěvky: 256
Registrován: 27 črc 2010 14:20

Re: Po Litoměřicích vás provede básník Karel Hynek Mácha

Příspěvekod Vladislav Liška » 26 črc 2014 22:03

Podobne prochazky po Litomericich i s leitmotivem Karla Hynka Machy jsou u nas nekolik let v ramci geocachingu. Naprosto zdarma je udelala komunita a jsou dost hrane. Komunitu geocachingu asi neni treba predstavovat.

Geofun jen okopcil cast geocachingu a udelal z toho vlastni velmi omezenou aplikaci, pro kterou je techto her jen velmi velmi malo, v nasem okoli krom Litomeric dokonce nula. V geocachingu jen po meste to jsou desitky - hry se venuji i mestu a historii.

Potud cele ok, proste nekdo vzal stejny napad a zkousi ho marne prosadit. Ale ono je za tim neco jineho...

Co neni ok je cena, kolik za to mesto dalo. Za vytvoreni hry to bylo 18.000 Kc. Proc, kdyz v geocachingu to je a uz to funguje a je to tam zdarma a dela to lepsi sluzbu? Odpovedny pracovnik na meste mi to vysvetloval tak, ze to je neco jineho nez geocaching. Coz je naprosta lez, evidentne jen papouskoval co mu nekdo nakukal. Mesto to cele delalo pry pro to, aby pritahlo turisty. Coz timto velmi tezko. Naopak jiz ve meste fungujici geocaching pritahuje spousty turistu, o ktere se mesto vubec nezajima.

Napriklad ve Steti nebo Usti to maji udelane v ramci geocachingu a je to velmi navstevovane a da se to sledovat. A lide skutecne prijizdeji kvuli tomu a protoze jsou po meste i dalsi kesky, tak se tam zdrzi a utrati penize. U nas? I kdyby jen a jen kvuli tomu nejaky turista prijel, tak to za hodinu probehne a masti dal, protoze na to neni zadna navaznost.

Z meho pohledu vyhozene penize a nekompetetentni clovek na svem miste. Stacilo se jen trochu o podobne aktivity zajimat...
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice


Zpět na Chválíme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron