Pár slov úvodem

diskuze o tomto fóru

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Vladislav Liška » 03 črc 2014 20:03

Jirka se vas ptal, proc nepisete nic o tom, co pana Urbana zajimalo. Jako odpoved jste rekl, ze bude reportaz - v ktere ale nic z dulezitych otazek nezaznelo. Ted rikate, ze ZC nechcete posilat ke dnu - jinymi slovy tedy posilate ke dnu obcany Litomeric (jde o jejich penize) a vlastne vas nezajima, ze se smlouva nedodrzuje, mesto nedostava co ma dostavat a naplnuje se jeste pred podpisem smlouvy avizovany cerny scenar. Resenim neni zakryvat pravy stav veci, ale snaha o narovnani situace, tedy nejspis nove vyberko, transparentni pravidla a lide, kteri uz to delaji a maji s tim zkusenosti a realne vize bez napojeni na politiky a bez nesmyslnych slibu a dotaci, protoze jak by to dopadlo potom s provozovanim vidime krasne na hrade i zimaku a bohuzel to uvidime i na parku.

Jestli vede pan Urbanek nejaky svaty boj je mi vcelku jedno pokud to dela za sve a nezneuziva k tomu media, jeho otazky jsou naprosto legitimni jako otazky obcana Litomeric a verte, ze tyhle otazky si neklade jen on nebo ja.

A co se tyce konce tohoto fora - nevydelavam na tom, takze pokud to pojede na meste bez cenzury, tak jedine dobre. Tam to totiz patri. Akorat tomu tak nejak neverim.

A jen kritika nas posune dal, poplacavat se porad bohorovne po ramenou vede leda tak do pekla nebo o 40 let zpet. Ale chapu, ze nekteri kritiku proste nesnesou.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Litomericko24.cz » 03 črc 2014 20:38

Nechci zde rozebirat pana Urbanka - ma svuj boj a ten vede. Ma svou strategii, kterou povazuje za uspesnou, ktera z nej udela starostu. Kazdy z kandidatu se tak chova. A media k tomu z vaseho uhlu pohledu zneuziva. Protoze v podstate vydava periodicky tisk. Stejne jako ja. A odkud na to bere netusim - mozna z vydelku v Lafarge, mozna z prijmu za pronajem internatu (tedy zrejme ze statnich penez castecne), ale je to celkem fuk. Dela to, ma na to pravo a ja mu na to rekl svuj nazor. Vcetne zahrady cech - presne to, co jsem zde psal - jako majitel medii se zrejme momentalne nejvyssim zasahem obyvatel nechci naprosto subjektivne a sobecky kritizovat soucasne lidi v Zc, protoze nahradili neschopne, na coz jsme poukazovali nekolikrat a chci je podporit, protoze se rozhodli jit spravnym smerem. Zda plni nebo neplni smlouvu netusim ale pokud vim, tak lhuty maji do konce roku. Ale momentalne nejde o nejakych 30milionu ktere Milos posle nebo neposle. Jde o to, aby vubec bylo kam je poslat a melo to jeste nejaky duvod. A na tom prave chceme pracovat -i s nadsenou seniorkou a dalsima lidma. Nove lidi novy pavilon neprilaka - musime najit novou myslenku, tahak - treba tam muze Filip ukazovat tvorbu nepancovaneho medu - proste cokolik, co ma sanci ZC pomoct.


http://www.litomericko24.cz/2014/01/15/ ... cene-cile/
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod ronyk » 04 črc 2014 05:47

Jen na okraj :všehoschopní nahradili neschopné.
ronyk
 
Příspěvky: 496
Registrován: 23 kvě 2010 16:34

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Litomericko24.cz » 04 črc 2014 06:22

Ronyk - jen pro upresneni - myslim tim vymenu lidi po prevratu uz uvnitr nove ZC - judiste odesli, prisli aspon trochu odbornici. Ted uz je potreba nahradit posledniho judistu nekym, kdo to bude chtit kontrolovat a rozvijet. Ale to neni o tom jestli to dnes napisu do novin, ale o tom, jestli na to budeme mit dostatecnou politickou silu.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod vodomerka » 04 črc 2014 06:44

Litomericko24.cz píše:Nechci zde rozebirat pana Urbanka - ma svuj boj a ten vede. Ma svou strategii, kterou povazuje za uspesnou, ktera z nej udela starostu. Kazdy z kandidatu se tak chova. A media k tomu z vaseho uhlu pohledu zneuziva. Protoze v podstate vydava periodicky tisk. Stejne jako ja. A odkud na to bere netusim - mozna z vydelku v Lafarge, mozna z prijmu za pronajem internatu (tedy zrejme ze statnich penez castecne), ale je to celkem fuk. Dela to, ma na to pravo a ja mu na to rekl svuj nazor. Vcetne zahrady cech - presne to, co jsem zde psal - jako majitel medii se zrejme momentalne nejvyssim zasahem obyvatel nechci naprosto subjektivne a sobecky kritizovat soucasne lidi v Zc, protoze nahradili neschopne, na coz jsme poukazovali nekolikrat a chci je podporit, protoze se rozhodli jit spravnym smerem. Zda plni nebo neplni smlouvu netusim ale pokud vim, tak lhuty maji do konce roku. Ale momentalne nejde o nejakych 30milionu ktere Milos posle nebo neposle. Jde o to, aby vubec bylo kam je poslat a melo to jeste nejaky duvod. A na tom prave chceme pracovat -i s nadsenou seniorkou a dalsima lidma. Nove lidi novy pavilon neprilaka - musime najit novou myslenku, tahak - treba tam muze Filip ukazovat tvorbu nepancovaneho medu - proste cokolik, co ma sanci ZC pomoct.


http://www.litomericko24.cz/2014/01/15/ ... cene-cile/



pane Dostále, nepočítejte s tím, že bych jí osobně chtěl někdy s vámi spolupracovat. ani podporovat mafiánský projekt současného vedení ZČ. vzhledem k předchozímu a vašim poučkám, co je vlastně politika. o včelách si něco nejdřív načtěte, med se nevyrábí. a, prosím, když už jste mě začal oslovovat familiérně křestním jménem, doufám, že dále zůstane u vykání. ale i tak díky za všechna vaše vyjádření. najde se v nich spousta zajímavostí ;)
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Litomericko24.cz » 04 črc 2014 07:05

Filipe Horaku ;) je dobre vedet, jak se do budoucna kandidati SZ budou snazit pomoct zachrane ZC. Ale treba se u vas najde nekdo jiny...
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod vodomerka » 04 črc 2014 07:10

Litomericko24.cz píše:Filipe Horaku ;) je dobre vedet, jak se do budoucna kandidati SZ budou snazit pomoct zachrane ZC. Ale treba se u vas najde nekdo jiny...


myslíte společnosti, která ji teď spravuje nebo značce? proti ZNAČCE nic nemám, nesouhlasím s krytím neschopného vedení současného nájemce areálu. rapidně klesající trend úrovně pořádaných akcí mluví jasně (o farmářských trzích ani nemluvě).
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Adson z Melku » 04 črc 2014 07:52

několik vět ... (už zase?)

děkuji panu Liškovi za reakci na pana Dostála (včera, 16:43 Ach jo, tak ještě jednou.) napsal bych to naprosto stejně ...

nepřekvapila mne reakce pana Dostála, ve stylu "Ptejte se mě, na co chcete, já na co chci, odpovím" ...

Pane Dostále stále to samé - podstata věci je, že EXPO dostalo (ano, dostalo) výstaviště na základě jakéhosi pseudoprojektu který si sice vycucali z prstu, ale přesto je to podklad ke smlouvě. Město jako správný hospodář by tedy mělo dělat všechny úkony, které mu vyplývají ze zákona, tedy výslovně trvat na podmínkách uzavřené smlouvy. A od Vás jakožto místního novináře bych očekával, že pokud Vás občané upozorní na možnou nekalost vedení města, pak budete konat svoji práci a trošku nám poodkryjete pozadí, proč tak odpovědní nečiní. To je to oč tu běží. A o negativní obraz ZČ nemějte obavy, ten netvoříte Vy ale lidé z vedení EXPA.
Vy tvoříte jiný negativní obraz, bývalého novináře, který se stal placeným propagandistou.

A závěrem ...
POZOR na provařené zástupce sunoucí se do nově vznikajících stran a sdružení. Osobně je pro mne nevolitelnou ten spolek, kterého členem bude p. Dostál z místních médií. Hlásná trouba nynějšího vedení města má stejný podíl na tom, co se tady za ty roky zpět dělo. Místo toho, aby psal o podivných zakázkách o kterých si šuškalo půl města a podílel se na jejich rozkrývání, tak dělal pravý opak, inu koho dotace přijímáš, toho .....

V pohodě, kazdý se nějak živíme, ale jen ať se probůh neprezentuje jako nová, nezkažená politická síla, protože tomu tak opravdu není ...
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Litomericko24.cz » 04 črc 2014 08:21

Adson - volte koho chcete :) na to mate nastesti pravo...tady se toho suska...

Filip Horak - samozrejme myslim znacku a psal jsem o tom ve druhem cisle QLIQu tusim - o me predstave fungovani ZC. Radne podepsane, za nikoho jsem se neschovaval. To uz je tusim rok...akorat tehdy nebyl volebni rok a dalsi bojovnici se pridali pred volbama - logicky - protoze to je soucasti kampane a sami si uvedomuji, ze na zmenu potrebujou politickou silu a ne media, at jsou jakakoliv. Vite, kdo je nyni ve vedeni spolecnosti? Znate ty lidi? Znovu opakuji - problem neni dnes tolik v Expo ale v zastupci mesta...co Expu mesto povoli, to projde.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Adson z Melku » 04 črc 2014 08:48

Pane Dostále, děkuji Vám za vyčerpávající komentář, obdivuhodně jste vše shrnul do jediné věty, jste mistr pera ...
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Jirka » 04 črc 2014 15:23

Než jsem se odhodlal reagovat na hadí výmluvy pana D.ohledně ZC učinili to za mě pánové Liška a Adson z Melku. Díky pánové, lépe bych to nesesmolil. Znovu jsem si přečetl příspěvky (třeba o kauze gymnazia) z pera Provizi. A napadlo mi ono přirovnání. Je hladký jako had. Případně zmíněné Kam vítr, tam plášť. Díky osobě pana D. jsou Litoměřičti Severočeši nevolitelní pro lidi, kteří chtějí změnu na radnici.
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Litomericko24.cz » 04 črc 2014 15:49

Jirka - gymnazium kdy? Kdyz jsme zacali jako Litomericko24 boj s Bulasovou a ostatni se postupne pridali nebo ted? Kde Severocesi rikaji, ze to je ekonomicky nesmysl? Protoze jsem si zajel za starostkou do Ceske Kamenice, kde podobne gymnazium maji a rikala, ze by do toho nesla? Ze jsem toto rekl na setkani Karlovi Krejzovi jako stanovisko Severocechu? Urcite mam hodne nepratel, v posledni dobe jsem zjistil ze celkem dost opravdovych pratel a pak hodne lidi, kterym jsem ukradeny...ale to asi plati na vsechny kandidaty do zastupitelstva.

A trochu poctu:
7000 volicu v Litomericich chodicich k volbam
5-10 diskutujicich zde na foru pozadujicich investigativni noviny
1-2 diskutujicich, pro ktere jsem nevolitelny a zaroven nejsou kandidati SZ (asi, protoze kandidati SZ se leckdy nepodepisuji)


Cca 16000 volicu celkem
Cca 9000 lidi k volbam nechodi a politika je tedy nezajima. Tito lide si radi prectou o planovanych koncertech, strihani pasky, sportovnich uspesich atd. A pro tyto lidi jsou primarne nase media.

A pokud tech 7000 rekne, ze jim nase media vadi, ze tam neni investigativni novinarina, tak me proste nezvoli :) nic horsiho se stat nemuze. Pokud vyhraje drtive SZ, tak zrusi moji smlouvu, cimz me az tak moc neohrozi, pouze udelam drobne zmeny ve firme (jedna se o cca 10% rozpoctu firmy). Zakaze hazard, odepise 16.000.000 z rozpoctu a bude premyslet, jak to nahradi, protoze tech 16.000.000 jsou jedine nevazane penize(mimo rozpoctove rezervy), ktere mesto ma. A z techto penez se opravuji diry, pridava se na sport (zatim hodne na hokej, ale to se zmeni), trochu na kulturu atd.

Ale to opet pan Panas musi vedet. Sedel na uradu a musi rozpocty znat.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod MarTyn » 04 črc 2014 20:37

2: Litoměřicko24.cz + Severočeši.cz

Díky za Vaše obsáhlé příspěvky, byť z velké části ve stylu "my o koze a vy o voze". Je víc než jasné, že s Vámi se žádná pozitivní změna na radnici neodehraje.

Útočné komentáře přispěvatelů tohoto bezvýznamného hospodského fora, raději ignorujete, stejně asi nepatří mezi oněch 9t občanů, na které cílí Váš mediální byznys. Tady Vám ty lži a překroucená fakta, asi baštit nikdy nebudou.

Martin
MarTyn
 
Příspěvky: 36
Registrován: 18 pro 2013 18:58

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod Litomericko24.cz » 05 črc 2014 06:44

MarTyn - myslím, že jsem odpověděl na všechny přímé dotazy od pisatelů tohoto fóra. Pokud něco zůstalo nezodpovězeno, tak to sem znovu hoďte. Co se týče pana Urbánka, tak moje názory zná, já znám jeho, slušně jsme se "chytli", nedokážeme pochopit jeden druhého a tím jsme se ideově rozešli. To ale neznamená, že jsme na hyde parku ANO nemohli diskutovat o jiných tématech, které se médií netýkají a po volbách se v některých věcech mohou Severočeši a ANO názorově potkat.
Litomericko24.cz
 
Příspěvky: 149
Registrován: 07 čer 2012 19:07

Re: Pár slov úvodem

Příspěvekod marga » 07 črc 2014 18:54

Adson z Melku píše:několik vět ... (už zase?)

děkuji panu Liškovi za reakci na pana Dostála (včera, 16:43 Ach jo, tak ještě jednou.) napsal bych to naprosto stejně ...

nepřekvapila mne reakce pana Dostála, ve stylu "Ptejte se mě, na co chcete, já na co chci, odpovím" ...

Pane Dostále stále to samé - podstata věci je, že EXPO dostalo (ano, dostalo) výstaviště na základě jakéhosi pseudoprojektu který si sice vycucali z prstu, ale přesto je to podklad ke smlouvě. Město jako správný hospodář by tedy mělo dělat všechny úkony, které mu vyplývají ze zákona, tedy výslovně trvat na podmínkách uzavřené smlouvy. A od Vás jakožto místního novináře bych očekával, že pokud Vás občané upozorní na možnou nekalost vedení města, pak budete konat svoji práci a trošku nám poodkryjete pozadí, proč tak odpovědní nečiní. To je to oč tu běží. A o negativní obraz ZČ nemějte obavy, ten netvoříte Vy ale lidé z vedení EXPA.
Vy tvoříte jiný negativní obraz, bývalého novináře, který se stal placeným propagandistou.

A závěrem ...
POZOR na provařené zástupce sunoucí se do nově vznikajících stran a sdružení. Osobně je pro mne nevolitelnou ten spolek, kterého členem bude p. Dostál z místních médií. Hlásná trouba nynějšího vedení města má stejný podíl na tom, co se tady za ty roky zpět dělo. Místo toho, aby psal o podivných zakázkách o kterých si šuškalo půl města a podílel se na jejich rozkrývání, tak dělal pravý opak, inu koho dotace přijímáš, toho .....

V pohodě, kazdý se nějak živíme, ale jen ať se probůh neprezentuje jako nová, nezkažená politická síla, protože tomu tak opravdu není ...


Souhlasim.
marga
 
Příspěvky: 14
Registrován: 21 čer 2014 05:39

Předchozí

Zpět na litomerickeforum.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků