ANO v komunálních volbách

ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Jirka » 20 kvě 2014 08:22

Zakládám nové téma.
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Jirka » 20 kvě 2014 08:37

Děkuji panu Urbánkovi za vysvětlení exekuce na jeho majetky. Ale vidím, že zde dlouho nebyl. Boj s hydrou nelze vést donkichotsky. Každý místní, protřelý právník by Vám poradil jiný postup. Obvzláště při té mizivé sumě. Mé připomínky ke grafické úrovni Vaší "hlásné trouby" trvají. Připojuji se k názoru jiných, že přeferování osobního kontaktu není v práci budoucího politika pro 30tisíc lidí to pravé ořechové. Jinak Vám velmi fandím. Vámi propírané problémy jsou dlouho známé, ale jste první politický subjekt nebojící se to plně publikovat a navrhovat řešení. Jako pamětník si ale dovoluji varovat před politickými turisty. Je to v Litoměřicích oblíbená disciplína.
Přeji vítězství v podzimních volbách.
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Honza » 26 kvě 2014 00:37

Předzvěst výsledků voleb i na podzim? Propadák ODS v Litoměřicích. http://www.litomericko.severoceskydenik ... icich.html
Honza
 
Příspěvky: 203
Registrován: 01 úno 2014 13:39

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Jirka » 26 kvě 2014 07:46

Kéž by. Blahopřání ANO a občanům, kteří přišli volit poděkování.
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Petr Urbánek » 29 kvě 2014 06:00

Některými z Vás jsem byl vyzván k on-line veřejné komunikaci, abych se neschovával za preferenci osobního kontaktu, jako současné osazenstvo radnice. Rád bych zde proto zareagoval na několik aktuálních témat a podnětů týkajících se hnutí ANO v Litoměřicích, které se v poslední době objevily v různých částech tohoto fóra.

V první řadě chci poděkovat všem spoluobčanům, kteří se zúčastnili voleb do Evropského parlamentu za to, že jim není lhostejné co se ve veřejném prostoru děje a kdo je v něm zastupuje. Zvláštní poděkování samozřejmě patří těm, kdo v těchto volbách podpořili svými hlasy hnutí ANO. Volební vítězství zavazuje naše členy a sympatizanty k ještě intenzivnější práci ve prospěch všech spoluobčanů.

Dále bych chtěl poděkovat také všem účastníkům Hyde Parku dne 24.5. za jejich podnětné připomínky a návrhy, které rádi využijeme při dokončování našeho programu pro podzimní komunální volby. Další příležitostí pro osobní setkání s námi bude dětský den, který se uskuteční v sobotu 7.6. od 9 hodin v zahradě kapucínského kláštera u Besedy a hlavně další Hyde Park dne 21.6. na němž již představíme konkrétní programové teze hnutí ANO v Litoměřicích.

Zaregistroval jsem zde komentáře, že naše témata jsou zatím hlavně kritická bez návrhů řešení a převážně převzatá z tohoto fóra. Pokud si někdo přečte můj rozhovor z dubnového vydání magazínu ANO Litoměřice (viz archiv na http://www.anolitomerice.cz či http://www.parlamentnilisty.cz/profily/ ... cich-32872 ) tak by neměl být překvapen.

V tomto rozhovoru jsem slíbil, že se nejprve zaměříme na získávání informací o tom co dělá současné vedení města v zákulisí, analýzu těchto informací a seznamování veřejnosti s podrobnostmi o tom, co dosud zůstávalo před našimi zraky ukryto, jelikož místní tisk většinou o těchto kauzách zarytě mlčí z důvodů uvedených v našem květnovém vydání magazínu ANO Litoměřice. Je naprosto přirozené, že se některá témata protínají s obecnými diskusemi o problémech města na tomto fóru. Jsem však přesvědčen, že my jsme šli v naší analýze těchto kauz mnohem hlouběji a podložili jsme je fakty, která zde dosud nezazněla. Také doufám, že se nám prostřednictvím distribuce tištěného magazínu podařilo dosáhnout podstatně většího mediálního pokrytí než je tomu na tomto fóru.

Dále jsem slíbil, že paralelně s tím budeme s kolegy z litoměřického hnutí ANO připravovat ucelenou strategii řízení a rozvoje města tak, abychom s ní mohli veřejnost v průběhu roku seznámit. Pokud má být náš program kvalitní, nemůžeme ho ušít horkou jehlou od stolu, ale musíme situaci ve městě důkladně analyzovat, identifikovat oblasti a priority na něž se zaměříme, přijít s návrhy řešení a také vše diskutovat se spoluobčany, aby program pokrýval potřeby převážné většiny obyvatel města a nezahrnoval pouze názory úzké skupinky autorů. Nyní již dokončujeme naše programové teze, které chceme diskutovat se spoluobčany v našem Hyde Parku v sobotu 21.6.2014 od 9 hodin. Tímto tedy zvu všechny zájemce k účasti na tomto setkání, kde budete mít možnost ovlivnit náš program a přispět tak k tomu, co budeme pro občany našeho města v budoucnu prosazovat. Chceme naslouchat Vašim názorům, protože jsou pro nás velice důležité.

Pro zájemce níže uvádím odkazy na některé moje články, které jsou konzistentní s názory hnutí ANO v Litoměřicích a z nichž se můžete do dokončení našeho volebního programu dozvědět více o našich postojích.

K hospodaření města : http://www.litomericko24.cz/2014/05/01/ ... loncaka-2/ nebo http://www.parlamentnilisty.cz/profily/ ... MENI-32858
K financování sportu : http://www.parlamentnilisty.cz/profily/ ... dion-32866
K Zahradě Čech : http://www.parlamentnilisty.cz/profily/ ... Cech-32863
K omezení hazardu ve městě : http://www.parlamentnilisty.cz/profily/ ... cich-32944
K návrhu vedení města převzít gymnázium od kraje : http://www.litomericko24.cz/2014/05/16/ ... i-kampane/
Citace v článku k návrhu vedení města převzít gymnázium od kraje : http://ustecky-kraj.5plus2.cz/litomeric ... rice_p2mid
Citace v článku k návrhu vedení města převzít gymnázium od kraje : http://www.litomericko.severoceskydenik ... tykse.html
Citace v článku k hospodaření města : http://ustecky-kraj.5plus2.cz/litomeric ... rice_p2mid
Citace v článku k rekonstrukci bývalého pivovaru : http://www.litomericko24.cz/2014/05/07/ ... ymbolicky/
Citace v článku k rekonstrukci bývalého pivovaru : http://ustecky-kraj.5plus2.cz/litomeric ... rice_p2mid
Citace v článku k rekonstrukci bývalého pivovaru : http://www.litomericko.severoceskydenik ... ampan.html
Citace v článku k omezení hazardu ve městě : http://www.litomericko24.cz/2014/04/14/ ... pne-zmizi/
No a nakonec něco z mého soukromí : http://www.litomericko24.cz/2014/05/27/ ... h-pamatek/
Uživatelský avatar
Petr Urbánek
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 296
Registrován: 16 kvě 2014 13:25

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Jirka » 29 kvě 2014 07:52

Potěšilo mě Vaše poděkování za volby. Teď ještě ten kloudnej litoměřickéj web, kde budou i ty odkazy. Začínám je studovat. Osobní varování: pozor na cholesterol!
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Jirka » 29 kvě 2014 08:04

Teď čtu zápis z poslední Rady města Litoměřice o nemocnici a jsem zmaten. Co znamenají ty desítky miliónů pro budoucí městské rozpočty?
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod wind » 29 kvě 2014 08:22

Pane Urbánku, jsem potěšen tím, že se zabýváte problémy města a chcete je s kolegy řešit, ale přiznám se, že já krom Vás žádné další kolegy v ANO, kteří by splňovali kritéria pro zpracování návrhů řešení a následně řídili procesy, bohužel nevidím. Je třeba si vzít určitá ponaučení z dosud vládnoucí ODS. Jinak by to mohlo v blízké budoucnosti špatně dopadnout. Schopní lidé nejsou jen Ti, kteří mají "stranickou" knížku, ale zejména ti, kteří vědí jak na to a skutečně jsou schopni daný problém dotáhnout do konce. Rozhlížím se, ale je jich málo na světě, natož v našem městě.
wind
 
Příspěvky: 89
Registrován: 21 říj 2010 15:11

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod jamarltm » 29 kvě 2014 17:26

Dobrý den,

Vážení uživatelé a návštěvníci Litoměřického fóra dovoluji si tímto doplnit kolegu Petra Urbánka a ještě jednou pozvat Vás a Vaše děti na Den pro rodiče a děti, který pořádá místní organizace hnutí ANO. Dětský den se bude konat pod záštitou ministra životního prostředí Mgr. Richarda Brabce dne 7.6.2014 od 9:00 hodin v zahradách Kapucínského kláštera. Přikládám obrázek s pozvánkou. Jaroslav Marek
DD.jpg
jamarltm
 
Příspěvky: 18
Registrován: 01 led 2011 08:30

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Petr » 29 kvě 2014 17:43

Když se slušný a věrohodný člověk, který má morální kredit, nechá zlákat do současně nejsilnější parlamentní politické strany, musí se přirozeně v brzké době "ušpinit" od nových spolustraníků, kterým jde hlavně o kvalitní značku výtahu k moci. A že jich bude, o tom žádná! Uměním je založit vlastní hnutí pro komunální volby, s lidmi sobě blízkými, kterým věřím. Poslouchat v obcích nařízení a moudra z republikového vedení brzy otráví každého, komu jde o nezištnou činnost pro lidi v našem městě. Takže díky, snad příště!
Petr
 
Příspěvky: 469
Registrován: 22 kvě 2010 09:45

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod ronyk » 29 kvě 2014 18:09

Stačilo prosté: Děkuji,nechci.
ronyk
 
Příspěvky: 496
Registrován: 23 kvě 2010 16:34

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod jamarltm » 29 kvě 2014 20:14

Petr píše:Když se slušný a věrohodný člověk, který má morální kredit, nechá zlákat do současně nejsilnější parlamentní politické strany, musí se přirozeně v brzké době "ušpinit" od nových spolustraníků, kterým jde hlavně o kvalitní značku výtahu k moci. A že jich bude, o tom žádná! Uměním je založit vlastní hnutí pro komunální volby, s lidmi sobě blízkými, kterým věřím. Poslouchat v obcích nařízení a moudra z republikového vedení brzy otráví každého, komu jde o nezištnou činnost pro lidi v našem městě. Takže díky, snad příště!


Zdravím pane Petře,
nevím, zda Vaše reakce přímo souvisí s mou pozvánkou na dětský den. Pokud ano, tak vězte, že já osobně jsem se stal sympatizantem hnutí ANO již v listopadu roku 2011 a za člena hnutí jsem byl přijat pod pořadovým číslem 346 dne 29.11.2012. To bylo v době, kdy se volební preference hnutí ANO pohybovaly pod hranicí 1%. Pro mne osobně se tedy zcela určitě nejedná o "výtah k moci", zvláště když zákon o volbách do obecních zastupitelstev mi jako úředníkovi státní správy nepřiznává právo být do těchto orgánů volen. Proto ani nejsem na kandidátce hnutí pro nadcházející komunální volby. Přesto si ohromně vážím toho, že mohu být členem takového kolektivu, jakým je právě místní sdružení ANO v Litoměřicích. Věřte mi, že jsem se dosud od žádného z těchto lidí "neušpinil", jak píšete. Naopak očekávám, že společně dokážeme prosadit změny i v komunální politice, stejně tak jako je naše hnutí prosazuje i v těch nejvyšších politických patrech. Moje představy, se kterými jsem do toho šel, jsou zatím plněny na 100%.
S úctou Jaroslav Marek
jamarltm
 
Příspěvky: 18
Registrován: 01 led 2011 08:30

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Petr Urbánek » 30 kvě 2014 06:14

Petr píše:Když se slušný a věrohodný člověk, který má morální kredit, nechá zlákat do současně nejsilnější parlamentní politické strany, musí se přirozeně v brzké době "ušpinit" od nových spolustraníků, kterým jde hlavně o kvalitní značku výtahu k moci. A že jich bude, o tom žádná! Uměním je založit vlastní hnutí pro komunální volby, s lidmi sobě blízkými, kterým věřím. Poslouchat v obcích nařízení a moudra z republikového vedení brzy otráví každého, komu jde o nezištnou činnost pro lidi v našem městě. Takže díky, snad příště!


Vážený pane Petře .......,

i já se připojuji ke komentáři pana Marka, že jsem nabídl svoji spolupráci hnutí ANO v červnu 2013, kdy jsem se připravoval na svůj návrat z dlouhodobého pobytu v zahraničí a kdy toto hnutí mělo volební preference kolem 1%, tzn. bylo naprosto nevolitelné. To, že se z něj následně stal jeden z lídrů současné politické scény v ČR je jenom dobře, protože to zvyšuje šance, že naše práce ve prospěch občanů najde své uplatnění.

Mohu Vás ujistit, že ani já osobně ani nikdo z mých kolegů v hnutí ANO Litoměřice si nejde do politiky vydělat, ale s cílem změnit zatuchlé praktiky, které dnes ve vedení města vládnou. Narozdíl od některých jiných regionů nemáme v hnutí ANO v Litoměřicích bývalé politiky, kteří před volbami převlékají kabát a naskakují do rozjíždějícího se vlaku, ale nové tváře, které jsou ve svých profesích zkušenými odborníky. Mohu Vás také ujistit, že ačkoli jsem v politice nováčkem, mám dostatek zkušeností s vedením lidí, abych včas rozpoznal Vámi zmiňovaná rizika. Protože politiku chápu jako službu občanům a nejsem na ní existenčně závislý, jsem připraven z ní kdykoli vystoupit, pokud bych nebyl schopen dostatečně ovlivňovat dění kolem sebe a hrozilo by, že se v politice, jak píšete, "ušpiním".

Z různých komentářů na tomto fóru dovozuji, že musíme zlepšit naši komunikaci směrem k veřejnosti a lépe představit celý náš tým, aby se veřejnost měla možnost přesvědčit o jeho, pro mně nesporných, kvalitách. Nejlepším způsobem jak se o těchto kvalitách přesvědčit je však osobní kontakt, který je možný v rámci námi pravidelně pořádaných Hyde Parků, proto účast na těchto setkáních vřele doporučuji všem kdo se o dění v našem městě skutečně zajímají.
Uživatelský avatar
Petr Urbánek
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 296
Registrován: 16 kvě 2014 13:25

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod LtmPavelka » 30 kvě 2014 06:45

Jaroslav Marek tuším kandidoval v minulých místních volbách za TOpku, předpokládám že shoda jmen, je to tak?
LtmPavelka
 
Příspěvky: 137
Registrován: 28 zář 2010 12:42

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Petr » 30 kvě 2014 06:55

Ačkoli jsem nikoho nejmenoval a psal obecně, děkuji vám za reakci, pánové. Sami jste se tedy automaticky zařadili do kategorie slušných politiků s morálním kreditem. Já bych to o sobě nedokázal tvrdit, to je na posouzení mého okolí.. Osobně vás sice neznám, ale bude mi potěšením časem potvrdit slova pana Urbánka, že: " Narozdíl od některých jiných regionů nemáme v hnutí ANO v Litoměřicích bývalé politiky, kteří před volbami převlékají kabát a naskakují do rozjíždějícího se vlaku, ale nové tváře, které jsou ve svých profesích zkušenými odborníky." Určitě nebudu sám, kdo bude tato slova se zájmem porovnávat s budoucí realitou. Přeji vám hodně štěstí!
Petr
 
Příspěvky: 469
Registrován: 22 kvě 2010 09:45

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod litelot » 30 kvě 2014 08:05

LtmPavelka píše:Jaroslav Marek tuším kandidoval v minulých místních volbách za TOpku, předpokládám že shoda jmen, je to tak?


Myslíte tohoto pana Marka?
http://www.top09.cz/regiony/ustecky-kra ... -3065.html
Doufám, že to není on a že pravdu má pan Urbánek, cituji:
Narozdíl od některých jiných regionů nemáme v hnutí ANO v Litoměřicích bývalé politiky, kteří před volbami převlékají kabát a naskakují do rozjíždějícího se vlaku, ale nové tváře, které jsou ve svých profesích zkušenými odborníky
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod babča » 30 kvě 2014 09:46

Také si pamatuji, že pan Marek kandidoval za TOP09. Řekla bych, že je i jejím členem. Pokud je to shoda jmen, tak se dotyčnému předem omlouvám. Pokud ne, a jedná se o stejnou osobu, tak je vidět, že "politické srdce" p. Marka je široké. :) V některých stranách je, s jinými sympatizuje, to se ty kabáty nemusí ani převlékat. Jenom se vždy přidat na tu správnou stranu odkud fouká svěžejší vítr. Je vidět, že p. Urbánek tu dlóóóóuho nebyl a neví , jak to tady chodí. P. Urbánku, věřím, že do politiky nejdete za účelem zbohatnutí, není Vám to zapotřebí, ale za ostatní ruku do ohně nedávejte. Popálíte se. Nejdou všichni s ideály pomoct městu a občanům, a věřte, že pro mnohé z nich je kouzlo komunální kasy veliké.
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod Petr Urbánek » 30 kvě 2014 09:48

litelot píše:
LtmPavelka píše:Jaroslav Marek tuším kandidoval v minulých místních volbách za TOpku, předpokládám že shoda jmen, je to tak?


Myslíte tohoto pana Marka?
http://www.top09.cz/regiony/ustecky-kra ... -3065.html
Doufám, že to není on a že pravdu má pan Urbánek, cituji:
Narozdíl od některých jiných regionů nemáme v hnutí ANO v Litoměřicích bývalé politiky, kteří před volbami převlékají kabát a naskakují do rozjíždějícího se vlaku, ale nové tváře, které jsou ve svých profesích zkušenými odborníky


Vážený litelote a další přispěvatelé,

jsem rád, že jste připojil odkaz na fotografii, na jejímž základě Vám mohu potvrdit, že členem hnutí ANO v Litoměřicích je jiný pan Marek (příbuznost či pouhou shodu jmen nejsem schopen posoudit). Pan Marek, který je členem hnutí ANO již od roku 2012 (tzn. dlouho před tím než bylo možné označit toto hnutí za výtah k moci, jak zmiňují někteří z Vás) zde navíc zcela jasně uvedl, že nebude kandidovat v komunálních volbách, jelikož mu to jeho povolání neumožňuje.

Rozumím všeobecné podezřívavosti spoluobčanů k čemukoli co se týká politiky. Některé komentáře naznačující bez znalosti věci, že by mohlo jít o "převlékače kabátů" nebyly dle mého názoru zcela korektní a mohou odradit slušného člověka od další účasti v diskusích na tomto fóru. Věřím, že toto nebylo cílem těchto komentářů a že si přispěvatelé při jejich psaní pouze neuvědomili všechny možné důsledky svých slov.

Ačkoli jsem tím posledním kdo by se chtěl zastávat současného vedení města, částečně po této zkušenosti rozumím jejich nechuti odpovídat na anonymní dotazy na tomto fóru. I já preferuji osobní jednání, při kterém je mimo jiné mnohem obtížnější vyřknout nepodložené výhrady a při kterém je mnohem jednodušší vyvrátit případné nesprávné argumenty. Jsem přesvědčen, že každý transparentní člověk rád odpoví na všechny slušně položené relevantní dotazy, ale reakcím na nepodložené invektivy se přirozeně vyhne.

Těší mne zájem veřejnosti o kvalitu členů a sympatizantů hnutí ANO v Litoměřicích. Správná doba k hodnocení však dle mého názoru přijde až po dokončení volebního programu a po zveřejnění kandidátní listiny do komunálních voleb, podle kvality kandidátů vybraných na volitelná místa.
Uživatelský avatar
Petr Urbánek
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 296
Registrován: 16 kvě 2014 13:25

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod jamarltm » 30 kvě 2014 16:34

Petr Urbánek píše:
litelot píše:
LtmPavelka píše:Jaroslav Marek tuším kandidoval v minulých místních volbách za TOpku, předpokládám že shoda jmen, je to tak?


Myslíte tohoto pana Marka?
http://www.top09.cz/regiony/ustecky-kra ... -3065.html
Doufám, že to není on a že pravdu má pan Urbánek, cituji:
Narozdíl od některých jiných regionů nemáme v hnutí ANO v Litoměřicích bývalé politiky, kteří před volbami převlékají kabát a naskakují do rozjíždějícího se vlaku, ale nové tváře, které jsou ve svých profesích zkušenými odborníky


Vážený litelote a další přispěvatelé,

jsem rád, že jste připojil odkaz na fotografii, na jejímž základě Vám mohu potvrdit, že členem hnutí ANO v Litoměřicích je jiný pan Marek (příbuznost či pouhou shodu jmen nejsem schopen posoudit). Pan Marek, který je členem hnutí ANO již od roku 2012 (tzn. dlouho před tím než bylo možné označit toto hnutí za výtah k moci, jak zmiňují někteří z Vás) zde navíc zcela jasně uvedl, že nebude kandidovat v komunálních volbách, jelikož mu to jeho povolání neumožňuje.

Rozumím všeobecné podezřívavosti spoluobčanů k čemukoli co se týká politiky. Některé komentáře naznačující bez znalosti věci, že by mohlo jít o "převlékače kabátů" nebyly dle mého názoru zcela korektní a mohou odradit slušného člověka od další účasti v diskusích na tomto fóru. Věřím, že toto nebylo cílem těchto komentářů a že si přispěvatelé při jejich psaní pouze neuvědomili všechny možné důsledky svých slov.

Ačkoli jsem tím posledním kdo by se chtěl zastávat současného vedení města, částečně po této zkušenosti rozumím jejich nechuti odpovídat na anonymní dotazy na tomto fóru. I já preferuji osobní jednání, při kterém je mimo jiné mnohem obtížnější vyřknout nepodložené výhrady a při kterém je mnohem jednodušší vyvrátit případné nesprávné argumenty. Jsem přesvědčen, že každý transparentní člověk rád odpoví na všechny slušně položené relevantní dotazy, ale reakcím na nepodložené invektivy se přirozeně vyhne.

Těší mne zájem veřejnosti o kvalitu členů a sympatizantů hnutí ANO v Litoměřicích. Správná doba k hodnocení však dle mého názoru přijde až po dokončení volebního programu a po zveřejnění kandidátní listiny do komunálních voleb, podle kvality kandidátů vybraných na volitelná místa.


Tak přijdu z práce a nestačím se divit, co se v souvislosti s mým jménem vyrojilo konspiračních teorií :-). Pro všechny pochybovače tedy čestně prohlašuji, že opravdu nejsem Ing. Jaroslavem Markem z TOP 09, není to ani můj příbuzný a vůbec ho neznám. Už jen skutečnost, že mou osobu zde někdo půl dne spojoval se jmény jako jsou Kalousek, Drábek, Schwarzenberg, Laudát, Langšádlová nebo Korte ve mně vzbuzuje děsivé představy :-). Jaroslav Marek
jamarltm
 
Příspěvky: 18
Registrován: 01 led 2011 08:30

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod litelot » 30 kvě 2014 17:12

Omlouvám se "skutečnému" Jaroslavu Markovi, děkuji za vysvětlení panu Urbánkovi a jsem velmi rád (a myslím že je nás hodně), že se jména vysvětlila a tudíž se nejedná o Jaroslava Marka z TOP 09 :D
litelot
 
Příspěvky: 263
Registrován: 09 lis 2010 15:30

Další

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron