dotik píše:A vůbec nejhorší je, že podobné bojůvky se nepřímo týkají i běžných lidí a zaměstnanců...ono totiž také jde o to, kdo jaké zakázky dostane...zda je dostanou firmy z Mostecka apod. Nebo firmy z Litoměřicka...je celkem pochopitelné, že firmy z Litoměřicka určitě používají více zaměstnanců odsud, než mostecké společnosti...
další souvislost je např. se sponzorováním akcí...co je někomu z Mostu po kultuře v Litoměřicích? jemu stačí udělat stavbu a odejít...Ale když přijdete za místní firmou, která dělá zakázky od místních úřadů, tak si nedovolí říct, že na akci nepřidá peníze...takže on ten problém není až tak jednoduchý, jak se na první pohled může zdát...ostatně na starém fóru jsem někde psal, že já bych klidně zavedl, že firmy, které dostanou zakázku od města musí dát nějaké peníze na kulturu nebo sport ve městě...chceš peníze litoměřických lidí? Ok, tak jim to ale také na něco přispěj...
Petr Hošek píše:Komentář k novinovým článkům týkajícím se členské schůze MO Litoměřice
....7) V tisku se objevily zmínky o novinářích, kteří pronikli na schůzi – nemohli, jedná se o osobní akce členů ČSSD...
9) Pan Horáček na schůzi byl, a s ním dalších 45 hostů, neboť schůze MO jsou otevřené...
Petr píše:Petr Hošek píše:Komentář k novinovým článkům týkajícím se členské schůze MO Litoměřice
....7) V tisku se objevily zmínky o novinářích, kteří pronikli na schůzi – nemohli, jedná se o osobní akce členů ČSSD...
9) Pan Horáček na schůzi byl, a s ním dalších 45 hostů, neboť schůze MO jsou otevřené...
Pane Hošku, pro člověka neznalého osobně současných praktik vedení schůzí Vaší strany, je výše popsané skutečně španělskou vesnicí. Ono je asi těžké srozumitelně popsat stav věcí z Vašeho pohledu tak, aby jej pochopil "obyčejný" čtenář. Vám to asi připadá naprosto jasné a srozumitelné. Proto je pro mě Vaše strana nedostižná. (Závidím panu Mezianovi!) V podstatě nerozumím ničemu. Jen tomu, že novináři v MF Dnes jsou podle Vás břídilové a lháři, kteří nerozumí (jako já) vyšším principům sociálnědemokratických stanov a MO ČSSD Litoměřice
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků