od Vladislav Liška » 04 pro 2015 11:15
Takže pár info k Biskupskému pivovaru.
- perfektní jídlo za nižší ceny než jinde u srovnatelného jídla
- provozovatel slibuje vaření bez polotovarů, nesmyslných dochucovadel a všech možných ulehčovačů, pokud mohu z pár návštev posoudit, tak se mu to daří - telecí řízek je naprosto úžasný
- výborné domácí limonády
- pivo zatím ještě své nemají, ale bude 22.12. - čekalo se na povolení od celníků. Momentálně je na čebu pivo Steigr od Zubra.
- vařit chtějí 16 druhů piv, pravidelně budou na čepu 3 piva, plus vždy nějaký speciál
- budou dělat osmičku i osmnáctku (Jezule)
- piva budou vařit i na zakázku
- u varny je i moc pěkný výčep s vlastní pípou u dvou velkých stolů, kde si můžete natočit kolik piva chcete
- kapacita restaurace je cca 130 lidí, plus v případě potřeby i jídelna hostelu
- vše je moc pěkně rekonstruované, rekonstrukce vyšla na 20 milionu
- připravuje se i venkovní zimní zahrada, gril a ve dvoře hřiště pro děti
- majitelem je biskupství napůl se soukromou společností, která pivovar jakož i hostel provozuje
- personál vstřícný, na nic jsem nijak dlouho nečekal, nebyl žádný problém
opravdu doporučuji návštěvu, z mého pohledu se momentálně spolu s Johannou, Baštou a Italem řadí k místním top podnikům, kam se dá v pohodě vzít někdo na jídlo i pracovně a neutrhnete si ostudu.
Vladislav Liška